4 de desembre del 2014

Àfrica ens crida: marxem de safari a Tanzània!


Per fi! Després de diversos intents, finalment tornem a Àfrica!

Àfrica va ser la gran oblidada de la nostra volta al món i feia temps que teníem ganes de tornar-hi. Des de que al 2010 vam estar per terres etíops que no hi hem estat però des d'aleshores, per un motiu o altre, en els nostres viatges sempre hem acabat lluny del continent negre. Quatre anys és mooooolt de temps!


Zebras in Tanzania 0496 Nevit.jpg
Parc Nacional de Tarangire. Foto de Nevit Dilmen

Safari per Tanzània

Només seran 11 dies però que aprofitarem al 100% centrant-nos en veure fauna. Serengeti, Ngorongoro i Tarangire seran els nostres principals destins. Uns parcs mítics dels que des de petits hem vist desenes de documentals i dels que sempre hem escoltat parlar meravelles. Ja és hora de travessar la pantalla del televisor i passar a veure'ls en directe. Quin millor destí pel nostre primer safari per Àfrica?

Elefants, lleons, zebres, lleopards, guepards, girafes, impales, gaseles, nyus, búfals, rinoceronts, cocodrils, estruços, flamencs... seran els nostres companys de viatge per uns dies. Però també uns paisatges espectaculars amb unes postes de sol màgiques seran escenes per recordar.


Serengeti Sunset.jpg
Parc Nacional de Serengeti. Foto d'Anita Ritenour

Des de Barcelona volarem a Nairobi via Zurich. El nostre pas per Kenya serà efímer, simplement farem nit a la capital per al dia següent agafar l'autobús direcció Arusha. Ja a terres tanzanes en trobarem amb el Deo, de la companyia Deo Adventure, amb qui farem el safari. La veritat és que no hem preparat gaire els detalls de la ruta, ens fiem plenament d'ell: en tenim bones referències de l'Aleix -un bon amic nostre- i en els correus que hem intercanviat ens ha donat plena confiança. Durant el safari dormirem en campaments amb tenda de campanya, l'opció més assequible però a la vegada la que et permet un major contacte amb la natura. Finalment, després d'aquests dies d'aventura recorrent els millors parcs del nord de Tanzània, serà hora de desfer el camí passant per Nairobi abans de tornar a Barcelona.


Ngorongoro Spitzmaulnashorn.jpg
Parc Nacional de Ngorongoro. Foto de Ikiwaner

Ens acompanyes?

No tenim gaire clar que ens poguem connectar sovint durant aquest viatge... però prometem que, a la que veiem un girafa enmig de la sabana amb una antena wifi incorporada, penjarem fotos i anirem explicant la nostra experiència. Si ens vols acompanyar, ho pots fer a través de Facebook, Twitter, Google+ i Instagram. A què esperes per seguir-nos? ;-)


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    7 comentaris :

    Mercè Salomó ha dit...

    I tant que us seguiré!
    Gaudiu-ne moltíssim!!!
    Abraçades.

    Unknown ha dit...

    Quina passada... anirem estalviant per anar-hi amb els nens en uns anys ;) A passar-ho bé!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè!!! I tant que síi! Tenim moltíssimes ganes d'Àfrica!!! Petons! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Òscar!! És un d'aquells viatges que volem fer des que érem petits! Animals a dojo en estat salvatge, quines ganes!!! Salutacions.

    Estefania ha dit...

    Hola Enric/Celia!

    Doncs aqui estarem la resta (almenys jo) per seguir-vos!!! jo el maxim de juny que anire sera a algun poble de muntanya (la Cerdanya, etc....)

    Bon viatge!! Petons!!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Moltes gràcies Estefania!

    Aquest és un viatge al que feia temps que li teníem ganes. Ens encanten ela animals i Àfrica és un continent que ens apassiona però que hem trepitjat poc. En definitiva, que estem entusiasmats! :)

    Unknown ha dit...

    HOLA! ESTIC BUSCANT DE FER EN UN FUTUR PROPER UN SAFARI I VEIG QUE TANZANIA ES UNA ONA OPCION PER VEURE UNA BONA DIVERSITAT D'ANIMALS. EM PODRIEU DIR COM VAREU ORGANITZAR EL VIATGE? ALGUNA AGENCIA DE VIATGESESPECIALITZADA? ALGUNA COMPANYIA DE CONFIANÇA D'ALLÀ?
    MOLTES GRÀCIES!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law