13 d’agost del 2014

Tres anys de blog!


Aquesta setmana complim 3 anys de blog i ho fem des de les Maldives!
A celebrar-ho toca!!!

Sembla mentida com passa el temps!!! Després de tres anys, els Quaderns de bitàcola compten amb 237 articles publicats, més de 1500 comentaris i de 250.000 visites. Però això només són xifres... El millor de tot són el munt d'amics nous que hem fet gràcies al blog i als viatges!


El gran grup de Quaderns de bitàcola: col.laboradors, entrevistats, bloggers, amics viatgers...
Falten molts més, però volíem fer una petita representació!


Volem donar-vos les GRÀCIES a tots i totes que ens heu anat seguint, alguns ho feu des del començament i d'altres ens heu descobert fa poc, ja sigui pel boca a boca, les xarxes socials o personalment. Tots formeu part d'aquest projecte i sense vosaltres el blog perdria la seva essència, que no és altra que compartir viatges i motivar a d'altres viatgers a que emprenguin el seu!

També volem donar les gràcies a aquells que heu col·laborat en els Quaderns compartint les vostres experiències ja sigui mitjançant les entrevistes o com autors convidats i aquí hem de fer un agraïment especial a la Mireia Siles, col·laboradora amb la seva pròpia secció: "webs i apps".

Nosaltres prometem continuar alimentant aquesta bitàcola amb els nostres viatges! Matèria prima no ens en falta... En el blog hem explicat les experiències viscudes en 35 països però a dia d'avui la nostra motxilla n'acumula ja més 60. Tenim encara un munt d'anècdotes i curiositats per explicar de llocs que hem visitat, als que hem d'afegir tots els viatges que encara estan per arribar. Així que prometem que poc a poc anirem desgranant, un a un, alguns els viatges que encara no hem explicat, com també el que estem fent ara mateix: Índia, Sri Lanka i Maldives.




En blau, els països en els que hem estat (cortesia de Amcharts)


Per una d'aquestes casualitats viatgeres, l'aniversari en ha agafat a les Maldives (ni fet expressament!). I ja que hi som, ho volem celebrar com toca: amb un còctel de fruites (sense alcohol, això sí, que aquí són musulmans) en una platja idíl·lica. Després, i si no ens fa mandra deixar la nostra hamaca, anirem a capbussar-nos una estoneta per veure peixets de colors. I això que la nostra il·lusió era poder veure per aquestes contrades al tauró balena... però sembla que aquesta vegada no hem tingut sort. Que hi farem, ens haurem de conformar amb descansar a les Maldives. Quin sacrifici més gran! ;)





T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    15 comentaris :

    Unknown ha dit...

    Moltes Felicitats! A seguir així...Per cert, he flipat amb la quantitat de blau que hi ha al mapa :O. Jo de gran vull tenir tantes coses er explicar com vosaltres al meu humil bloc :P

    milcamins ha dit...

    Moltíssimes felicitats per aquest aniversari i moltes gràcies per incloure'm en una de les pàgines de la vostra bitàcola.
    El "collage", està genial!
    Petons i abraçades!!

    Verónica Paz ha dit...

    Felicitats!!! i mes encara per celebrar-ho a un paradís!! gaudiu molt i a la tornada volem report!! jeje

    Anònim ha dit...

    Parella! Moltes felicitats! Està molt bé això de celebrar-ho a les Maldives... Ja tenim ganes de veure fotos i que ens expliqueu com ha anat aquest viatge!
    Una abraçada!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Oscar! Moltes gràcies per les teves paraules! Ara toca celebrar-ho. Estem segurs que tens moltes coses a explicar! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè! No podies faltar, estem pendents de fer-te la segona part de l'entrevista, i les "tomes ·falses"! Petons! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Verónica! Moltes gràcies! I tant que sí, explicarem, explicarem! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Ibana i Marc: Moltes gràcies parella! Ni fet expressament coincideix que estem a Maldives! Ja ho crec que us explicarem. Ens veiem a la tornada, una abraçada!

    Lluis ha dit...

    Han estat tres anys plens d,aventures viatgeres que ens han fet somniar, viure emocions, compartir vivències, aprendre un munt de coses sobre diversos pobles iindrets i obrir les nostres ments. Per tot això, moltes gràcies... I a seguir viatjant!
    P.D. Descansar a Les Maldives deu ser un sacrifici molt feixuc. Tant, que, abnegats com som, demanarem a les nostres empreses que ens hi paguin un estada!
    Maria José i Lluís

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Lluís i Ma José! moltes gracies a vosaltres per formar part d'aquesta gran família de Quaderns compartint les vostres experiencies! Us prenem la paraula i esperem continuar viatjant.

    Respecte a la proposta de fer una estada a les Maldives, penseu que és dura la rutina de cada dia: esmorzar-platja-banyet-snorkel-dinar-migdiada-platja.....Potser no ho aguantaríeu molt de temps seguit...! una abra¢ada!

    Estefania ha dit...

    Hola bona nit!

    La meva sincera enhorabona pel vostre 3r aniversari del blog i MOLTES FELICITATS!!! gracies per compartir les vostres experiencies!!!

    Petons!!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Estefania! Moltes gràcies a tu per seguir-nos en tot moment. Res seria possible sense vosaltres! :)

    Estefanía ha dit...

    De res nois! és un plaer seguir-vos que acabeu de passar una bona estada al paradisíaques Maldives!!!

    Fins la tornada!

    Babyboom ha dit...

    Enhorabuena por esos tres añitos, espero que sean muchisimos mas!!! Un buen destino para celebrar el cumpleblog!!! :-)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Adela! Muchas gracias! Ahora tenemos que seguir viajando para poder mantener el blog! ;) Un abrazo!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law