8 d’agost del 2019

8 anys compartint viatges

I ja van 8 anys!


Sembla que va ser ahir que vam marxar durant 200 dies a fer la volta al món, i també vam iniciar aquest projecte de "Quaderns de bitàcola" per explicar les nostres aventures viatgeres (aquest va ser el nostre primer article al blog). Avui fa vuit anys que vam començar a explicar els nostres viatges. Des d'aquell agost de 2011 hem viscut moltes experiències i sens dubte, les millors de totes han estat l'arribada de la nostra filla Ivet, ara fa just quatre anys, (4 anys en família que han estat 4 anys de viatges plegats), i l'arribada del nostre fill Jan recentment aquest 2019.


Viatjar en família ha modificat una mica la nostra forma de viatjar: ara ho fem d'una manera més slow (ja ho fèiem abans, però ara s'ha intensificat), intentant escollir les destinacions més recomanables on anar amb un bebè, planificant una mica més, i sense necessitat de visitar tot el que apareix a la guia de viatge. Valorem més les experiències viscudes que el fet de veure llocs. Primer ho fèiem amb la nostra filla Ivet i ara que en Jan, el nou membre de la família ha arribat, continuarem viatjant i explicant com és això d'anar quatre pel món!

Aquest any hem exposat els nostres propòsits viatgers pel 2019 (veurem al final d'any si hem complert alguns), i si hem anat a alguna de millors destinacions per visitar el 2019 que hem escollit.

Volem donar-vos les GRÀCIES a tots i totes que ens segui i llegiu, tant als que ho feu des del començament, com als que ens heu descobert fa poc a través de les xarxes socials, el boca a boca o bé personalment. Volem agrair als que participeu en el blog activament, ja sigui explicant les vostres experiències o amb els vostres comentaris. Tots formeu part d'aquest projecte i sense vosaltres el blog perdria la seva essència: compartir viatges i motivar a d'altres a que emprenguin el seu.


En el blog hem explicat les experiències viscudes en 70 països, però a dia d'avui la nostra motxilla n'acumula ja més de 90 països. Així que tenim encara un munt d'aventures per explicar.

Per molts viatges!


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law