10 de març del 2012

La gran final


Dies de sang, suor i llàgrimes. Anys d'entrenament i preparació per a arribar a aquest moment. Un estadi, sis competidors i un únic objectiu: la victòria. Ja està aquí el vídeo de la gran final!

Una setmaneta a la platja pot donar per molt i nosaltres hem aprofitat per a triar el guanyador del concurs de febrer d'una forma diferent... Hem tardat però ha valgut la pena: us presentem el vídeo de la gran final! Només un petit detall: els atletes són crancs, concretament bernats ermitans...




Felicitats al guanyador i gràcies a la resta per la seva participació.
Per cert, efectivament el que s'amagava darrere de la foto del concurs era el cap d'un monjo budista.

Fins la propera!

6 comentaris :

Aleix ha dit...

jajajaja boníssim! com m'he rigut, la música de la final clavada... bentornats parella!

Lluis ha dit...

hores de sang, suor, sacrificis sense aturador, incerteses, pors, angoixes i patiment, però també de lluita, superació i perseverança: una bona metàfora de la prova del vostre concurs final, sí, però també, i molt especialment, del que pot significar ara per ara la recerca d'una feina. Qui tindrà la sort de ser el cranc guanyador? I, sobretot, en què consistirà el premi (retallat, és clar) a què optarà el sofert guanyador/a en aquest mercat de treball de boixos?

María José i Lluís

Miriam ha dit...

Osti és bonissim!!!!! jajajajaja... anda que no us ho debieu passar bé fent-lo! esteu fets un cracks dels videos eeh!!

Diego ha dit...

Quina idea tant original, la veritat es que a dia d´avui no se a on teniu el limit creatiu.
Tenint que fer unes birretes nois que ja tocaaaaaaaaaa...

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Cèlia i Enric per tot plegat i pel premi que he guanyat, gràcies al meu cranc blau, a qui també li he de donar les gràcies. La veritat és que m'ha fet molta il·lusió, ja que és el primer premi que guanyo a la vida, i espero que no sigui l'últim.

També felicitar a tots els participants, especialment al finalista, que ho ha ficat francament molt difícil, ja que amb l'avantatge que portava d'inici, semblava que no volés guanyar, amb la qual cosa el meu cranc, llest ell, ha fet un esprint final memorable per guanyar la cursa. La vostra idea, genial, amb la música inclosa, molt ben triada per l'ocasió.

Ah, i benvinguts a la "selva" d'occident (retallada), on segurament hi trobareu més dificultats que a moltes de les que heu visitat arreu del món.

Josep Martí

Quaderns de bitàcola ha dit...

Algú sap d'alguna platja que quedi a prop on hi hagin crancs?
Volem crear un campionat nacional. Necessitem entrenadors, algú s'apunta? ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law