13 d’agost del 2013

Marxem a Guatemala!

Ja tardàvem, no???

I és que ja ens toca tornar a marxar! Un any després del nostre últim viatge llarg, a la Xina i Mongòlia, tornem a agafar les motxilles durant quatre setmanes per anar a una zona on mai havíem estat: Amèrica Central! Marxem de viatge a Guatemala, un país que ens atrau sobretot per tot el que té a veure amb el seu passat maia, les seves arrels.

I és que després de passar per Amèrica del Sud a la nostra volta al món i visitar Perú, Bolívia, Argentina i Xile ja teníem ganes de tornar a algun país on es parli una llengua llatina!

Guatemal, volcan Pacaya, lago Atitlan
Foto de www.allmedicaltourism.com

Sabem que dijous dia 15 volem amb destinació Guatemala City i que quatre setmanes després hem d'estar a San Pedro Sula (Honduras) per agafar el vol de tornada. Ara bé, encara no sabem exactament tots els llocs que visitarem: tot dependrà del temps que faci, les experiències que visquem i el que ens vingui de gust en cada moment. La nostra intenció conèixer els atractius principals de Guatemala i reseguir part de la ruta maia entrant a Mèxic per visitar també l'estat de Chiapas. Depenent del que ens trobem pel camí entrararem també a Belice o bé farem via cap a Honduras, on esperem tenir temps per acabar en alguna platja paradisícaca. Però això és una primera idea que acabarem de perfilar sobre el terreny...

El que sí que és segur és que volem compartir el nostre viatge amb tots vosaltres i que us anirem explicant sobre tots aquells indrets per on passem.

Ens acompanyes?


Ho podreu fer a través del bloc, però també mitjançant Facebook, Twitter i Instagram. A què esperes per seguir-nos? ;-)

16 comentaris :

Mercè Salomó ha dit...

I tant que us seguiré; no penso perdre'm ni una de les vostres passes!!!

Bon viatge, amics, i gaudiu moltíssim!!!
Petonets i abraçades!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Mercè! Moltíssimes gràcies! A veure què ens depara Guatemala, però només amb lo que tu ens has explicat ja creiem que valdrà la pena. Petons!!!

viatges amb cartabo ha dit...

Bon viatge! Acumuleu moltes experiències i aneu-les explicant. Us seguirem!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Ibana/Marc! Moltes gràcies parella! Quines ganes tenim de tornar a América, esperem que tot marxi bé! ;-)

Una abraçada!

Taide ha dit...

Quin super viatge!
Que us vagi molt bé!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Taide! Anirem explicant pel bloc! ;-)

Montse ha dit...

Bon viatge!! Gaudiu y expliqueu!!!

Javier y Deborah ha dit...

Buen viaje y claro que os seguiremos.
Tikal, Antigua, Atitlan.... todo un sueño.

Un fuerte abrazo desde Las Palmas
http://siemprejuntosporelmundo.blogspot.com.es

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Montse! Gràcies, ho farem, no ho dubtis!

Una abraçada!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Javier y Deborah!

Esperamos que viajéis con nosotros para poder más adelante cumplir vuestro sueño. Muchas gracias!

diaridelabonavida ha dit...

Molts ànims en aquesta nova aventura viatgera, nois!!!
Estarem atents a la vostra ruta. Esperem veure moltes fotos i anècdotes!!
A gaudir moltíssim!!!

Una abraçada.
Manel i Cristina

Lluis ha dit...

Sort i ànims pel nou periple que us disposeu a iniciar La Maria José i jo seguirem amb ganes i il•lusió les vostres vivències, experiències i impressions. I també -ho hem de reconèixer- amb un xic d’interès egoísta, ja que l’Amèrica Central és un dels indrets que més ens atrauen.
Esperem que gaudiu contemplant la natura, els monuments i els pobles i ciutats que visiteu. I, sobretot, del contacte humà amb les diferents realitats culturals i socials que us trobareu, de les converses amb la gent, de l’observació (i, si és possible, de la participació) dels seus costums, festes i tradicions, de la constatació de les mancances, la pobresa, les desigualtats i injustícies que sovint pateixen, però també de la seva determinació per resistir, reivindicar, lluitar i seguir endavant.
A priori, pot semblar que Amèrica Llatina és, per llurs similituds lingüístiques i culturals amb nosaltres, menys interessant i engrescador que altres regions del món més –diguem-ne- “exòtiques”. No obstant això, de ben segur que la seva riquesa natural, històrica i humana és molt més variada i estimulant del que hom pugui pensar a primera vista i compta, a més, amb l’ al•licient que suposa poder mantenir xerrades llargues sense problemes de comprensió lingüística.. Que ho gaudiu!
María José i Lluís

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Manel, Cristina!

Per fotos les vostres, que en feu super bones! i moltes gracies, seguirem explicant...fins la propera!

Abraçades

Quaderns de bitàcola ha dit...

Lluís, MªJose:

Sí que és veritat que teníem ganes de tornar un altre vegada a un país llatí, per les similituds culturals i l'idioma, encara que segur que serà ben diferent als que hem vist fins ara. Esperem conèixer una mica de la seva realitat -apart de veure la ruta maia- i poder explicar-ho aviat! :-)

Ens veiem!

Estefania ha dit...

Hola nois!

Que tingueu un molt bon viatge! us aniré seguint! desprès de les paraules d'en Lluís ja no sé que dir! Lluís! et felicito per la teva oràtoria i explicacions...

A reveure!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Estefania!!! Et trobàvem a faltar! :-)
Moltes gràcies!
Sí, després del Lluís sempre es fa difícil que dir... ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law