Autors convidats


Els Quaderns de bitàcola s'amplien i els obrim a les experiències d'altres viatgers mitjançant la secció d'autors convidats. Els nostres convidats explicaran les seves aventures ampliant el bloc amb noves destinacions i altres punts de vista que, de ben segur, enriquiran el bloc i seran del vostre interès. A aquells llocs on encara no hem arribat nosaltres, hi arriben els nostres amics!


Viatge a Equador


La Núria viatja des que era ben petita. És una passió dels seus pares que ha heretat tota la família. Viatjar li fa sentir lliure, li encanta conèixer a gent nova i aprendre i sorprendre's del que pugui passar, sobretot si és amb gent autòctona del país o per visitar amistats que hi viuen. Planifica el vol, els diners, les dates i el lloc on dormir, però per la resta es deixa portar. Sempre procura llevar-se d'hora i anar a dormir ben tard quan és de viatge. La Núria ens explica el seu viatge a Equador.

Viatge per Equador amb gent local


Viatjar a Tailàndia amb tres nens petits: guia de consells pràctics


El Joël i la Maria són uns apassionats dels viatges. Ja fa molts anys que viatgen, abans de ser pares van recórrer bona part del món amb la seva motxilla i sense res més que els bitllets d'avió per anar i per tornar. Amb tres nens petits, no han volgut deixar de viatjar per continuar gaudint d'altres cultures, de paisatges de somni i per transmetre als seus fills la seva passió. Viatjar és una de les millors maneres de contribuir a l'educació dels nens. Ens expliquen el seu viatge amb tres nens petits a Tailàndia. El Joël i la Maria són els nostres convidats i temporalment els hi hem cedit el bloc per a que ens expliquin el seu viatge.

Viatjar a Tailàndia amb tres nens petits: guia de consells pràctics


L'Iran de motxilla amb el meu pareEn Dani García ha arrossegat la motxilla per 66 països en quatre continents. Viatjar és part de la seva identitat, que viu com un fet natural i quelcom irrenunciable des de la infantesa. Viatger polivalent al màxim, gaudeix amb la mateixa intensitat de cultures llunyanes i paisatges naturals extrems en solitari, com de visites contemplatives a qualsevol ciutat europea en bona companyia. En aquest relat explica el seu viatge per Iran amb el seu pare, en Ferran.

L'Iran de motxilla amb el meu pare

Descobrint l'aurora Boreal a Kiruna, SuèciaA l'Ester li agrada molt viatjar. Conèixer altres cultures i formes de vida, forma part de la seva manera de ser. Ja als 16 anys per aprendre anglès, va anar a treballar amb un Lord anglès a Yorkshire, i sempre s'ha inventat mil excuses per viatjar, com aprendre rus per fer de guia-acompanyant a Rússia, o viure a Berlín est just abans de la caiguda del mur. Des de fa 10 anys intercanvia casa i cotxe i continua viatjant amb tota la família. En aquest relat explica com va ser l'experiència de veure l'aurora Boreal a Kiruna, Suècia.

Descobrint l'aurona Boreal a Kiruna, Suècia


Nepal.Take your timeA en Pep Querol li va picar el cuquet viatger des de que va anar a Mali, però va ser l'experiència d'un treking al Nepal la que el va marcar per sempre. En Pep explica el seu viatge de 10 dies pel cercle dels Annapurnes, Nepal.

Nepal. Take your time
De Mallorca a AustràliaLa Rosa es considera una viatgera meticulosa i previsora; es pot dir que és d'aquelles persones que gaudeix del viatge abans de començar-lo. Us preguntareu com, oi? Doncs buscant informació, organitzant-lo i intentant trobar prèviament aquelles petites joies que passen desapercebudes pel turista convencional, encara que reconeix que les recomanacions dels amics li han ajudat molt en aquest sentit. La Rosa ens explica el seu viatge per Austràlia.


De Mallorca a Austràlia


"La Ruta del Blues" als EEUU per la Highway 61Després de vint anys de fer l'últim viatge plegats, la família Gené -en Màrius i els seus fills en Víctor, en Miquel i en Gerard- realitzen el seu somni des de feia temps: fer la U.S. Route 61, la coneguda i mítica "Ruta del Blues". Aquest viatge, apart de ser un apropament al bressol de la música del blues i del rock, és un retrobament a una convivència que van deixar anys enrere.


La Ruta del Blues als EEUU


Saharauís, un poble refugiat al desertViatjar no és només veure icones i monuments, moltes vegades la situació de la gent local és una bona raó per decidir visitar un lloc i tenir una experiència de la qual no tornem indiferents. Aquest és el cas del viatge que va decidir fer l'Òscar: visitar durant una setmana un camp de refugiats al Sàhara. Un viatge que l'ha marcat profundament.


Saharauís, un poble refugiat al desert

 

Brasil, natura i platgesEl Lluís és un bibliotecari de la “vella escola”, és a dir, lletraferit sense remei que es declara rotundament incapaç d’anar enlloc sense un llibre a la mà. A la Maria José li encanta viatjar, ja sigui a prop o lluny, ja es tracti de ciutats o de natura, tot i que té una especial predilecció per aquells indrets que potser no tenen grans monuments, però sí autenticitat i caliu. La Maria José i en Lluís han realitzat finalment un dels seus viatges desitjats: Brasil.


Brasil, natura i platges

Quaderns de KenyaL'Aleix i la Mabel es defineixen com a "viatgers flow", els encanta que els viatges flueixin per si sols sense haver d'estar sotmesos a horaris ni rutes ja establertes. Grans amants dels animals, l'estiu passat van fer el viatge que somiaven des de feia temps pel continent africà gaudint de la fauna més diversa. Ens expliquen el seu viatge a Kenya.


Quaderns de Kenya


Colòmbia, el primer gran viatgeL’Aina té 15 anys i aquest estiu passat ha creuat l'Atlàntic per primera vegada per fer un viatge amb la família durant un mes. L'experiència de conèixer noves realitats li ha agradat tant que espera tornar a viatjar moltes vegades a llocs igual o més interessants. Ens explica el seu viatge a Colòmbia.

Colòmbia, el primer gran viatgeEscenes de la Xina més bucòlicaA l'Aurora i l'Edu els agrada definir-se com "viatgers last minute". Els encanta viatjar però no tant organitzar amb temps les vacances, i per això són els reis d'organitzar viatges en l'últim moment: el que de vegades pot ser una mica estressant, també té un punt de sorpresa i emoció. Vam coincidir amb ells a Shangai, ells tot just arribàvem a la Xina i nosaltres en marxàvem destí Mongòlia. Ens expliquen el seu viatge pel sudest de la Xina.


Escenes de la Xina més bucòlica


Las aventuras de Alex por EuropaL'Alex és xilè i el vam conèixer en el vaixell de càrrega en el que vam navegar durant quatre dies per la costa xilena. Després ens va fer d'amfitrió a Santiago, la seva ciutat. Al cap d'uns mesos l'Alex ens va tornar la visita en el que va ser el seu primer viatge per Europa: Barcelona, París, Londres, Berlín, Amsterdam i Roma són els seus destins en només tres setmanes. En el bloc ens explica les seves aventures aquestes ciutats: què en pensa, què li agrada, què li sorprèn, que troba a faltar... Interessant conèixer el punt de vista d'un xilè sobre el nostre continent.


Las aventuras de Alex por Europa

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law