14 de febrer del 2017

Exposició de fotografia "Retorn als orígens": GIRA 2017


Si no vas poder veure l'exposició durant el 2015 i el 2016 estàs de sort: "Retorn als orígens, viatge a la vall de l'Omo" torna a estar de gira aquest 2017! L'exposició ha agafat embranzida els dos últims anys i al llarg d'aquest any tornarà a exposar-se en diferents espais de la província de Barcelona. Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Rubí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Adrià i Sant Feliu Saserra són els municipis on tindrem l'honor de portar la nostra exposició sobre ètnies d'Etiòpia. Aquí et deixem els espais i les dates, aprofita si hi ha algun lloc que t'agafa més a prop de casa!

Etiopia, fotografia


Llocs i dates on estarà l'exposició durant el 2017:







    De què tracta l'exposició?

    L'exposició “Retorn als orígens: viatge a la vall de l’Omo” és el testimoni d'un fragment d'Àfrica que encara existeix però que està desapareixent molt ràpidament. Al sud d'Etiòpia, a tocar amb les fronteres de Kenya i de Sudan del Sud, a la Vall de l'Omo, trobem ètnies molt diferent entre elles, tot i que geogràficament molt pròximes entre si. L'exposició és un reportatge fotogràfic del nostre viatge a la zona que mostra el dia a dia i els rituals ancestrals de quatre ètnies: els suri, els hamer, els arbore i els dassanech.

    Aquesta exposició pretén donar testimoni d'una forma de vida que, a tan sols unes hores de vol de casa, dista molt de l'occidental. Un al.legat a la diversitat humana que parteix, justament, d'una de les zones on es concentren alguns dels jaciments paleontològics més importants del món i que permetran al visitant de l'exposició fer un viatge de retorn als orígens.

    Aquesta és una exposició produïda per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Xarxa de centres cívics i casals de la ciutat. Hem comptat també amb la col·laboració tècnica de Can Basté. Volem donar les gràcies també a la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals de donar-nos l'oportunitat d'exposar en diversos dels seus equipaments.


    Més informació:


    T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    4 comentaris :

    Mercè Salomó ha dit...

    Sou imparables... Enhorabona!!
    Petonets als tres :-)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè! Moltes gràcies bonica! Som conscients que és una sort tenir la nostra exposició d'Etiòpia per tercer any consecutiu de gira. Estem molt contents. Petons de retorn :)

    Estefanía ha dit...

    Doncs jo també us vull felicitar!!! cal dir que vaig assistir-hi a la presentació i la primera exposició que vau fer i certament impecable res a envejar al World Press Photo etc...

    Una abraçada i petons per l'Ivet!!

    PD. M'aniré posant al dia del blog poquet a poquet....

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Estefania! Moltes gràcies! Nosaltres estem molt contents de que la nostra exposició pugui arribar a molta gent.
    Abraçada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law