24 de desembre del 2014

Retorn


El "RETORN", paraula fatídica però a la vegada il·lusionant després d'un gran viatge. Deixar enrere mil i una experiències, grans moments i d'altres que no tant, amics que s'han anat fent pel camí, la sensació de llibertat permanent, la sorpresa continua de descobrir nous llocs, un cada dia diferent a l'anterior. Tornar a allò que has deixat abans de marxar i que ha restat inalterable quan tu sí que has canviat, la incertesa a saber com t'adaptaràs altre cop a allò que aquí es va quedar. Però d'altra banda les ganes -les moltes ganes- de tornar a veure a tots a aquells que vas deixar i que has trobat a faltar. Sentiments contradictoris...



Aquesta és la visió del viatger però: I la gent que s’ha quedat aquí? Quina és la perspectiva dels que l’han trobat a faltar i que en tot moment han desitjat que arribés el retrobament? Com és aquest moment tant esperat? Bé, esperat o no... Per què com és el retrobament amb amics i família quan aquests no s'ho esperen? Quines són les seves reaccions? I si a sobre aquest retorn inesperat es produeix en unes dates senyalades?

El Xavi Siles l'any passat va estar viatjant per Amèrica del Sud, va marxar només amb bitllet d'anada. Onze mesos després va decidir tornar, però no li va dir a ningú. Ho va fer en secret, donant la gran sorpresa de tornar a casa per Nadal. Aquestes són les reaccions amb les que es va trobar:




Bon Nadal viatgers!



PD: Volem agrair al Xavi que ens hagi permès compartir aquest vídeo amb tu. Una gravació que ens va emocionar i que, de ben segur, no t'haurà deixat indiferent.

T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    14 comentaris :

    Estem de Vacances ha dit...

    Se'ns ha regirat l'estómac recordant el nostre retorn i ens heu fet plorar!!!!!!!!!!! Nosaltres també volem les gràcies a en Xavi, no és que haguem oblidat el nostre viatge, això mai ho farem, però sens dubte avui ens l'ha fet recordar d'una manera absolutament excepcional!!!!!

    BONES FESTESSSSSSSSSSSS!!!
    Txell i Xavi

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola parella! Ohhhhh! Veiem que aquest vídeo no deixa indiferent. Pell de gallina i una mica més, oi? Molt bones festes per a vosaltres també!!! Una abraçada! :)

    Mercè Salomó ha dit...

    Confesso que alguna llagrimeta m'ha rodolat per les galtes.
    Gràcies per compartir el retorn d'en Xavi.
    Bon Nadal!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè!!! No sabem que passa amb aquest vídeo que emociona a tothom, je je! Bon Nadal i molt bon 2015 amb els teus!!! Una abraçada!

    Estefanía ha dit...

    Hola Enric/Celia!

    Doncs confesso que a mi també m'ha emocionat!! quina retrobada de pel·lícula!!!!!

    Us desitjo unes bones festes i molt bona entrada d'any!!!

    Una abraçada!

    PD. Per l'any nou prometo posar la foto de perfil!!

    Pablo Strubell ha dit...

    Volver es puede ser muy duro, pero encontrarte a los tuyos es algo que no tiene precio. Pedazo vídeo.

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Estefania! Je je je, aquest vídeo d'en Xavi toca molt la fibra. Molt bones festes per a tu també!!! Esperem la teva foto de perfil amb candeletes . Una abraçada. :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Pablo! Será que la vuelta es menos dura cuando ves a quienes te importan. El vídeo es mérito de Xavi, un crack! :)

    Unknown ha dit...

    Muy buen post, me ha encantado y sobretodo emocionante!!!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Pedro! Emocionante es la palabra exacta de lo que transmite el vídeo. Muchas gracias por tus palabras, seguro Xavi debe estar contento de ver lo que ha generado con su vídeo! :)

    Dani ha dit...

    Molt emotiu, i també original, perquè quan escribim de viatges ho fem des del punt de vista de l'estança al destí o dels preparatius, però mai - o gairebé mai - ho fem de la tornada d'un viatge i de la rebuda dels nostres

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Dani! És veritat que no es parla gairebé bé mai de la tornada, perquè sembla que quan s'acaba un viatge només estem pensant en fer el següent, je je! Salutacions!

    Isabel ha dit...

    No conec de res al Xavi però moltes felicitats és un video ple de mirades sinceres.

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Isabel! I tant que sí! Li farem arribar la teva felicitació. Que tinguis un bon 2015! :)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law