15 de novembre del 2012

Reconeguts amb el Premio Dardos, premi Liebster Award i premi Versatile blogger

Actualitzat al novembre del 2014


El "Premio Dardos", el "Liebster Awards" i el "Versatile Blogger" són uns guardons que donen bloggers a d'altres bloggers en reconeixement al treball, la dedicació i la il.lusió que dia a dia posen en crear continguts de qualitat. De blog a blog van circulant per la xarxa i són així també una bona eina per donar a conèixer i difondre altres bitàcoles entre els lectors dels blogs implicats.

Des que vam començar amb els Quaderns de bitàcola hem tingut l'honor de rebre aquests guardorns en diverses ocasions. Sempre són una alegria i és que ens motiva especialment que aquests premis provinguin de companys de fatigues i que coneixen de primera mà les hores i hores de dedicació que significa el manteniment d'un bloc. Són petites sorpreses que anem rebent amb il·lusió i que ens animen a continuar compartint els nostres viatges amb tots vosaltres.

Mooootíssimes gràcies a tots els blocaires que heu considerat que som mereixedors de tal reconeixement!


Premi Versatile blogger


Aquest és el reconeixement que he rebut més recentment i ho hem fet de la mà de Bisual Studio, un projecte de dos apassionats dels viatges, el periodisme i la fotografia que tot just té uns mesos de vida, però al que augurem un futur prometedor.

Tot un honor rebre aquest nou reconeixement! :-)





Les regles d'aquest premi, si s'accepta, són les següents:

1. Publicar un post al bloc incloent la imatge del premi.
2. Agrair a qui t'hagi premiat i afegir un enllaç al seu blog.
3. Compartir 7 coses sobre tu (en el nostre cas ja ho hem fet en aquesta mateixa entrada, amb el Premi Liebster)
4. Atorgar el premi a 15 blogs que hagis descobert i que consideris mereixedors del premi.


I aquí està la nostra llista dels 15 premiats!

Adictos a los viajes                      Mad about travel                 Salta conmigo
Altres indrets                               Més enllà                             Sempre Viaggiando
Calle Poesía                                Mindful Travel by Sara        Teva Telleva
La Meva Barcelona                     Picaronablog                       Turiscurioseando
Los apuntes del viajero               Raconets                             Viajes & eventos


Premi Dardos

És el primer reconeixement d'aquest tipus que vam rebre i ho vam fer de la mà de El món en família, un blog que té per objectiu motivar i fer la vida més fàcil a tot aquell que viatja amb nens. Consells, recomanacions, informació pràctica i narracions de viatges fets en primera persona per una família. És un dels blocs de referència per les famílies viatgeres.


Les regles d'aquest premi, si s'accepta, són les següents:

1. Publicar un post al bloc incloent la imatge del premi.
2. Fer esment i enllaçar el bloc que t'ha atorgat el premi.
3. Atorgar el premi a 15 bloggers.


Posteriorment també hem tingut l'honor de rebre aquest guardó dels següents blocs:


Los Viajes de Mary és un bloc de viatges on l'autora fa recomanacions i dóna consells pràctics, a banda d'explicar les seves experiències pel món. Un bloc ple d'emocions amb la única pretensió d'animar a la gent a viatjar.

Mi Diario de Viajes és un bloc de viatges personal on l'autor relata totes aquelles destinacions que visita amb descripcions detallades. Com escollir una motxilla per fer el camí de Santiago o com volar més barat són alguns dels consells que dóna per viatjar d'una manera més intel.ligent. Un gran bloc!

Tripteria és una comunitat on compartir trucs i consells de viatge amb altres viatgers. Un bloc amb informació molt pràctica que té per lema: “aprèn a viatjar més barat i més astutament”. Segur que n'escoltareu parlar...

Donant un voltet és un bloc en el que l'autora explica els seus viatges i sortides. "Tan se val d'on vens, vull saber cap a on vas" és la frase que dóna la benvinguda al bloc, ens encanta!

