24 de juliol del 2014

Marxem de viatge! Índia, Sri Lanka i Maldives ens esperen!


Namaste, viatger!!!

Quan estiguis llegint aquest article nosaltres estarem volant rumb a la Índia... Això si no és que ja hi som! Diuen que no hi ha dos sense tres, així que aquest estiu ho volem fer tot! Bé, això de tot és un dir... el que sí que serà un fet és que passarem per tres països: Índia, Sri Lanka i Maldives seran el nostre destí!




Fa un parell de mesos ens vam trobar una oferta de vol a Bombai que va ser difícil ignorar, així que sense pensar-ho dues vegades vam comprar el bitllets que ens farien tornar, per segona vegada després de 6 anys, a la nostra estimada Índia! Donat que la nostra temporada d'estiu justament allà és època de monsons hem optat per anar cap a Sri Lanka, no sense fer una parada tècnica d'uns dies a la Índia per visitar la capital de Bollywood i les fabuloses coves de Ajanta i Ellora, uns impressionants temples excavats a la roca amb més de mil anys d'història. Un indret semblant a l'estil de les construccions de Naqsh-e Rostam a l'Irán, però en dimensions molt més grans!


Ellora cave16 001
Coves de Ellora a l'Índia (Wikimedia Commons)


Des d'allà saltarem a Sri Lanka, on hi passarem unes dues setmanes fent una ruta que començarà pel sud a la ciutat colonial de Galle, les platges (Mirissa, Unawatuna...entre d'altres) i el parc de Yala. Des d'aquí anirem a la zona muntanyosa del país, on veurem les plantacions de te a Ella i Nuwara Eliya i intentarem fer en tren el trajecte cap a Kandy, que ens han comentat que és un imprescindible en qualsevol ruta per Sri Lanka. Ja a Kandy, l'antiga capital del país, coincidirem amb l'Esala Perahera, el festival més important del país on, durant deu dies, totes les nits surten a desfilar elefants engalanats i ballarins amb tambors en honor a la dent de buda, una relíquia molt preuada pels budistes. Com que la ciutat aquests dies estarà plena de bat a bat, Kandy és l'únic lloc on hem reservat allotjament amb antelació. L'esdeveniment és una ocasió única i no ens ho pensem pas perdre!


Elefants engalanats a l'Esala Perahera a Kandy (Wikimedia Commons)


Més tard continuarem la nostra ruta cap al nord a l'anomenat triangle cultural, Polonaruwa, Dambulla i Anuradhapura les ciutats més antigues de Sri Lanka, on trobem temples, budes i llocs sagrats. També passarem per una de les considerades 8 meravelles del món antic: Sigiriya. Allà, a banda de restes arqueològiques, trobem la gran atracció que no deixa a ningú indiferent: una gran roca des d'on hi han unes vistes increïbles.


Aukana Buddha
Buda a Aukana, Sri Lanka (Wikimedia Commons)


Marxarem de Sri Lanka per on vam començar el viatge, Colombo, i agafarem un vol cap a... Maldives! Siiiii!!!! Es pot dir que aquest destí ha estat una casualitat, ja que no hi pensàvem pas anar en un primer moment. Però després de mirar i remirar el mapamundi i veure que Sri Lanka estava tant a prop de Maldives i que és un país que és pot fer també amb un pressupost ajustat, ens hem decidit! Qui ens anava a dir que aniríem a parar a les Maldives? És un somni per a nosaltres, a l'igual que va ser-ho poder estar a  les platges de Belize i Hondures o bé les de Ko Lanta (Tailàndia) o les Fiji en la nostra volta al món. Vam poder gaudir de paradisos que un creu que només existeixen en els catàlegs de viatges!

Aquest cop esperem trobar el nostre paradís particular a Mathiveri, una petita illa de poc més de 800 metres de llarg perduda enmig de l'oceà Índic. Malgrat no podrem vestir amb biquini ni veure alcohol (uf, només de pensar-ho ja ens ve de gust una cervesa!) degut a que la població és musulmana i això està mal vist, segur que gaudirem del seu fons submarí i les seves palmeres! Aquí deixem una imatge per anar fent boca...Quines ganes!!!


