7 d’agost del 2018

7 anys compartint viatges

I ja van 7 anys!


Fa just 7 anys vam decidir fer un parèntesi a les nostres vides i marxar durant 200 dies a fer la volta al món, i també començar aquest projecte de "Quaderns de bitàcola" per explicar les nostres aventures viatgeres (aquest va ser el nostre primer article al blog). Des d'aquell 8 d'agost de 2011 hem viscut moltes experiències, però sens dubte, la millor de totes ha estat l'arribada de la nostra filla Ivet, ara fa just tres anys. 3 anys en família que han estat 3 anys de viatges plegats.


Durant l'últim any hem parlat de destinacions tan variades com Alsàcia, Irlanda del Nord, República Dominicana, Iran, Corea del sud, Nicaragua (articles d'autora convidada) indrets de Catalunya, Barcelona (la nostra ciutat) Menorca, a més de compartir la nostra experiència i consells viatjant amb nadons. Hem exposat els nostres propòsits viatgers pel 2018 (veurem al final d'any si hem complert alguns), així com també hem volgut que sàpigues quines són les millors destinacions per visitar el 2018.

També hem gaudit de l'experiència de col·laborar al programa "Els Matins" de TVE3, on hem parlat de "Vacances: maletes pràctiques" i de "Les destinacions més desitjades" (pots veure el programa clicant a l'enllaç). A banda d'aquestes col·laboracions, hem fet xerrades sobre viatges i diverses destinacions en Biblioteques i hem participat en el Cicle de viatges "Viatges i cinema" de les Biblioteques de Barcelona. Una altra novetat, és que hem participat al Forum TurisTIC 2018 per parlar del paper que tenen avui dia els blogs de viatges a nivell d'inspirar a d'altres a fer el seu propi viatge. També hem fet un webinar per UOC Alumni sobre destinacions, una experiència que ha estat molt enriquidora i a partir de la qual ens han fet una entrevista la web de la UOC.


Hem tingut el plaer com a pares de veure com la història de la vida viatgera de la nostra petita apareixia el dominical del Diari Ara, a l'article "Petits grans viatgers", així com també hem aparegut parlant de nostra experiència de viatjar de manera pausada a l'article "Gaudeix viatjant slow", també del Diari Ara.


Volem donar-vos les GRÀCIES a tots i totes que ens segui i llegiu, tant als que ho feu des del començament, com als que ens heu descobert fa poc a través de les xarxes socials, el boca a boca o bé personalment. Volem agrair als que participeu en el blog activament, ja sigui explicant les vostres experiències o amb els vostres comentaris. Tots formeu part d'aquest projecte i sense vosaltres el blog perdria la seva essència: compartir viatges i motivar a d'altres a que emprenguin el seu.

En el blog hem explicat les experiències viscudes en 60 països però a dia d'avui a la nostra motxilla n'acumula ja més de 90 països. Així que tenim encara un munt d'aventures per explicar que apareixeran en els articles que es publicaran d'aquí endavant.



Per molts viatges!


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law