2 de setembre del 2014

Exposició de fotografia: "Retorn als orígens: viatge a la vall de l'Omo"


Ens complau molt anunciar que Quaderns de bitàcola enceta un nou projecte que ens ha tingut entretinguts aquests últims mesos i que ens fa molta il·lusió presentar-vos: aquest dissabte 6 de setembre a les 12 del migdia inaugurem la nostra primera exposició de fotografia. Ja fa temps que ens voltava pel cap poder ensenyar els nostres viatges i experiències d'una manera més visual, finalment el projecte s'ha materialitzat en 40 fotografies que reflecteixen el dia a dia de quatre ètnies del sud d'Etiòpia i que s'exposaran del 6 al 24 de setembre a la Sala d'exposicions del Centre Cívic del Riu de Santa Coloma de Gramenet (Lluís Companys, 9 - Parada de Metro Santa Coloma - mapa). 




L'exposició és una producció de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Xarxa de centres cívics i casals de la ciutat, hem comptat també amb la col·laboració de Can Basté. L'acte l'inauguració comptarà amb la presència de Núria Parlon -alcaldessa de la ciutat-, Siscu Sánchez -tinent d'alcalde de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania-, de Pablo Pérez -comissari de l'exposició- i nosaltres mateixos. T'hi esperem!!!


"Retorn als orígens: viatge a la vall de l'Omo"


“Retorn als orígens: viatge a la Vall de l’Omo” és el testimoni d’un fragment d’Àfrica que encara existeix però que està desapareixent molt ràpidament. Al sud d'Etiòpia, a tocar amb les fronteres de Kenya i de Sudan del Sud, a la Vall de l'Omo, trobem ètnies molt diferent entre elles, tot i que geogràficament molt pròximes entre si. L'exposició és un reportatge fotogràfic del nostre viatge a la zona que mostra el dia a dia i els rituals ancestrals de quatre ètnies: els suri, els hamer, els arbore i els dassanech.

Aquesta exposició pretén donar testimoni d’una forma de vida que, a tan sols unes hores de vol de casa, dista molt de l’occidental. Un al·legat a la diversitat humana que parteix, justament, d’una de les zones on es concentren alguns dels jaciments paleontològics més importants del món i que permetran al visitant de l’exposició fer un viatge de retorn als orígens.



T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

2 comentaris :

Estefania ha dit...

Moltes felicitats!! per la vostra 1a exposicio que espero sigui tot un exit!!! podeu comptar amb mi dissabte 06/09!!!

Una abracada!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Estefania!
És la nostra primera exposició i ens fa especial il·lusió inaugurar-la a Santa Coloma.

Ens veiem dissabte! :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law