14 d’abril del 2012

Les aventures de l'Alex per Europa


Recordeu l'Alex?

Sí, és aquell noi xilè que vam conèixer en un vaixell i que després ens va fer d'amfitrió a Santiago. Doncs bé, en els propers dies el tindrem per aquí.

Durant 20 dies recorrerà Europa en el que, més que un viatge, serà una cursa per les principals capitals del vell continent. Santiago-Barcelona-París-Londres-Amsterdam-Berlín-Roma-Barcelona -Santiago en menys de tres setmanes... Serà capaç de fer-ho sense morir en l'intent?

Si ja és complicat veure totes aquestes ciutats en tants pocs dies, nosaltres encara li complicarem una mica més: d'aquests 20 dies, a Barcelona l'acollirem un total de 7. Si descomptem els 2 dies dels vols d'anada i tornada al seu país, li queden 11 dies per a visitar les altres grans ciutats. Missió impossible? Ja ho veurem, però us avisem que poques coses se li resisteixen a l'Alex quan s'ho proposa. 




Durant les properes setmanes cedirem temporalment el nostre bloc a l'Alex per a que ens expliqui les seves aventures. En les seves entrades ens anirà explicant el seu viatge i les seves impressions sobre els llocs que anirà visitant en el que serà la seva primera visita a Europa. Serà interessant conèixer el punt de vista d'un xilè sobre el nostre continent: què en pensa, què li agrada, què li sorprèn, que troba a faltar...


Amb l'Alex, en un restaurant de Santiago.

Esperem els que ens heu anat seguint disfruteu amb aquesta nova proposta. Amigos de Alex que nos visitáis  por primera vez, ¡bienvenidos!

Que tremoli Europa, que l'Alex ja és aquí! ;-)


Sobre les aventures d'Alex per Europa s'ha publicat:

 T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    4 comentaris :

    Lluis ha dit...

    Hola,

    Sobretot, no us limiteu a ensenyar-li la Barcelona "de postal", la que apareix a totes les guies i a pel·lícules com Vicky, Cristina Barcelona (per cert, una de les més fluixes del genial Woody Allen). No! En el decurs d'aquests 7 dies, l'Alex ha de conèixer, també, la ciutat
    real. La dels mercats (per sort, som una de les poques ciutats grans a Europa que conserva encara la seva xarxa de mercats), la de la gent sense sostre, la del "desarrollisme salvatge" dels 60 i la de l'especulació més recent (Fòrum-Diagonal Mar), la de les masies i torres d'Horta, la de la degradació d'alguns dels seus barris històrics, com ara el Raval, la de les tapes de veritat (no les de "disseny" de Passeig de Gràcia i el Born), etc.

    Lluís

    Massimo Arduca ha dit...

    Ciao Alex sono contento del tuo viaggio in Europa, ma dispiaciuto che in tutte le tue tappe non hai incluso Torino. L'unica alternativa per incontrarci e' che io ti raggiungo in Barcellona magari da Enric e Celia, cosi' da ricomporre un'altra vota il quartetto di navimag.

    L'unica cosa che ti chiedo, e se mi puoi portare una maglietta della nazionale cilena del grande Vidal, io ti prometto di portarti quella della juventus.

    Comunque e' stata una grande idea quella di scrivere il tuo viaggio il tuo viaggio nel blog. Per adesso ti saluto e spero di abbracciarti presto.

    Ehhhhhh ci ci ci le le le viva Cile ole'.

    Anònim ha dit...

    Hola a todos ....gran responsabilidad me ha trasmitido Enric para continuar con su blog despues de tan espectacular viaje que ellos han realizado por meses ....hoy comienza mi travesia por Europa...muy nervioso y ansioso, pero contento ya que vere nuevamente a mis amigos..aunque dispongo de pocos dias debido a mis cortas vacaciones espero aprovechar al maximo mi estancia en cada uno de los lugares que visitare...mi mision sera trasmitir a los seguidores de "quadernsdebitacola" como ve un chileno a europa y su gente, como asi mismo tramitir a mis amigos chilenos la verdadera realidad europea....espero ser tan bueno como Enric y Celia para transmitir esta anhelada y maravillosa experiencia que comienza a partir de este momento.....Europa alla voy....

    Saludos a todos.

    Alex

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Alex, en nada nos reencontramos. Esperamos ser tan buenos anfitriones como tu cuando estuvimos en Santiago. Con ganas de leer en el blog tus impresiones sobre Europa!

    Massimo, te esperamos! Quién nos iba a decir en ese trayecto de barco que nos encontraríamos otra vez en Europa medio año después! Oye, para nosotros no hay camiseta??? ;-)

    Lluís, convidat també quan sortim per Barcelona. Esperem fer una immersió total de l'Alex a la realitat de Barcelona.

    Benvinguts tots!
    I a la resta de lectors, no us perdeu per res les cròniques de l'Alex... només que escrigui la meitat de com parla, us assegurem que seran molt i molt entretingudes... ;-)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law