Miniguies


Mitjançant el bloc volem compartir les nostres experiències però també tota aquella informació que pugui ser d'utilitat per a futurs viatgers. En aquest apartat publicarem les MINIGUIES del països que hem visitat: consells, opcions de ruta, informació sobre allotjaments, gastronomia, preus de referència, despeses, etc. En definitiva, totes aquelles recomanacions que considerem que poden ser d'interès per al viatger.

Les miniguies us les podeu descarregar en pdf de forma lliure i gratuita, en català o en castellà.


Des de les ciutats imperials, a les grans urbs com Shanghai i Hong Kong, passant per idíl·lics entorns rurals. La Xina és possiblement el país asiàtic amb més diversitat d’indrets per visitar, com també amb més turisme interior. La gran riquesa cultural es deu, en part, a que és un dels països més grans del món i el més poblat.

Viatjar avui per lliure a la Xina és molt més fàcil que fa uns anys. L'anglès encara no està gaire estés, fet que complica de vegades la comunicació, però compta amb una bona infraestructura d'allotjaments i transports. La major dificultat justament resideix en triar entre la gran oferta de possibilitats de destins. La Xina no és un viatge, són molts viatges. Un país amb moltes cares que no deixa indiferent a ningú.

Perú és el destí ideal per aquell que s'inicia com a viatger independent: país segur i relativament barat (a excepció del Machu Picchu), bona infraestructura turística, diversitat d'opcions de transport, allotjament per a tots els gustos, sense dificultats idiomàtiques i, no cal dir-ho, un munt de llocs interessants per visitar. 

Barreja de modernitat i de tradició andina, fora de les ciutats és habitual veure gent vestida amb les robes tradicionals i escoltar parlar quítxua. És curiós observar com es preserven algunes tradicions inques, com per exemple tirar una mica de beguda al terra per oferir-la a la Pachamama (la mare terra) abans de degustar-ho un mateix. Més enllà de les visites a les restes arqueològiques, val molt la pena parar i dedicar temps a conèixer una mica més d'aprop la vida i el dia a dia dels descendents dels inques.


Bolívia és un autèntic descobriment pel viatger. Poc explotat turísticament, aquest país presenta el còctel perfecte per qualsevol motxiller: uns paisatges increïbles i diversos, la possibilitat de viure-hi experiències úniques, gent humil i amable i els preus més barats de tota Amèrica del sud!

El desert de sal més gran del món, el llac Titicaca, la selva amazònica, un dels parcs amb més biodiversitat del planeta, la que va ser la ciutat colonial més important del continent, mines de plata, guèisers, llacs de colors inversemblants... Què més es pot demanar?
Pròximament publicarem la Miniguia d'Argentina. Més endavant: Xile i Illa de Pàsqua, Fiji, Vanuatu, Austràlia, Singapur, Vietnam, Cambotja, Tailàndia i Myanmar.

Per suggeriments o més informació ens podeu escriure a: dosdeviatge@gmail.com

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law