Sinmapa és un bloc de viatges d'una noia argentina que va decidir un dia viatjar per Europa, part d'Estats Units, nord d'Àfrica i sud-est asiàtic. Les seves cròniques de viatges estan escrites amb molta passió, des de la pròpia experiència i relaten amb molta cura descriptiva els llocs que ha visitat. Molt recomanable!

Racó viatger de Mariló és una petita joia que combina viatges i literatura escrit per la Mariló, una d'aquelles persones a qui li agrada no perdre detall del món que ens envolta. En el seu bloc pretén mostrar una mica d'aquesta realitat que ens envolta mostrant -tal i com ella mateixa defineix- trossets de vida, el què és o com es viu en llocs més allunyats segons la seva perspectiva. Retalls experimentats captats viatjant, maleta en mà, per diferents cultures i mentalitats. No us ho perdeu!

Altres indrets és el bloc del Miquel-Angel. Allà va explicant els viatges que l'han portat pels cinc continents havent visitat molts països i regions, fonamentalment pel continent asiàtic. És un plaer passejar-te mitjançant les seves experiències i fotografies per païssos tan poc comuns pel viatger com l'Iran, l'Iraq, el Kazakhstan, el Kirguizistan, l'Uzbekistan o l'Aràbia Saudita. Un bloc d'allò més interessant!

    I aquí està la nostra llista dels 15 premiats!

    Los apuntes del viajero                      El bloc dels viatges                Companys de viatge
    Coses de Barcelona                           Crónicas viajeras                   Diari de la bona vida
    Donant un voltet                                 Equipatge de mà                   Estem de vacances
    La maleta de Carla                             La meva Barcelona               Viatges amb cartabó


    Premi Liebster


    La Carla va ser la primera en concedir-nos el Premi Liebster, al novembre del 2012. El seu blog, La Maleta de Carla, és més que un bloc de viatges: en aquest parla de viatges però també aporta interessants reflexions sobre diferents aspectes de la vida i fa recomanacions de lectura. Una exquisitesa que també podeu llegir en anglès.

    Posteriorment també hem rebut aquest guardó amb igual il·lusió dels següents blocs:
     

    Els viatges d'en Xavi i la Txell és un bloc amb una llarga trajectòria (deu anys d'història a la blocosfera és molt!) i un dels blocs de viatges en català més visitats en l'actualitat. Parlen dels seus viatges entre els que destaca la seva recent volta al món. Els relats d'aquesta parella enganxen!

    Una aventura pel món és un bloc de viatges d'una parella tarragonina que es troben vivint una experiència inoblidable. Després de 12 anys viatjant junts van decidir fer un viatge més llarg que unes vacances: la volta al món durant un any!

    Mil camins és l'alter ego viatger de la Mercè, a qui podríem considerar la nostra padrina a la blogosfera. El seu blog té pedigrí i solera, dels més antics que coneixem. Coincidim en preferències de destins i forma de viatjar, nosaltres de grans volem ser la Mercè! La lectura dels seus viatges us absorbiran. 

    Los viajes de Quim, Elena y Éric és un blog que van començar dos i que ara és de tres. Primer era la bitàcola d'una parella i ara, amb el naixement del peque, ho és d'una família. Junts expliquen les seves aventures viatgeres i demostren que sí, que sí que es pot viatjar amb nens petits. Un blog que, relat a relat, se us farà entranyable.


    Les regles del Liebster, si s'accepta, són les següents:

    1. Compartir 11 coses sobre tu mateix.
    2. Respondre les 11 preguntes que t’ha fet qui t’ha nomina.
    3. Continuar la cadena nominant a 11 blocs que consideris mereixedors del premi.
    4. Escriure les 11 preguntes pels teus nominats.
    5. Comenta en els blocs premiats informant de la nominació.


