9 de setembre del 2014

"Retorn al orígens: viatge a la vall de l'Omo" ja és una realitat. Gràcies a tots!


Diuen que els viatges no només s'han de viure, també cal compartir-los... Això és el que fem, viatge a viatge, des de que fa poc més de tres anys vam crear Quaderns de bitàcola. Expliquem el que vivim a través del nostre blog i captem el que veiem a través de l'objectiu de la càmera. És per això que feia temps que ens rondava pel cap materialitzar el testimoni gràfic d'algun dels nostres viatges en una exposició. Finalment el projecte s'ha materialitzat en la mostra "Retorn als orígens: viatge a la vall de l'Omo" .


Foto de Juanjo Escribano

Ha estat una experiència nova per nosaltres i poc ens imaginàvem estar acompanyats per tanta gent el dia de la inauguració. No cal dir que després de sis mesos de feina, veure la sala plena ens va posar la pell de gallina. Amics, companys, família, viatgers, amants de la fotografia, curiosos per conèixer una altra cultura... va ser emocionant.

"Retorn al orígens: viatge a la vall de l'Omo" ja és una realitat, però el camí que hem seguit des de que vam començar a esbossar aquest projecte fins avui no l'hem fet pas sols. És per això que volem fer un esment especial a tots els que d'una manera o altra han fet possible aquesta exposició.




Fotos de Miguel López


Volem agrair a l'Ajuntament l'oportunitat que ens ha donat d'exposar a Santa Coloma de Gramenet. A l'alcaldessa Núria Parlon, al Siscu Sánchez -tinent d'alcalde de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania- la Petri Jiménez -regidora de Cultura, Solidaritat i Cooperació- i la Lídia Guinard -regidora de Polítiques d'Igualtat de Gènere, Innovació i Universitat- per acompanyar-nos el dia de la inauguració. 

Donar les gràcies al Josep Lluís, al Paco i i la Carmen de l'Ajuntament i del Centre Cívic del Riu per la seva gestió, temps i dedicació. Al Pablo de Can Basté pel seu suport tècnic, consells fotogràfics i per ser el nostre comissari de l'exposició, quin honor! Al Ferran pel disseny gràfic i al Miquel per l'ajut tècnic d'impressió. Hem gaudit i aprés molt amb tots vosaltres.
I evidentment no ens volem deixar a la nostra família, amics, coneguts i públic en general que ens vareu acompanyar en un dia tan especial per nosaltres: GRÀCIES A TOTS!!!




Fotos de Celia López i Enric Vilagrosa



L'exposició es pot veure fins el 24 de setembre des de les 16:00 fins a les 20:00 h. a la Sala Riu de Santa Coloma (Carrer Lluís Companys, 9 - Metro Santa Coloma de la L1). Els divendres dies 12 i 19 de setembre, de 18h a 20.30h, estarem allà per fer VISITES GUIADES i explicar, a tot aquell a qui li interessi, una mica més sobre les quatre ètnies que conformen l'exposició i la nostra experiència a Etiòpia.


Estarem encantats de veure't. T'hi esperem!


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

4 comentaris :

jordi (milviatges) ha dit...

Wow!!! Moltes felicitats.
Ja veig que a part de ser grans viatger sou uns fotògrafs excepcionals. Ens encanta la etnologia i de fet, al blog i tenim un petit espai dedicat a la etnologia, però encara no hem pogut gaudir d'aquesta zona.
Si puc m'acosto a la expo, però no serà fàcil!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Jordi! Moltes gràcies! El viatge al sud d'Etiòpia en va marcar molt, la zona de la vall de l'Omo és molt interessant en quant a diversitat d'ètnies. Seria molt bo conèixer-nos i parlar de tot plegat! Salutacions!

Estefanía ha dit...

Enhorabona per l'exposició!! la inauguració va ser tot un èxit!!! gràcies per la invitació. Sincerament canvia molt veure les fotos en digital que en impreses i emmarcades i tal i com està realitzada la expo: la sala, l'il·luminació, la forma en que estàn disposades....

Una abraçada!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Estefania! Moltes gràcies a tu per acompanyar-nos en la nostra primera exposició. Estem molt contents de la gran acollida que va tenir. Una abraçada! :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law