3 de novembre del 2013

Typical original travel photos (un final de pel·lícula...)


Després de dos capítols de les "Typical original travel photos" ens començàvem a plantejar si tancàvem la trilogia o bé creàvem directament una nova secció permanent al blog. De material no en faltaria: al final hem recopilat gairebé 200 fotos i la feina ha estat per fer la selecció. Realment hi ha fotos molt bo que finalment han quedat descartades. Gràcies a tots els fotògrafs per les vostres aportacions. Hem rigut una bona estona aquests dies!

Sense més preàmbul, us presentem el darrer i definitiu capítol de les "Typical original travel photos". Un final reservat només pels millors cinèfils. Un autèntic final de pel·lícula... i és que: qui no ha somiat mai posar-se en la pell del seu actor o actriu preferida? ;-)



Fotos de pel·lícula...

Endevines què està fent aquesta gent?


A primer cop d'ull potser no sembla pas una "Typical original travel photo", però t'assegurem que també és un clàssic. Una pista en forma de vídeo (fixa't sobretot entre el minut 1:50 i el 2:30)...




Efectivament! Rocky Balboa entrenant pels carrers de Philadelphia. Una escena mítica que cada dia imiten els centenars de turistes que s'acosten a les escales del Museu d'Art de la ciutat. És un autèntic espectacle acostar-se i seure una estona a observar la gent córrer escales amunt.


Aquí va la nostra particular selecció filmogràfica de les "Typical original travel photos"!


Nosaltres emulant a Rocky Balboa als peus
de l'estàtua commemorativa de Philadelphia.


La Mireia i companyia amb la seva particular vareta màgica a 
l'Abadia de Lacock (Anglaterra), un monestir abandonat què màgicament 
es va transformar en el col·legi Hogwarts de Harry Potter.


L'Eva davant de la joieria Tiffany's de Nova York
en la pell de l'Audrey Hepburn per un dia.


"Bravo, Alex Bravo". El particular 007 xilè a Phan Nga
a la platja on es va rodar "El hombre de la pistola de oro".


David Enrich d'Aràbia al desert de Wadi Rum (Jordània),
un dels escenaris de la famosa pel·lícula "Lawrence d'Aràbia"



Però d'entre totes les fotos de pel·lícula que hem rebut n'hi ha una que volem destacar especialment, i és que hi ha fotos de pel·lícula "amateurs" i fotos de pel·lícula "professionals". Sí, sí: fotos de pel·lícula PROFESSIONALS. O és que coneixes algú que, com la Mireia, sigui capaç de carregar a l'equipatge un vestit d'època per fer-se la foto perfecta?

And the winner of the Oscar to the best "travel's film photo" is... Mireia i la seva foto emulant "Orgull i prejudici"!

Dos hores i tres quarts de desviament de ruta en el seu viatge per Liverpool i Gal·les per fer-se la foto davant de Chatsworth House, la casa del Darcy de la versió cinematogràfica de l'obra de Jane Austen. Des d'aquí la més sincera enhorabona a la Mireia!





Deixam sol i veuràs del que sóc capaç de fer...

Si ja ens tallem poc on hi ha gent, imagina't on et pots trobar completament sol. En això els deserts donen molt de sí. Si estàs en un desert ja saps: aprofita per fer tot allò que sempre has desitjat fer i que no t'has atrevit abans. Aquí que cadascú deixi volar la seva imaginació...
 



Però si els tradicionals deserts de sorra ja donen joc, imagina't el que es pot arribar a fer jugant amb les perspectives en un desert de sal com el d'Uyuni (Bolívia). Allà la immensitat permet increïbles efectes òptics difícils d'aconseguir en altres llocs. O són miratges?


En Xavi literalment en mans de la Txell.

Nosaltres fent equilibris a sobre d'un ou de dinosaure i a punt de caure
de dalt d'una ampolla d'aigua de 1.000 litres.



Aaaaii, que mono...

Definitivament. No hi ha punt intermig... Els animals mai deixen indiferent al turista i, en veure'n un, únicament hi ha dos possibilitats de reacció totalment oposades entre sí.

Opció 1: "Quin fàstic!"
Normalment derivada de quan un es troba un bitxo a l'habitació o al plat de menjar. Els insectes -especialment aranyes i escarabats- s'emporten la palma. Però aquí també hi caben serps i qualsevol altre bitxo ronyós.