    11 coses sobre nosaltres

    1. Només tornar d’un viatge ja estem pensant en el següent.
    2. Quan viatgem, comprem una figureta emblemàtica del lloc visitat.
    3. Ens encanta tastar menjars exòtics.
    4. Mai hem perdut cap maleta/motxilla viatjant (toquem fusta).
    5. Portem sempre taps per les oïdes allà on anem, per si de cas no es pot dormir pel soroll o bé ronca el del costat.
    6. Quan estem molt temps en un país diferent se’ns enganxen les frases d’allà i l’accent. Ens mimetitzem molt fàcilment!
    7. Moltes vegades hem fet amics jugant amb un domino o unes cartes allà on anem (sempre en portem un a sobre).
    8. Quan marxem de viatge molt temps sempre ens emportem algun fuet a la maleta.
    9. Hem dormit en una casa a Ushuaia (Argentina) que era com una església a on feien missa pels matins. També hem dormit en un hotel de sal.
    10. A la vall de l'Omo (Etiòpia) és possiblement on hem passat el pitjor moment. A la regió dels surma, durant la celebració del "Donga" dos individus es van "liar" a trets. Vam sortir per potes, mai abans havíem corregut tant.
    11. Quan tornem a casa d’algun viatge llarg el primer que mengem és truita de patates i pernil amb pa amb tomàquet.


    Respostes a les preguntes de la maleta de Carla

    1. Quan vau començar a viatjar?
    Els nostres primers grans viatges van ser els de fi de curs: Mallorca als 14 anys en el cas de l’Enric (quan encara existia l’EGB), la República Txeca en el cas de la Celia ja a l’institut.

    2. Per què vau decidir començar a escriure un bloc?
    Perquè durant els set mesos de la nostra volta al món volíem estar comunicats amb els amics i la família, i també per tenir el nostre propi diari de viatge on quedés escrita la nostra experiència per la memòria.

    3. Quin viatge tornaríeu a repetir?
    La volta al món, però si parlem d’un destí concret ens agradaria molt repetir Vanuatu i Etiòpia, per la seva riquesa cultural i la senzillesa de la gent.

    4. Si haguéssiu d’escollir una ciutat per mudar-vos, quina seria i perquè?
    A Melbourne (Austràlia) perquè hi ha molta qualitat de vida, bon clima i es respira molt ambient cultural. És una ciutat on passen moltes coses interessants i a la vegada té llocs tranquils.

    5. Viatgeu sols o acompanyats?
    Viatgem plegats sempre que podem. Compartir el viatge amb la parella és el millor que hi ha.

    6. Una anècdota d’ algun  dels vostres viatges?
    A Vanuatu, un país del Pacífic, vam anar a visitar una petita illa on fa tan sols 25 anys eren encara caníbals; només arribar ens van col·locar un collaret fet d’herbes gens maco però que feia molta olor. Per fer la visita ens acompanyaven uns homes que portaven matxets enormes amb els quals anaven tallant les fulles caigudes de les palmeres per on anàvem. En un moment donat, quan estaven a l’indret on sempre s’havien fet els sacrificis humans, ens vam explicar la tècnica que s’utilitzava per matar i ens vam dir que als morts els hi col·locaven uns collarets com els que portàvem nosaltres perquè els cossos no fessin olor. Per uns segons vam tenir un atac de pànic al veure que estàvem rodejats d’homes armats amb matxets i en el lloc idoni per fer el sacrifici... Al veure’ns les nostres cares de terror tots van començar a riure!

    7. Un lloc al que no tornaríeu?
    És difícil de dir, perquè moltes vegades l’experiència (sobretot si és dolenta) que s’ha tingut d’un lloc fa que es tingui una impressió dolenta o conclusions errònies. Les expectatives que es tenen prèviament també tenen molt a veure amb la impressió que finalment se'n té. Però si hem de dir algun lloc potser diríem que no hi tornaríem immediatament a Aguas Calientes, (el poble més proper al Machu Picchu). Potser per contrast amb la Ciutadella Inca, justament aquest no és el poble més maco del món.

    8. Mar o muntanya?
    Totes dues coses, depenent d’on ens trobem. Sembla que anar al mar signifiqui relax  i anar a la muntanya fer esport, però no té perquè ser així. A vegades, quan anem a la muntanya estem un dia fent ruta i al següent gaudint d’una bona barbacoa.

