8 d’agost del 2016

5 anys compartint viatges

I ja van cinc!

Com qui no vol la cosa va passant el temps i just avui fa cinc anys que publicàvem la primera entrada d’aquest blog. Que lluny i que a prop que ens queda tot plegat! 320 entrades i moltes experiències viscudes ens separen d’aquell agost del 2011.




Aquest camí no l'hem fet pas sols: durant aquest temps han passat pel blog 46 convidats en forma d'entrevistats o d'autors convidats, hem rebut més de 2000 comentaris i, només el darrer any, hem tingut més de 160.000 lectures dels articles publicats. Però això només són xifres... Volem donar-vos les GRÀCIES a tots i totes que ens heu anat seguint, alguns ho feu des del començament i d'altres ens heu descobert fa poc, ja sigui pel boca a boca, les xarxes socials o personalment. Especial agraïment pels qui heu participat més activament, ja sigui explicant les vostres experiències o bé aportant els vostres comentaris. Tots formeu part d'aquest projecte i sense vosaltres el blog perdria la seva essència, que no és altra que compartir viatges i motivar a d'altres viatgers a que emprenguin el seu.

En el blog hem explicat les experiències viscudes en 46 països però a dia d'avui la nostra motxilla n'acumula ja més de 70. Tenim encara un munt d'anècdotes i curiositats per explicar de llocs que hem visitat, als que hem d'afegir tots els viatges que encara estan per arribar. Així que prometem que poc a poc anirem desgranant, un a un, alguns dels viatges que encara no hem explicat. Sobretot els que hem fet aquest darrer any, en la que la petita Ivet s'ha incorporat a l'equip dels "Quaderns".



Viatjar amb una bebè ha modificat una mica la forma de viatjar però ni molt menys ha fet que deixem de fer-ho, tot al contrari. Ara tenim una nova motivació: descobrir-li a la nostra petita la diversitat i riquesa en cultures, paisatges i formes d'entendre la vida que existeixen en aquest món al que fa tot just un any que acaba d'arribar. Sens dubte creiem que els viatges seran una part molt important de la seva educació com a persona.


Per molts viatges!



T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    4 comentaris :

    milcamins ha dit...

    Moltes, moltíssimes FELICITATS!!!!!!!
    Feliç de tenir-vos entre els meus amics viatgers i tot gràcies a que un dia, avui fa cinc anys, veu decidir començar aquest bloc.
    Petons als tres viatgers de Quaderns!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè! Moooltes gràcies per les felicitacions. Venint de tu, que ets la nostra "padrina" en el món dels blogs de viatges és tot un honor! :) Abraçada.

    Estefanía ha dit...

    Moltes felicitats i per molts anys de blog!! és un plaer poder conèixer a través de vosaltres i el 'Quaderns de Bitàcola' tantes experiències i conèixer els indrets tant meravellosos que té el nostre planeta.

    Una abraçada i fins la tornada!

    PD. Us espera una petita sorpresa....

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Estefania! Moltes gràcies a tu per seguir-nos sempre. Carai! Quin misteri...:)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law