29 d’octubre del 2015

Els millors time-lapse de Barcelona

Els time-lapses estan de moda. A mig camí de la fotografia i el vídeo, els creadors dels time-lapse capturen a través de la seva càmera instants en un curt interval de temps i els uneixen creant un efecte ultra-ràpid. Un gran treball de centenars d'hores condensat en un resultat que acostuma a ser atractiu visualment però que tan sols té una durada d'uns pocs minuts.

A continuació us presentem els time-lapse més impactants de Barcelona, uns projectes que saben mostrar d'una forma diferent una ciutat que ha estat milions de vegades retratada. Estem segurs que et sorprendran ;)


Barcelona GO!
de Rob Whitworth

L'anglès Rob Whitworth ha emprat més de 360 hores de treball, 78 realitzant les instantànies, en realitzar aquest time-lapse que ens porta pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Tot el seu esforç que es tradueix en un vídeo de dos minuts que va ser mereixedor del primer premi del Timelapse ShowFest.





Barcelona Motion Timelapse
d'Alexandr Kravtsov 

Dos mesos recorrent Barcelona, 100 viatges de metro, una càmera trencada, un flash perdut, 24.000 fotografíes, 480 gigues de dades i un espectacular resultat en forma de time-lapse. Aquesta és l'obra del ;bielorús Alexandr Kravtsov. Senzillament magnífic!


 


Midnight Barcelona
de Pau Garcia

Barcelona de dia, Barcelona de nit. Tal i com explica Pau Garcia, la seva intenció amb aquest projecte és "retratar la Barcelona més moderna i futurista, el seu flux accelerat de trànsit i la seva incessant ritme de vida". Valora tu mateix si ho aconsegueix visualitzant el resultat.




No people
de NNtonio Rodríguez

T'has imaginat mai com seria Barcelona si es quedés completament buida de gent i cotxes? En aquest time-lapse es poden veure els principals punts de Barcelona buits de gent. Els núvols passen, les banderes onegen, els semàfors canvien de color i els minuts transcorren a l'interior del suburbà però no hi ha rastre de la gent. Ni a primera hora d'un diumenge d'agost aconseguiràs tenir la visió que ens ofereix aquest muntatge.




Barcelona Kaleidolapse
de myLapse

I per acabar, el time-lapse més original de tots.

Així seria la ciutat comtal si la miressis a través d'un caleidoscopi. Les formes geomètriques de l'arquitectura barcelonina són el fil conductor per fer aquest viatge de fantasia que et permet veure Barcelona com mai l'havies vist.




I tu, amb quin et quedes?


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law