    9. Viatge planificat o a la aventura?
    Viatge a l’aventura amb una mínima planificació. Gaudim preparant el viatge: ens agrada saber on anirem i tenir una mínima ruta preestablerta però no tancada, que anem adaptant després segons les preferències o oportunitats. Planificar el viatge amb temps permet trobar més ofertes de vols i allotjaments i per tant, abaratir el viatge.

    10. Quins països visitaríeu en una volta al món?
    Tots aquells que no vam visitar i que ens vam quedar amb les ganes de veure a la nostra volta al món. Ens hagués encantat incorporar Amèrica Central, disposar de més temps per visitar Nova Zelanda i poder haver arribat a l’Antàrtida.

    11. Quin va ser el vostre primer viatge i quin va ser l’últim?
    El nostre primer viatge junts va ser a Istambul, que ens va encantar per ser una cultura diferent; tot i que el viatge que considerem que més ens va marcar va ser la Índia, on vam estar tres setmanes per lliure i allà ens va picar el cuquet per seguir coneixent cultures ben diferents a la nostra en un tipus de viatge més independent. L'últim gran viatge va ser aquest estiu a Xina i Mongòlia.


    Les nostres nominacions:

    Apunts de viatge                                   Arrossegant la motxilla                   Fuet i mate
    Loop: la volta al món per parts             Madabouttravel                              Mi diario de viajes
    El món en família                                  Primera i alegria                             Sense descans
    Tripteria                                                El viatge dels rodamons

      Les nostres preguntes

      1. Com va començar la teva passió viatgera?
      2. Quin és el viatge/destí que t’ha marcat més com viatger?
      3. Quin és el destí que més t’ha sorprès i per què?
      4. Una anècdota viatgera?
      5. Què és el més important que has après viatjant?
      6. Perquè recomanaries a altres persones a viatjar?
      7. Un consell pràctic per a futurs viatgers.
      8. Una lectura per un trajecte llarg?
      9. Música per escoltar mentre viatges?
      10. Si poguessis fer un viatge en el temps, on aniries?
      11. El viatge somiat que encara et quedi pendent?


      Moltes felicitats a tots! Ens encanten els vostres blocs! :-)

      31 comentaris :

      Unknown ha dit...

      Moltes gràcies de nou! quin privil·legi!

      Pruden ha dit...

      Ei, moltes gràcies! :-) Però el reconeixement és totalment inmerescut jeje Salut i bons viatges!

      Crónicas Viajeras ha dit...

      Moltes gràcies per incloure el meu petit bloc en tan ben triada llista :-)

      companysdeviatge ha dit...

      Moltíssimes gràcies!!! Quin honor estar envoltats de bloggers viatgers com vosaltres :-) A seguir viatjant i explicant-ho!

      companysdeviatge ha dit...

      I enhorabona per tots els premis que esteu rebent! Us ho mereixeu, us ho esteu currant molt!

      Aitor ha dit...

      Moltíssimes gràcies!!!!
      I ara tinc més blocs per descobrir entre tots els que proposeu!
      Salutacions i constineu així!!

      diaridelabonavida ha dit...

      Mil gràcies Enric i Celia pel vostre reconeixement, i sobretot a vosaltres per aquest blog tan genial que escriviu.
      Aviam si trobem temps per fer les nostres valoracions, però sobretot us agraïm que hagueu pensat en nosaltres.
      Una abraçada

      Manel & Cristina

      Neus. La meva Barcelona. ha dit...

      Moltíssimes gràcies nois! El millor premi és que estem en contacte i ser "companys de blocs".
      Molt bon cap de setmana i un petonàs!!

      Estefania ha dit...

      Moltes felicitats a tots els bloggers!! ostres Enric!! com continueu rebrent premis haureu de muntar una prestatgeria 'centre d'interès' a casa vostra només per ells si això passa recorda't de demanar assessorament a la UPE estarem encantants d'atendre't!:-)

      Anònim ha dit...

