La nostra petjada


Durant els nostres viatges hem tingut l'oportunitat de conèixer llocs de llegenda, d'arribar-nos fins a llocs inhòspits on la natura encara no ha estat maltractada per l'home, de passejar entre les llums de neó de grans ciutats, de descobrir noves cultures i de conèixer les restes d'altres que ja han desaparegut, de conviure amb ètnies que viuen encara com ho feien fa milers d'anys, d'escalar volcans en actiu, de navegar entre icebergs, de gaudir de platges paradisíaques en solitari... Petits somnis que poc a poc hem anat fent realitat i ens han anat forjant com a viatgers.

Les nostres motxilles acumulen més de 90 països visitats i una volta al món en els que hem viscut incomptables experiències que hem anat compartint en aquest blog en els viatges fets a partir del 2011.
(en blau, els països visitats)

Europa

Albània, Alemanya, Andorra, Armènia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Espanya, França, Geòrgia, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Kosovo, Liechtenstein, Macedònia, Malta, Moldàvia, Mònaco, Montenegro, Nagorno Karabakh, País del Vaticà, Portugal, Polònia, Regne Unit (Anglaterra, Escòcia i Irlanda del Nord), República Txeca, Rússia, San Marino, Suècia, Suïssa, Transnístria, Turquia i Ucraïna.

Àfrica

Egipte, Etiòpia, Kènia, Marroc, Tanzània i Tunísia.

Amèrica

Argentina, Belize, Bolívia, Brasil, Canadà, Cuba, Estats Units, Guatemala, Hondures, Mèxic, Paraguai, Perú, República Dominicana, Uruguai i Xile (i Illa de Pasqua).

Àsia

Brunei, Cambotja, Corea del Sud, Emirats Àrabs (Dubai), Filipines, Índia, Indonèsia, Iran, Israel, Japó, Jordània, Laos, Líban, Malàisia, Maldives, Mongòlia, Myanmar, Nepal, Palestina, Qatar, Singapur, Sri Lanka, Tailàndia, Taiwan, Uzbekistan, Vietnam i Xina (i Tibet).

Oceania

Austràlia, Fiji, Nova Zelanda i Vanuatu.

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law