6 de febrer del 2019

Consells per a viatjar a Islàndia amb nens


Després del nostre viatge a Islàndia en família en furgoneta, són moltes les famílies que ens han fet arribar els seus dubtes quan es plantegen viatjar pel país amb els seus fills. En aquest article hem volgut respondre a aquests i afegir alguna altra recomanació que creiem que pot ser d'utilitat:


1) Per què Islàndia és una bona destinació per viatjar amb nens?

Islàndia té tots els atractius que li poden agradar als nens. Estaran en contacte amb la natura constantment, veuran un munt d'animals (cavalls, ovelles, foques ...). I una de les curiositats que té el país és que Islàndia és terra de víkings i també de contes i llegendes sobre trolls, elfs, follets ... Així que totes les històries que els expliquis d'aquesta temàtica els hi encantaran!




2) Com viatjar per Islàndia?

Sense cap dubte, per a nosaltres la millor forma de viatjar pel país (per recórrer Islàndia) és en furgoneta. Amb la furgoneta tens un 3 en 1, és com portar la casa a sobre. Tens el transport, tens l'allotjament i tens la possibilitat de cuinar, amb tota la comoditat, la llibertat i la flexibilitat que això comporta. Als petits, ja us ho assegurem, els encanta viatjar en furgoneta, és com una aventura per a ells.


3) Quina és la millor època per viatjar a Islàndia?

Qualsevol època és bona per viatjar a Islàndia, sempre depèn del que busquis. A l'estiu hi ha més hores de sol i a l'hivern, perquè hi ha menys hores de llum tens més possibilitats de veure aurores boreals. Encara que no descarts viatjar al setembre-octubre, quan ja és temporada baixa, el preu de tot és més econòmic i també comença l'època en la qual es poden veure aurores boreals.


4) El temps: Quina roba portar per als nens en un viatge a Islàndia?

Tenint en compte que a Islàndia el temps canvia contínuament i que pot ploure quan menys t'ho esperis, cal portar els nens amb moltes capes de roba que es puguin posar i treure segons el fred que faci. A part d'una jaqueta abriga amb caputxa, també és recomanable portar impermeable per tot el cos (el paraigua és inútil, perquè sol fer vent). Calçat adequat abric i impermeable. I com no, gorra, bufanda i guants (un parell de cada, per si perd alguna cosa).


5) Slow travel amb nens

A l'hora de viatjar amb nens, sobretot relax. Viatjar per Islàndia implica recórrer el país i fer quilòmetres. Intenta no marcar-una ruta molt rígida que impliqui fer molts kilòmetres seguits. Aprofita la flexibilitat que et dóna la furgoneta i gaudeix del relax.



La climatologia et pot portar algun contratemps. Per entretenir els nens, a nosaltres ens ha funcionat molt bé posar la seva música preferida a la furgoneta mentre estàvem de ruta i explicar-li històries d'elfs, follets i trolls d'Islàndia. També contes o pintar.

En aquest vídeo que vam fer per "B The Travel Brand" expliquem de primera mà els nostres consells per viatjar a Islàndia amb nens:


Esperem que aquests consells us siguin d'utilitat i que tingueu bon viatge, famílies!

T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law