17 de març del 2015

Marxem: Filipines i Hong Kong ens esperen!!!


Després de dos caps de setmana seguits rememorant antics viatges a Berlín i Roma, dues de les nostres ciutats preferides d'Europa, fem les motxilles per marxar una mica més lluny i conèixer nous llocs. Aquest cop ens hem decidit per un país asiàtic que feia temps teníem en ment i que amics i coneguts ens havien recomanat fervorosament: Filipines, el país de les 7000 illes!!!

El Nido Palawan Big Lagoon
Big Lagoon in El Nido, Palawan. By nennnn (via Wikimedia Commons)

Tot va començar per una molt bona oferta de vol cap a Hong Kong. Després d'haver estat dues vegades a la Xina i no visitar en cap ocasió aquesta ciutat, no podíem perdre la oportunitat de veure una de les urbs més cosmopolites d'Àsia. Així que hi farem una parada tècnica i acte seguit farem cap a Filipines, on passarem les següents dues setmanes. 

Ha estat difícil fer la ruta pel país, molts llocs amb ganes de conèixer i poc temps per endavant. Finalment ens hem decidit pel relax i platja i prioritzar les illes de Palawan i Siquijor. La informació de la Txell i en Xavi del blog Estem de Vacances, de l'Úrsula i el Marc de Mos am perdut i de la Laura de Meridiano 180 ens ha estat de gran utilitat. Gràcies! :)

Entrarem per l'illa de Cebú, des d'on anirem directes a Oslob. Allà esperem poder nedar finalment amb el tauró balena, un "bitxet" que pot arribar a passar dels 15 metres de llarg i les 20 tones de pes. Després d'haver estat a Hondures i les Maldives (altres indrets on sol habitar aquest animal) i haver fet diversos intents de veure'l sense èxit, esperem que a la tercera vagi la vençuda i puguem divisar-lo en aigües filipines! Només cal mirar la foto per adonar-te que banyar-te amb ell deu ser tota una experiència! 

                                         Un tauró balena a l'aquari de Georgia. Wikipedia. By Zak Wolf.

Des d'Oslob, navegarem a l'illa de Siquijor, on passarem uns dies de relax en una de les illes més tranquil.les del país. Si s'escau, aprofitarem per anar fins a Apo Island, on ens han dit que és una molt bona zona per a veure tortugues marines (si tenim sort!). La segona setmana la dedicarem a l'illa de Palawan, on repartirem els dies entre el Nido i Port Barton. Ens hi esperen increïbles paisatges càrstics, platges de sorra blanca, aigua cristal·lina i moltes capbussades fent snorkeling! Quines ganes!!!

Diuen que els filipins són el principal tresor d'aquest país, d'allà que l'eslògan turístic per diferenciar-se dels altres països del sud-est asiàtic sigui: "It’s more fun in the Philippines!". Probablement el clima tropical hagi forjat el caràcter alegre, obert i optimista dels filipins. Abans d'arribar ja ens està agradant aquest país...!

Finalment, de tornada aprofitarem per passar quatre dies gaudint de Hong Kong i Macao. En total, passarem gairebé tres setmanes veient natura, platges i l'asfalt d'una de les grans urbs asiàtiques. Què més es pot demanar?

Hongkong victoria peak.jpg
"Hongkong victoria peak" de Wikimedia Commons.

No sabem si ens podrem connectar sovint durant aquest viatge... De fet la intenció és més desconnectar que no pas connectar ;) Però prometem que a la que entre bany i bany penjarem fotos i anirem explicant la nostra experiència. Si ens vols acompanyar, ho pots fer a través de Facebook, Twitter, Google+ i Instagram. A què esperes per seguir-nos? ;-)

T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    14 comentaris :

    Sandra ha dit...

    No cal que us digui que feu molta enveja perquè això ja ho sabeu ;-) Gaudiu molt d'aquest viatge, llegiré atenta les vostres entrades a la tornada.

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Sandra! Moltíssimes gràcies, ho farem! Una abraçada. :)

    Unknown ha dit...

    Me encantaría ir a Filipinas. Me han hablado maravillas del país y creo que es el momento perfecto para ir. Estaré atenta a vuestros movimientos ;) Saludos

    Laura ha dit...

    No podéis parar!!!!! Qué guay chicos, ¡gracias por la mención!! Os iremos siguiendo. Que vaya todo genial y ¡cuidado con Manila! Son un poco timadores jajajaa El Nido os va a encantar!! Un besazo enorme y ¡buen viaje!!!

    Beatriz ha dit...

    Chicos, ¡qué envidia! Seguro que os lo vais a pasar de escándalo, ya iremos viendo los resultados cuando volváis a Barcelona...porque si os habéis planteado ir de relax, os recomiendo que sea al 100%, los que os leemos sabremos esperar vuestras noticias ;)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Miryam! A nosotros nos lo han recomendado fervorosamente muchos amigos, iremos explicando y compartiendo fotos! Un abrazo!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Gracias Laura! Tenemos muuuchas ganas de Filipinas, desde hace tiempo que este país nos atrae, después de haber oído hablar tan bien de el y de su gente. Y por supuesto leer post como los tuyos! Ahí vamos! Un fuerte abrazo! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Bea!!! Ten por seguro que al relax nos acostumbraremos pronto!!! Explicaremos in situ a través de redes sociales y a posteriori. Un fuerte abrazo!

    Estefania ha dit...

    Hola nois!

    Jo ja no se que dir!!!! que gaudiu molt del viatge.... jo no he estat a Filipines pero si a Hong Kong i si com vau estar a la Xina us adonareu de la diferencia (es nota encara la petjada britanica!) us recomano una visita a Aberdeen aixi com el Peninsula Hotel on s'hostatjaven els antics visitants anglesos d'un cert estatus diplomatics, etc... quan Hong Kong era una colonia anglesa.... conserva part de la facana de l'epoca colonial... considerat almenys fins fa uns anys un dels hotels mes luxosos del mon!!! tambe els edificis gratacels d'acer construits per suportar alts moviments sismics!!! no se q mes dir-vos.... es una mega luxosa ciutat!!;-) ja explicareu mes vosaltres i les Filipines segur que no et deixen indiferent...

    Bon voyage!!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Estefania! Moltes gràcies pels consells, que sàpigues que després de llegir el teu comentari hem anat al Peninsula Hotel i ens ha agradat molt! Ja explicarem. Una abraçada! :)

    Estefania ha dit...

    Ok!! una abracada!! que gaudiu del viatge....

    llbono ha dit...

    Que us ho passeu bé parella, i compte amb la calor!! jajaja

    Una abraçada!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Merci Lluis!
    Caloreta si que en fa, 30 graus de mitjana... Però no ens podem queixar pas! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Merci Lluis!
    Caloreta si que en fa, 30 graus de mitjana... Però no ens podem queixar pas! :)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law