1 de juliol del 2022

IATI Seguros: descompte en l'assegurança de viatge amb cobertura Covid

 

El 2011 vam fer la volta al món durant 7 mesos, una de les experiències més recomanables i de la que guardem molt bon record i una bona motxilla d'experiències. Des de llavors es pot dir que viatjar s'ha convertit en la nostra passió. Més tard, quan vam augmentar la família, els viatges han seguit formant part de les nostres vides i hem viatjat des que els nostres fills eren nadons fins ara...I sempre hem volgut tenir la tranquil·litat de viatjar segurs. 

Indrets únics, paisatges espectaculars, cultures diferents, arquitectura sorprenent, gent amable...Tot això i molt més és el que et pots trobar quan vas de viatge. Però perquè l'experiència no es pugui convertir en un malson per no haver sigut previnguts, és convenient contractar abans una bona assegurança de viatge.


ÉS OBLIGATÒRIA UNA ASSEGURANÇA DE VIATGE?
 

En termes generals NO és obligatori, però sí és MOLT RECOMANABLE. Tot i s'ha de tenir en compte que amb la pandèmia del Covid-19 el panorama ha canviat i la majoria de països SÍ demanen una assegurança de viatge amb cobertura Covid-19 per poder entrar. Tot i que si no hi haguessin pandèmies al món, nosaltres no viatjaríem mai sense assegurança: amb la salut no s'hi juga i estar ben coberts per una bona assegurança de viatge és essencial. Nosaltres creiem que aquesta és una despesa que SEMPRE cal incloure a qualsevol viatge, per això confiem en l'assegurança de viatge de IATI, que ens va acompanyar ja en la nostra volta al món fins ara. Si estàs consultant assegurances per al teu viatge, és important que sàpigues que qualsevol de les modalitats d'assegurança que ofereix IATI Seguros cobreix la Cobertura Covid-19




EN QUÈ CONSISTEIX LA COBERTURA COVID-19 de IATI Seguros? 

Totes les assegurances d'IATI inclouen aquestes garanties: 

  • Assistència mèdica per Covid-19 (sense límits especials) 
  • Despeses per realitzar els diferents tests per detectar el virus (PCR, serològic, etc). 
  • Despeses vinculades a perllongar una estada en cas de quarantena. 
  • Repatriació en cas de ser necessari tornar a casa o per perdre el vol de tornada. 
  • Despeses del vol si es tanquen les fronteres al teu país de residència. 
  • Tornada anticipada en cas de tancament de fronteres o estat d'alarma en origen o destinació 
  • Garantia de cancel·lació. A l'hora de contractar l'assegurança, tens la possibilitat d'afegir les garanties de cancel·lació amb que t'asseguris una indemnització de 1.500€, 2.000€ o fins a 5.000€ (depenent de l'assegurança) en cas que, per múltiples circumstàncies (inclòs el positiu a Covid-19), hagis de cancel·lar el viatge abans d'iniciar-lo. És important que no hagi passat més d'una setmana des que hagis comprat el bitllet d'avió o hagis reservat el viatge i contractis l'assegurança. 

A la web de IATI Seguros pots consultar i escollir quina és la modalitat d'assegurança que més s'adequa a tu i el teu viatge. Et volem ajudar a viatjar. Pots obtenir un 5% DE DESCOMPTE quan contractis la teva assegurança de viatge de IATI Seguros clicant a la IMATGE que apareix en aquest post o des d'aquest ENLLAÇ .        


 Aquest any que res ens freni! SALUT I BONS VIATGES!

4 comentaris :

Anònim ha dit...

És molt interessant aquesta notícia.

Anònim ha dit...

molt xula la foto

Anònim ha dit...

gracies per la informació

Anònim ha dit...

La notícia m'ha agradat molt.

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law