      Enhorabona de nou parella!. Heu fet una altra "diana"(mai millor dit, en el cas d'aquests premis...). S'acaben ja els adjectius, sou els "Messi" dels blocs de viatge!!!!! ...

      Montse Ibañez

      Elisabet R. Luján ha dit...

      Ooooooh! Moltíssimes gràcies, quina il·lusió! Però sobretot, moltes felicitats a vosaltres per tants premis, us els mereixeu! :)

      Jose i Olga ha dit...

      No pareu amb tants premis, sens dubte merescuts. Un altre cop la nostra enhorabona. Petons.

      Gerard ha dit...

      Moltes gràcies pel reconeixement.
      Seguim viatjant... Ens veiem.

      Equipatge de mà ha dit...

      Moltes gràcies nois! Ens fa molta il·lusió rebre aquest reconeixement
      venint de vosaltres. Perdoneu la tardança però és que portem unes
      setmanes bastant out.

      Fuetimate ha dit...

      Motíssimes gracies i enhorabona pel vostre quàdruple reconeixement. Totalment merescut ja que els Quaderns és un dels blogs més ben organitzats i amb la informació més completa, tot un referent!
      Fuet-i-mate

      Loop : La volta al món per parts ha dit...

      Moltíssimes felicitats pel premi i ha estat tot una agradable sorpresa veure que ens coneixeu! Sou tot un referents pels que ens agrada donar tombs per aquest món. Enhorabona i seguiu així!

      El viatge dels Rodamons ha dit...

      Ei, és tot un honor aparèixer al vostre bloc! Moltíssimes gràcies per la nominació i felicitats pel premi.
      Una abraçada!

      Tripteria ha dit...

      Hey! Merci per el reconeixement! Felicitats per el blog seguiu aixis ho feu molt be :)

      Estem de Vacances ha dit...

      Gràcies pel reconeixement parella!!!!! Ens ha fet moltíssima il·lusió!

      Txell i Xavi

      Anònim ha dit...

      ¡¡Muchísimas gracias!! ¡¡Qué ilusión! :-) Gracias de verdad por visitar mi blog, por comentar y por este regalo que, sin duda alguna, será un gran intensivo para perseverar con este proyecto y aprender cada día un poco más, sobretodo de blogs como el vuestro.

      Anònim ha dit...

      Perdón, quise decir incentivo :-)

      Madaboutravel ha dit...

      Moltíssimes gràcies parella!!!! Tot un honor, i més venint de viatgers consolidats com vosaltres ;)

      Una abraçada ben forta

      Anònim ha dit...

      Moltes gracies, un autentic plaer, abraçades :)))

      Neus. La meva Barcelona. ha dit...

      Sou uns solets! moltes gràcies! jo de gran vull ser com vosaltres :)

      Ester @picaronablog ha dit...

      Moltes gràcies, quin honor estar entre tots aquests blocs! Ara a preparar una entrada per agraïr-lo.
      Una abraçada!

      Los apuntes del viajero ha dit...

      Hola chicos! Muchas gracias por la mención en los premios :) Muy agradecidos! Felices viajes veraniegos!!
      Pruden & Lupe

      Tonia Rius ha dit...

      Mil i mil gràcies... és tot un honor!

      Altres indrets ha dit...

      Hola parella, felicitats pel premi. M'ha alegrat molt rebre aquest reconeixement, és tot un honor rebre'l de vosaltres. Moltes gràcies. Una abraçada.
      Miquel

      Madaboutravel ha dit...

      Moltes gràcies ;) he compartit l'entrada al meu blog també...

      Anònim ha dit...

      Moltes gràcies pel premi! Em fa il·lusió que un blog tant reconegut com el vostre hagi pensat en nosaltres!

      Una abraçada!

      Lluis

      JAAC ha dit...

      Muchas gracias por el premio aunque sea con mucho retraso :-o
      Un abrazo desde Venezuela en el #LatTrip

       
      Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
      cookie law