16 d’abril del 2016

Premi Vila de Lloret al Millor post turístic



"Hi ha destins que injustament s'associen a un determinat tipus de turisme o bé a una època concreta de l'any. Els tòpics són mal consellers i qui creu que Lloret de Mar és només sol, platja i festa s'equivoca i es perd part important del seu encant. Evidentment que les platges i les cales són un dels seus valors, però també ho són els paratges naturals que l'envolten, el llegat indià que hi van deixar els que van fer fortuna a les Amèriques o bé el seu patrimoni modernista. Possiblement Lloret és un destí que a l'estiu llueix més, però que la resta de l'any té l'avantatge de poder-lo descobrir de forma més autèntica. (...)"


Així començava "El Lloret de Mar que tothom hauria de conèixer", un article que vam escriure després de visitar la vila selvatana un cap de setmana d'abril de l'any passat. Hi tornàvem després de molts anys, convidats per ser finalistes dels Premis Vila de Lloret en la categoria "Millor Blog de viatges". Dos grates sorpreses ens vam emportar d'aquells dies. La primera: vam guanyar el guardó, fet que ens va fer molta il·lusió. La segona: ens vam emportar una impressió de Lloret positiva, molt diferent al clixé negatiu que en té molta gent.


Lloret de Mar


Aleshores no ho sabíem, però Lloret encara ens tenía reservada una darrera sorpresa: amb aquest article hem tornat a ser finalistes altre cop dels Premis Vila de Lloret, aquest cop en la categoria de "Millor post turístic". I... hem tornat a ser guardonats!

Divendres al vespre pujàvem altre cop a l'escenari del Teatre de Lloret a recollir l'escultura amb forma de maleta viatgera que ens certifica com a guanyadors. I si l'any passat la Celia pujava embarassada de la Ivet, aquest pujàvem ja els tres. Un fet que ens ha fet especial il·lusió i que ha estret el nostre vincle emocional amb la Vila.

Agraïm altra cop a l'Ajuntament de Lloret de Mar i a Lloret Turisme el reconeixement que ens han donat i la bona acollida que hem tingut aquests dies.



T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

2 comentaris :

Estefania ha dit...

Moltes felicitats!!! us ho ben mereixeu i mes encara davant l'esterotip que venen les agencies als joves estrangers que la vila es sol i festa, Lloret es molt mes!!!!

Una abracada a tots tres!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Estefania! Tota la raó, hem conegut un Lloret de Mar ben interessant. Molt contents de la iniciativa d'aquest Premis per part de Turisme de Lloret per voler donar a conèixer la vila!
Una abraçada!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law