4 de juliol del 2012

Bolívia: país del mes de juliol


El país del mes de juliol és Bolívia. Durant les properes setmanes alternarem les entrades habituals del blog amb d'altres amb informació pràctiques pel viatger que pensa en aquest país com futur destí. Finalitzarem el mes, com és habitual, publicant la mini guia corresponent que us podreu descarregar de forma totalment lliure i gratuïta. 

Bolívia és un autèntic descobriment pel viatger. Poc explotat turísticament, aquest país presenta el còctel perfecte per qualsevol motxiller: uns paisatges increïbles i diversos, la possibilitat de viure-hi experiències úniques, gent humil i amable i els preus més barats de tota sudamèrica!
  
El desert de sal més gran del món, el llac Titicaca, la selva amazònica, un dels parcs amb més biodiversitat del planeta, la que va ser la ciutat colonial més important de sudamèrica, mines de plata, guèisers, llacs de colors inversemblants... Què més es pot demanar?

La nostra ruta en imatges:

El nostre viatge per Bolívia ens va portar a travessar el país de nord a sud en 19 dies. Aquí en teniu les millors imatges.



 
(cliqueu sobre el "play" per a veure el vídeo amb les millors imatges de Bolívia)
 
 
 
Des de Bolívia hem escrit:
  
15/09/2011:   "Bien vale un potosí" 

8 comentaris :

milcamins ha dit...

Del viatge que vaig fer al 2005 per Amèrica del Sud, a part de la Patagònia argentina i xilena, el què més em va agradar va ser Bolívia.

Talment és com dieu: poc explorada i explotada turísticament; la gent és senzilla i molt propera; els paisatges són tan expectaculars, que sembla que siguis a un altre món, i això que no vaig poder arrivar fins el Salar de Uyuni...

Hi tornaría ara mateix, però... ho vaig passar tan malament amb el "sorochi", que no sé si tinc ganes de tornar a patir.

En fí, que us seguiré de ben aprop per saber la vostra opinió ;-)

Abraçades!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies per seguir-nos Mercè!

Si, realment Bolívia és especacular. És el país que més ens va agradar d'Amèrica del Sud, i això que la competència és dura ;-)

L'alçada i les seves conseqüències fan respecte, però a poc que puguis, ves-hi! Si et va agradar la resta del país, el Salar i rodalies t'encantaran!

Anònim ha dit...

Hola Enric i Celia

Es increïble.... mirant i remirant tot el que heu penjat de Bolívia, les fotos, l'itinerari, els comentaris practics de preus i hores, l'imprescindible.... realment ja tenim el viatge planificat i fins hi tot quasi fet..... i sense bellugar-se!. A veure si trobem un vol minimament barat i ens escapem, encara que sigui al ultim minut, ja que amb la vostra informacio ja ens podem tirar directament a la piscina!.

Moltisimes gracies per la informacio i felicitats

Manel

Quaderns de bitàcola ha dit...

Manel, Mireia, ens fa molta il·lusió llegir-vos.

Gràcies pel teu comentari! Tot un honor rebre aquestes paraules d'un viatger tan experimentat com tu!

Aneu a Bolívia o acabeu a Myanmar, qualsevol dels dos països serà una gran tria! Vinga, va, que ja tenim ganes de saber on aneu... ;)

Anònim ha dit...

Doncs malauradament els vols a mil euros a la Paz, ja no queden per l'agost. Em trigat massa a decidir-nos.... snif!
Els que queden son molt cars (per sobre dels 1250€) i de moltisimes hores de viatge. Per tant que quasi segur que anirem cap un altre desti que tambe recomaneu molt, Myanmar. Alla encara hi han vols per 750€ via Bangkok, i de menys hores... Tornare a llegir que dieu d'aquell pais i de pas de Thailandia!
Gracies altre vegada.
Manel i Mireia

Quaderns de bitàcola ha dit...

Bolívia es un gran destí, però Myanmar no es queda enrere! És un gran destí, i a més és d'aquells llocs on cal anar aviat. En pocs anys Myanmar serà ben diferent...
No ens feu pena, Myanmar està molt bé! ;-)

Gràcies a vosaltres per tota la informació sobre Mongòlia!
Ens fa molta il·lusió trobar-vos al bloc!

Anònim ha dit...

Hola parella;
voldríem anar a Bolivia passant per S.Pedro de Atacama, som 2 parelles, voldríem saber que ens podría costar fer més o menys el viatge que veu fer vosaltres al 2012, és que per agència ens surt molt car i nosaltres no acabem de sortir-n'ha.
ens podríau aconsellar. gràcies carme


Quaderns de bitàcola ha dit...

Bon dia Carme,

Bolívia us encantarà: és un país divers, d'aquells que t'atrapen.

A la secció de mini guies, trobareu la guia que vam fer de Bolívia, allà hi teniu consells, ruta, allotjament, preus i contactes d'agències locals. Tot el que necessiteu per preparar el viatge: http://www.quadernsdebitacola.com/p/miniguies.html

Als diferents articles publicats sobre el país hi trobareu també més informació. Esperem que tot plegat us sigui d'utilitat.

Salut i viatges! :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law