31 de juliol del 2013

Entrevistes viatgeres: en Xavi i la Txell



Nova entrega de les "Entrevistes viatgeres"!

Passa el temps i, tot i que no ho sembli, aviat farà dos anys des de que vam començar el nostre gran viatge. És per això que avui us presentem una entrevista ben especial: avui els nostres convidats són en Xavi i la Txell, dos amics que un dia van decidir també agafar les motxilles i donar la volta al món.




Des de fa anys que aquesta parella són seguidors de bloggers que ho han deixat tot per fer realitat els seus somnis, fins que un dia ells van decidir fer el mateix, realitzar un viatge de 12 mesos per Àsia, Oceania i Sudamèrica. Tot just fa uns mesos que van tornar però podeu resseguir les passes que van anar fent a Estem de vacances, un bloc amb solera on podreu trobar també informació pràctica dels països on han estat, així com gaudir de les excel.lents fotografies que il.lustren cada post que han escrit.


L'entrevista





Perfil viatger 


Quants països heu visitat? En total 39, curiosament tots dos hem estat als mateixos països.
    Pes habitual de la motxilla? La Txell 60 litres i en Xavi 70 litres, entre 12 i 14 kg aproximadament.
      El darrer viatge? El nord de la Índia, la zona de Caixmir, molt a prop del Tíbet .
        El proper viatge? És una incògnita.
          El destí favorit? Impossible dir-ne un! Durant la nostra volta al món ens hem enamorat d'Àsia en general. Filipines? Xina? Índia? Indonèsia? Nepal?... hi ha llocs extraordinaris a per tot, però el més important és poder-ho compartir amb bona companyia, i sobretot conèixer nova gent i noves experiències!
            El vostre racó especial prop de casa? A prop de casa, el Montseny! Una mica més lluny, Cadaqués!
              Un viatge somiat que us quedi pendent? L'Orient Mitjà a través de la ruta de la seda! I Àfrica, travessar-la de nord a sud.
                Si poguéssiu fer un viatge en el temps, on aniríeu? Això ja seria la hòstia! Mil llocs, veure com construïen les piràmides a Egipte, poder conèixer de primera mà la cultures precolombines, maies, asteques i inques, i descobrir en plena esplendor el Machu Picchu, l'antiga mesopotàmia i el naixement de les primeres ciutats, acompanyar a Marco Polo per la ruta de la seda,... prou!!!
                  Una lectura per un trajecte llarg? Qualsevol lectura amena, ja siguin clàssics, i últimament aficionats a la novel·la policíaca nòrdica, i la Txell fidel seguidora d'en Haruki Murakami. Ara que el més pràctic són blogs i guies de viatge!
                    Música per escoltar mentre viatgeu? Portem l'ipod carregat amb un poti-poti de música, així que dependrà del moment, l'estil de música a escoltar, amb marxa, menys marxa o relaxació, encara que moltes vegades millor apagar-lo i gaudir dels sons per on trepitges!
                      Una pel.lícula que us faci viatjar? Qualsevol bona pel.lícula ben ambientada i que succeeixi en un lloc que visitaràs o que estàs visitant. Per exemple, ens va fascinar el final de la última pel.lícula de Bourne que passa a Filipines, i acaba amb les imatges del nord de Palawan, el Nido. Espectacular! Se'ns va posar la pell de gallina, hi fa molt l'anyorança viatgera. ;-)



                         T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

                          2 comentaris :

                          Estem de Vacances ha dit...

                          Ei nois! Gràcies per deixar-nos formar part d'aquesta secció! Tot un plaer per nosaltres!
                          Una forta abraçada i fins aviat!

                          Txell i Xavi

                          Quaderns de bitàcola ha dit...

                          Gràcies a vosaltres per participar-hi!
                          Vam reviure grans moments seguint el vostre viatge a través del bloc. Sou l'enveja de molts viatgers i de ben segur que, a partir d'aquesta entrevista, encara més.
                          Salut i viatges!

                           
                          Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
                          cookie law