5 de novembre del 2014

Rostres de l'Índia


Una mirada, un rostre, una expressió… Molts cops aquests diuen molt més que no pas un paisatge o un monument espectacular. Reflecteixen una història, un moment, una vida, una realitat... No són poques les vegades que anem a visitar un lloc i el que ens acaba captant l’atenció són les persones que, com nosaltres, l’han anat a veure. És a través de les persones de qui més pots aprendre de la cultura, el pensament i la situació d’un país... Observar, conversar, reflexionar, aprendre...












T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

6 comentaris :

Unknown ha dit...

Una maravilla de imágenes. Impresionante lo que una mirada puede llegar a trasmitir.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Noelia! Muchas gracias por tus palabras. Las miradas en la India y en concreto en el Rajastán son muy expresivas, este país nos atrpó des del primer momento que llegamos. Saludos!

Antonio Ruiz ha dit...

Preciosas imágenes. Enhorabuena!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Antonio! Muchísimas gracias, viniendo de un entendido como tú en fotografía es un honor. La gente de la India es el mejor retrato del país. Saludos viajeros!

Estefania ha dit...

Hola de nou!

Es ben cert el que dieu! es del contacte i de les converses amb les persones d'un lloc on mes es pot aprendre d'aquest!!

Unes imatges molt autentiques les que heu captat ho diuen tot de l'India!!-;)

Fins aviat!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Estefania! I tant que sí! La Índia és un dels païssos on la gent és més oberta. Moltes gràcies per les teves paraules. :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law