18 de març del 2016

Exposició de fotografia "Retorn als orígens": GIRA 2016


Si no vas poder veure l'exposició durant el 2015 estàs de sort: "Retorn als orígens, viatge a la vall de l'Omo" torna a estar de gira aquest 2016. L'exposició ha agafat embranzida i al llarg d'aquest any tornarà a exposar-se en diferents espais de la província de Barcelona. Badalona, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sant Fruitós del Bages, El Masnou i Santa Coloma de Cervelló són els municipis on tindrem l'honor de portar la nostra exposició sobre ètnies d'Etiòpia. Aquí et deixem els espais i les dates, aprofita si hi ha algun lloc que t'agafa més a prop de casa! :)

Etiopia, fotografia


Llocs i dates on estarà l'exposició durant el 2016:

  • Viladecans: del 26 de maig al 15 de juny a la Biblioteca
  • Sant Fruitós de Bages: del 25 de juliol al 21 d'agost a la Biblioteca






    De què tracta l'exposició?

    L'exposició “Retorn als orígens: viatge a la vall de l’Omo” és el testimoni d’un fragment d’Àfrica que encara existeix però que està desapareixent molt ràpidament. Al sud d'Etiòpia, a tocar amb les fronteres de Kenya i de Sudan del Sud, a la Vall de l'Omo, trobem ètnies molt diferent entre elles, tot i que geogràficament molt pròximes entre si. L'exposició és un reportatge fotogràfic del nostre viatge a la zona que mostra el dia a dia i els rituals ancestrals de quatre ètnies: els suri, els hamer, els arbore i els dassanech.

    Aquesta exposició pretén donar testimoni d’una forma de vida que, a tan sols unes hores de vol de casa, dista molt de l’occidental. Un al.legat a la diversitat humana que parteix, justament, d’una de les zones on es concentren alguns dels jaciments paleontològics més importants del món i que permetran al visitant de l’exposició fer un viatge de retorn als orígens.

    Aquesta és una exposició produïda per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Xarxa de centres cívics i casals de la ciutat. Hem comptat també amb la col·laboració tècnica de Can Basté. Volem donar les gràcies també a la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals de donar-nos l'oportunitat d'exposar en diversos dels seus equipaments.


    Més informació:


    T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law