25 de novembre del 2012

Autors convidats de novembre:
L'Aurora i l'Edu, viatgers last minute


Estrenem nova secció al bloc!

Els Quaderns de bitàcola s'amplien i a partir d'ara l'obrim a les experiències d'altres viatgers mitjançant la secció d'autors convidats. A partir d'ara, i de forma mensual, els nostres convidats explicaran les seves aventures ampliant el bloc amb noves destinacions i altres punts de vista que, de ben segur, enriquiran el bloc i seran del vostre interès.

Recordeu a l'Aurora i a l'Edu? Vam coincidir amb ells a Shangai, ells tot just arribàvem a la Xina i nosaltres en marxàvem destí Mongòlia. Doncs bé, ells seran els nostres primers autors convidats i amb els que tindrem l'honor d'estrenar secció. Durant els propers dies ens explicaran les experiències i sensacions que van viure al gegant asiàtic un cop ens vam separar, sobretot ens parlaran d'aquells llocs que nosaltres no vam tenir oportunitat de visitar.



A l'Aurora i l'Edu els agrada definir-se com "viatgers last minute". Els encanta viatjar però no tant organitzar amb temps les vacances, i per això són els reis d'organitzar viatges en l'últim moment: el que de vegades pot ser una mica estresant, també té un punt de sorpresa i emoció. Encara que no recomanen a ningú el que van fer ells per aquest darrer viatge: comprar un vol amb dues setmanes d'antelació a un país que requereix visat, que els tràmits d'urgència i més a l'agost són un sense viure!

Junts han viatjat a Xina, Índia, EEUU, Mèxic, Cuba, Israel i territoris palestins, Jordània, Grècia, Polònia, Marroc, Anglaterra, Escòcia, França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica... I segons ells, tots els llocs tenen el seu encant però el viatge que més els hi va agradar i del que conserven molts bons records va ser: Israel i territoris palestins. Israel i Palestina són dos llocs molt interessants pels quals anar-hi, on més es pot aprendre. Es van enamorar de Jerusalem i Betlem per la seva autenticitat i història, els hi va encantar passejar pels seus carrers estrets i foscos. Són llocs que emocionen a qualsevol. Fumar una cachimba en Jerusalem o flotar en el mar mort en el lloc més baix de la Terra, van ser experiències molt divertides.




Desprès d'haver estat a l'India l'any passat, la destinació triada per a aquest estiu va ser la Xina. Després de Shanghai, la seva ruta va ser: Zhujiajiao, Suzhou, Hangzhou, Huangshan i les muntanyes grogues, Hongcun, Xidi, Tunxi i Beijing. En els propers dies ens ho explicaran. Ja tenim ganes de llegir-los!



 
A l'Aurora i l'Edu els agrada definir-se com "viatgers last minute". Els encanta viatjar però no tant organitzar amb temps les vacances, i per això són els reis d'organitzar viatges en l'últim moment: el que de vegades pot ser una mica estressant, també té un punt de sorpresa i emoció. Són els nostres autors convidats del mes de novembre i temporalment els hem cedit el bloc per a que ens expliquin el seu viatge a la Xina. -- Enric i Celia



Altres articles de l'Edu i l'Aurora:

2 comentaris :

Estefania ha dit...

Hola Enric!

Sembla força interessant la ruta que van fer per la Xina l'Aurora i l'Edu a veure que ens expliquen!!!

A reverure!





Quaderns de bitàcola ha dit...

I tant que ho és!
La Xina és molt gran i té un munt d'encants, alguns dels quals ens els descobriran l'Aurora i l'Edu.
Esperem que t'agradi! :-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law