Opció 2: "Aaaaii, que mono..."
Aquest és el la que ens interessa. Típica expressió del turista amant dels animals quan veu un bitxo -especialment de quatre potes-. Acte seguit toca tocar l'animaló en qüestió i finalment... Patapam: foto de rigor per deixar constància del moment.


En això l'Enric és un artista...

Amb un Koala a Austràlia....                         Amb un tucan al Brasil...

Amb un cervatell al Japó...                        Amb una llama al Perú...

Però no és l'únic...

El David Enrich amb un cocodril a Cuba... L'Òscar a lloms d'un elefant a l'Índia...


De vegades els animalons són una mica perillosos i cal entrar a la gàbia a acariciar-los...

Al Tiger Kingdom (Tailàndia)


I d'altres directament ens transformem en un d'ells...

Us heu preguntat mai què se sent en la pell d'una llagosta?



Sóc un més... o almenys ho intento

Finalment, no podíem acabar sense un altre clàssic dels clàssics. Possiblement el que més...

T'has parat mai a pensar la facilitat que tenen determinats viatgers per mimetitzar-se en l'entorn? Ens encanta conèixer altres cultures i per fer-ho parlem amb la gent del lloc, viatgem com ells, mengem com ells i, si és necessari... ens vestim com ells! El que faci falta per integrar-nos i ser un més!  


L'Òscar, un berber més després de la seva travessa
pel desert del Sàhara (Algèria)

La Cèlia a punt de practicar la tècnica de pesca tradicional
amb cormorans a Guilin (Xina)

En Xavi i la Txell ballant com uns quítxues més a Amantaní 
(Llac Titicaca - Perú)

Foto solemne, kimono inclòs, amb el Galdric i la Meri
en un ryokan (Japó)


Aquí també hem trobat uns professionals del tema i és que, a part del vestit, també hi ha la perxa. El Gildo i la Santy tenen per costum celebrar els seus aniversaris de boda d'una forma especial i si no, mireu-los en les noces de plata amb el vestit tradicional indonesi i cinc anys després amb el vestit tradicional xinès pel 30è aniversari.





"Typical original travel VIDEOS"?

Acabem aquí amb la trilogia de les "Typical original travel photos" però ja hem començat a pensar en la següent sèrie... Seran els "Typical original travel VIDEOS"???

De moment per obrir boca us deixem amb aquest: una "folklòrica" sobrevolant la Ciutat Prohibida de Beijing. Fixeu-vos amb les ganes que aleteja... Boníssim! ;-)







T'has quedat amb ganes de més?
Recorda el primer i el segon capítol de les "Typical original travel photos"!

T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    7 comentaris :

    Unknown ha dit...

    Gràcies per donar-me l'Òscar però...és Jane AustEn no Austin..aix...si la Jane aixequés el cap...

    Unknown ha dit...

    I aquí teniu la web de la casa, per si la voleu visitar. Val a dir que estava plena plena de britànics, i no pas perquè fossin uns freaks de la Jane Austen (aquests no érem gaires..) http://www.chatsworth.org/

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Jejeje, gràcies per l'apunt Mireia! De tant en tant introduïm alguna errata en les entrades per comprovar si els lectors del bloc estan atents... veiem que si... Cola? ;-)

    Enhorabona per l'Òscar! :-)

    autovi ha dit...

    Aiii qué mono el post!!! Està genial i això q jo no surto, jeje! Quines fots més divertides!!! La foto de la Mireia, sense dubte, la millor! Quin sentiment que li posa! Enhorabona per l'Òscar Mireia! :-)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Gràcies Aurora!
    En aquest post no hi surts, però la veritat és que amb totes les fotos que ens vas enviar teníem material per fer un monogrtàfic per tu sola! :)

    Ens ho hem passat molt bé escribint aquestes entrades. Ja hem començat a pensar en la pròxima entrada col·laborativa... ;-)

    Gildo Kaldorana ha dit...

    Jejeje...muchas gracias txavalotes. Todas las fotos de este artículo, tienen tela, mucha tela.
    Saludos

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Gildo! ¿Y lo que nos hemos reído haciéndolo? Gracias a vosotros por participar! :-)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law