5 d’octubre del 2011

La foto més desitjada


A que no sabeu a qui ens vam trobar a Buenos Aires?
Veure-ho per a creure-ho. Ara mateix som l'enveja de milions de culès i d'argentins... ;-)

.

14 comentaris :

alex ha dit...

Enric,
Aquest no són els de veritat, Maradona ara pesa més i messi s'ha tallat els cabells.
A la propera ho aconseguiràs.

Òscar ha dit...

Hola
Estic d'acord amb l'Aleix: Visca el photoshop!!! L'ombra del cap de l'Enric tallada malament també us delata i el flash de la càmera només us il·lumina el front i la cara a tu i a la Cèlia... jajajajaja!!! bon intent ;)

Cuideu-vos, una abraçada

Anònim ha dit...

Doncs jo diria que la foto és bona. Mireu els braços com s'entrellacen entre ells. A més, Mesi no està justament a Argentina amb la selecció?

Quina sort que teniu nois!

Jordi

David ha dit...

No me la das con queso.....apa gaudiu del viatge, però sense manipulacions...jejeje

Anònim ha dit...

uff gairé bé cola eh..jeje per cert crec que el Messi li està tocant el cul a la Cèlia i el Maradona li toca a l'Enric...ejem jeje. Vagi bé!!!

Aleix

Eduard ha dit...

Ja els hi val a Maradona i a Messi trucar una foto perquè sembli que s'han pogut fer una foto amb vosaltres al Museo de la Pasión Boquense!

Joel ha dit...

Per un moment m'ho havia cregut.

Lluis ha dit...

Estic d'acord amb l'Eduard: si en sereu, de famosos, que en Messi i en Maradona fan un muntatge per fer veure que han tingut ocasió d'estar amv vosaltres.

Ara, jo, personalment, preferiria una fotografia -o, millor, un vídeo ben llarg- envoltat per la Natalie Portman i la Mila Kunis, a ser possible representant la famosa escena en què la segona fa ús de les seves elevades habilitats "orals"

Jose i Olga ha dit...

Després de veure lo hàbils que sou manipulant fotos, tenim el dubte raonable de si les fotos de les cascades d'Iguaçú no són en realitat fotos del naixement del riu Cuervo manipulades i les del Machu Picchu possiblemnet siguin manipulacions d'imatges del Turó del Pollo.

Hi ha que reconeixer que sou uns artistes.

Molts petons

Anònim ha dit...

INCREIIIBLEEEE!!Sin duda alguna, la foto más deseadaa....

Mucha envidiaa es lo que me dais :)
Un beso muy grande para los 2!

Elena

Quaderns de bitàcola ha dit...

I bé, que dir-vos... ;-)
Si no us ho creieu, ja us ho fareu... a més, si us diem que el fotògraf va ser el Riquelme que just passava per allà, encara us ho creureu menys...

Efectivament la foto està feta a la sala de roda de premsa del Museo de la Pasión Boquense, i si: vaig haver de dir-li un parell de cosetes al Messi... què és això d'aprofitar una foto per a tocar-li el cul a la Celia!

Si voleu, que ens "trobem" amb algun famós més podeu fer la petició, que ho intentarem! Anotem Natalie Portman i Mila Kunis... ;-)

Anònim ha dit...

hola celia.
soy Tomas ( un antiguo amigo piquerano )
Me gusta mucho tu bloc, me comento Ana que te habias propuesto esta aventura.
Bueno, espero que te lo pases muy bien y que tengais mucha suerte.......................
Fuerte abrazo

Quaderns de bitàcola ha dit...

¡Hola Tomás!
Qué ilusión reencontrarte a través del blog. ¡Cuánto tiempo! Esperamos continuar sabiendo de ti a través del blog. A ver si aparece más gente de Piqueras...
¡Bienvenido!

Diego ha dit...

Vaya tela!!! jo que creia que éreu persones honestes i de bona fe...:-(
A veure si feu bondat!!!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law