9 de març de 2015

Entrevistes viatgeres: Marta i Gerard


La nostra primera connexió viatgera amb la Marta i en Gerard va ser arran d'una trobada de gent diversa que teniem en comú la passió pels viatges. Com es pot imaginar, quan el tema de conversa es tracta de països i destinacions, la reunió pot durar hores i hores...Aquest va ser el punt de partida per a altres ocasions. Més tard, vam coincidir en una trobada de bloggers a la comarca de la Segarra fent la Ruta dels Castells del Sió, on vam tenir la oportunitat de conèixer de prop un indret molt interessant que tenim ben a la vora de casa nostra. Des d'aleshores hem seguit mantenint el contacte amb dos grans aventurers que un bon dia van decidir emprendre el gran viatge: una volta al món durant un any (el 2011 i 2012) que asseguren que ha estat fins ara la millor experiència de les seves vides. No ens estranya, nosaltres pensem el mateix!!!
La Marta i el Gerard són dos aventurers de mena a qui els encanta tot tipus de viatge que tingui a veure amb el contacte amb la natura i l'esport. Per aquesta raó han visitat indrets i països amb una natura i fauna increïbles: Les Galàpagos, a Equador, Islàndia, la Patagònia a Argentina, els Anapurnes al Nepal...i segueixen sumant!!! Pots llegir les seves aventures viatgeres al seu blog, Dándole la vuelta, on a més de les seves experiències, pots trobar informació pràctica i gaudir dels seus vídeos, a nosaltres ens encanten!

Com a curiositat, han col·laborat amb algunes de les seves excel·lents fotografies de viatge en el llibre de El Viaje, un projecte que a través de les seves vendes vol millorar les vides de molts nens i refugiats de Birmània a través de la ONG Colabora Birmania. Per cert, recomanem moltíssim el llibre per la seva qualitat fotogràfica i el que significa.Perfil viatger


Quants països heu visitat? Una trentena... pocs tenint en compte que n’hi ha uns 200 a tot el món.

Pes habitual de vostra motxilla? 8 kg.

El darrer viatge? Islàndia.
  La propera destinació? En veler.

  El destí favorit? Les Illes Galàpagos, a Equador.

  Un racó especial a prop de casa? El Cap de Creus.

  Un destí/racó somiat que us quedi pendent? Àfrica a fons.

  Si poguéssiu fer un viatge en el temps, on aniríeu? Ens traslladaríem al 1831 , embarcats en l’expedició del Beagle amb Darwin.
   Una lectura per un trajecte llarg? "Un mundo feliz", d’Aldous Huxley.
    Música per escoltar mentre viatgeu? ArcadeFire.
     Una pel.lícula que us faci viatjar?"Intothewild" de Sean Penn o "Diarios de motocicleta" de Walter Salles.
      L'entrevista


      Com va començar la vostra passió viatgera?

      Creiem que viatjar és una forma d’alimentar una curiositat innata descobrint allò desconegut i cada viatge desperta, encara més, la nostra passió viatger.

      Quin és el viatge/destí que us ha marcat més com viatgers?

      La volta al món que vam realitzar entre 2011 i 2012.

      Quin és el destí que més us ha sorprès i per què?

      Birmània, per ser un país tan poc influenciat per occident en l’època en què el vam recórrer.


      Una anècdota divertida?

      El tema idiomàtic sempre porta a anècdotes divertides. Recordem un cop demanant salsa de soja a un bar a Myanmar i ens van portar ketchup, sal, aigua...de tot menys la soja!

      I una anècdota no tan divertida?

      Quedar-nos sense equipatge uns quants dies a Costa Rica.

      Què és el més important que heu après viatjant?

      Viatjant hem descobert que hi ha infinites formes de viure, el que ens ha obert molt la ment. Tot un aprenentatge!

      Perquè recomanaríeu a altres persones viatjar?

      Tot viatge representa sortir de la rutina i creiem que això ja val la pena. Tot i així, el viatjar o no és una decisió personal que només recomanaríem a aquelles persones amb inquietud.

      Un consell pràctic per a futurs viatgers.

      Viatjar lleuger.


      T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

        
       Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
       cookie law