A beach in Maldives
Platja de les Maldives (Wikimedia Commons)


No volíem acabar aquest post sense donar les gràcies a Viajeros Callejeros i Volando Voy, uns viatgers amb solera que ens han donat molts bons consells pel nostre viatge a Sri Lanka i Maldives i que estem segur ens seran de molta utilitat. Moltes gràcies nois!!!. De tornada relatarem el nostre viatge al blog, però això no vol dir que no l'anem explicant a mesura que l'anem vivint. Volem compartir el nostre viatge amb tu i et volem anar explicant sobre tots aquells indrets per on passem.


Ens acompanyes?

Ho pots fer a través de Facebook, Twitter, Google+ i Instagram. A què esperes per seguir-nos? ;-)


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

16 comentaris :

Mariló Sanz Mora ha dit...

Sens dubte un gran viatge, com tots els que feu...QUE HO PASSEU MOLT BÉ!

Estem de Vacances ha dit...

Bon viatgeeeeeee!!!! Ens veiem a la tornada... si és que torneu... :-p

Abraçada forta
Txell i Xavi
Estem de Vacances

Verónica Paz ha dit...

Quin viatje mes guapo!! que vagi molt be!

Mercè Salomó ha dit...

Com diu la Mariló, aquest és un gran viatge!
Aniré seguint les vostres passes per no perdre'm ni una.
Petons i bona estada!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Mariló! Moltes gracies! Segur que ho disfrutarem! Gaudeix de la bella Lisboa!!! :)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Xavi, Txell: Moltes gracies parella!!! Ai, i si no tornem?!! ;)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Vero! Moltes gracies, anirem penjant cosetes a facebook i twitter!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Merce!!! Moltes gracies, segur que ens encanta, sobretot Sri Lanka en teniem moltes ganes!!! Una abra¢ada!

Unknown ha dit...

A gaudir... us seguirem des d'aquí amb una enveja que ens destrossa per dins :P

Quaderns de bitàcola ha dit...

Jejeje moltes gràcies Oscar! Molt bon estiu!!!! :)

ALEJANDRA CASTRO NUÑEZ ha dit...

Yo iba a estar 20 dias en septiembre a sri lanka pero tuve un accidente y tuve que cancelar, asi que lo disfrutare a traves de sus relatos, cuanto tiempo le dedicaran a semejante viaje un abrazo a los dos muy grande ale de viajar cueste lo que cueste

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Ale!!! Que mala pata! Estaremos encantados que te pasespor aquí, estaremos 2 semanas en Sri Lanka y en total casi un mes de viaje. un abazo!

Jordi (milviatges) ha dit...

Renoi! Però quin viatge!!!
Aquest el vam tenir en el punt de mira per febrer-arç, però al final vam escollir Guatemala-Belize,...o sigui que prendrem nota!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gracies Jordi!
Ostres, ens anem seguint la pista! L'estiu passat nosaltres vam fer Guate-Belize-Honduras i vosaltres hi heu anat aquest febrer. Ara nosaltres fem Sri Lanka-Maldivas... Aixi doncs, aneu preparant les motxilles per venir cap aquí! ;)
Molt bon estiu familia!

Unknown ha dit...

Hola som Elena de Mallorca. Noltros també anem a l'India del 5 al 26 d'agost. En principi, si tenim temps farem Bombai, Udaipur, Bundi (festa), Jaisalmer, Jaipur, Agra i Varanasi. Tal vegada ens veurem per qualque reconet...

Quaderns de bitàcola ha dit...

Bones Elena! Ostres, quins records! Heu triat una ruta molt similar a la que vam fer nosaltres quan vam venir per primer cop a la India. Us encantarà!

Si disposeu d'un parell de dies, quan estigueu a Mumbai, aprofiteu a acostar-vos a Aurangabad (7h de tren) i des d'allà visitar les coves d'Ajanta i d'Ellora. Hi vam estar fa només uns dies i us podem assegurar que de lo millor del país. Hem anat penjant fotos a FB i Instagram, si voleu veure com és.

Nosaltres ara estem ja a Sri Lanka però tornarem a passar per Mumbai entre el 20 i el 21. Coindicidirem? ;)

Molt bon viatge!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law