23 d’abril del 2013

Celebrem Sant Jordi i ho fem regalant un llibre!



Avui és la diada de Sant Jordi i ho volem celebrar. És el dia de la rosa, el dia del llibre, un dia fantàstic per sortir a passejar i gaudir de l'ambient del carrer. Un dia d'aquells en els que, fins i tot els més viatgers, s'estimen més passar el dia a Catalunya més que no pas a qualsevol altre racó del món. Bé, potser ara ens hem passat: d'això darrer ja no n'estem tan segurs...


En tot cas és un dia especial i ho volem celebrar amb vosaltres. 
I quina millor forma que regalant un llibre entre els nostres lectors?


No és un llibre qualsevol el que us oferim. La petita joia que sortegem és "Com preparar un gran viatge". Per nosaltres aquest hauria de ser el llibre de capçalera de qualsevol persona que es plantegi fer un viatge llarg. Pàgina a pàgina aquest manual respon, mitjançant consells pràctics, tots aquells dubtes que es pugui plantejar el viatger. Tan de bo l'haguessin publicat un parell d'anys abans, la de maldecaps que ens haguéssim estalviat planificant la nostra volta al món!

Si vas seguint de forma habitual aquest bloc ja coneixeràs els seus autors. Ells són Pablo Strubell i Itziar Marcotegui, uns grans viatges i amics dels que vam publicar una entrevista al bloc. Després de l'èxit de la seva publicació en castellà s'han decidit a editar-lo en català, una iniciativa lloable considerant els temps que corren i en la que hem tingut l'oportunitat d'aportar el nostre granet de sorra en la seva fase de traducció.

Si vols optar a guanyar aquest llibre només cal que ens deixis un comentari en aquesta mateixa entrada la següent pregunta:



Quin seria el teu gran viatge?



Digan's quin és el viatge en el que sempre has somiat fer i entraràs en el sorteig que farem entre tots els participants a través de la plataforma Sortea2. Tens de temps fins el diumenge 5 de maig. El dilluns següent publicarem el nom del guanyador/a en aquesta mateixa entrada. L'afortunat/da s'haurà de posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a dosdeviatge@gmail.com per tal que li puguem fer arribar el llibre per correu postal.


Ara bé, si ets dels que no t'agrada deixar les coses a l'atzar i vols tenir aquest llibre entre mans des ja mateix, et donem un consell: no esperis més i compra-te'l a la web de "un gran viaje". T'assegurem que si ets viatger o estàs preparant un viatge seran els 15 € millor invertits!


Molta sort a tothom i bona diada de Sant Jordi!




Actualització del dia 7 de maig


Ja tenim guanyadora del sorteig. I l'afortunada és...



Enhorabona Mireia! :-)

18 comentaris :

Cristina Callao ha dit...

El meu gran viatge i el meu gran somni es poder anar a Australi i quedar-m'hi una temporada rodejada de koales em sembla un bon plan

QWERTY ha dit...

Viatjar per tota europa aprenent els idiomes, llegendes i costums fent diverses feines per tal d,integrar-me al dia a dia de la societat (i mantenir-me economicament jiji)

Unknown ha dit...

El meu gran viatge és por l'India. No se molt bé si per tot arreu o no, però se que algun dia ho faré

Leticia

alex ha dit...

Uff, he somiat en molts, pero potser el que més un viatge al Japó y/o Corea del Sud.

Unknown ha dit...

Jo com la Cristina, vull anar a Australia!!!

Lluis ha dit...

Després d'haver anat a Iguaçú i veure les seves espectaculars cascades i salts d'aigua, ara el meu somni seria recorrer Amèrica Central, des de Chiapas i la resta del sud de Mèxic a la costa caribenya de Colòmbia, i perdre'm per pobles, runes, platges, boscos i muntanyes.

Lluís Soler

Laura ha dit...

Hola!

Doncs el meu gran viatge seria agafar la motxilla i marxar sense bitllet de tornada. Destins? la rta de la seda, America d'Alaska a l'Antartida i molts mes.

La llibertat de tornar quant vulguis i anar sense preses.

Raquel ha dit...

Hola!! Jo també sóc de Japó i d'Àmerica del Sud!!!

Mercè Salomó ha dit...

Cal que us digui quin sería el meu gran viatge? Doncs, sí, ho heu encertat! Visitar cada un dels 53 països que componen el continent africà. Nomès és un somni??

Los Viajes de Héctor ha dit...

El meu somni és estar tota la vida de viatge, un mes ací, un parell d'any allà...tot el que m'és desconegut m'agradaria veure-ho...i el que ja conec també...una utopia

Aurora Delgado ha dit...

El meu somni seria anar a Nova York! passar-hi una setmana a l'estiu i veure tot el que sempre he vist al cine amb els meus ulls! Estic estalviant ja!

sandra (My Family Passport) ha dit...

Marxar tots (som cinc a la família) durant uns mesos a recòrrer el sudest asiàtic o sudamèrica...un somni!

Neus. La meva Barcelona. ha dit...

El meu gran viatge seria un viatge proper però llarg. M'agradaria conèixer tota Europa a fons, tots els racons, totes les ciutats i els poblets, la natura, les illes, l'arquitectura...tot amb qui m'aguanti i la meva meva càmara.
Merci nois!

Unknown ha dit...

Hola!!

Jo estic amb la Mercè! Cada vegada que somio amb un gran viatge, Àfrica apareix als meus pensaments.

Mónica

Sandra ha dit...

El meu gran viatge és anar a Argentina, a la Patagonia. Sempre havia dit que si un dia em casava aquest seria el meu viatge de noces. Em vaig casar i no va poder ser. Però queda pendent, potser pel desè aniversari?

cristina ha dit...

El meu gran somni es marxar a sudamérica sense bitllet de tornada i sense intencions de tornar a curt termini :-)

Cristina (ahoratocaviajar)

maria ha dit...

El meu mapa dels somnis té molts petits llocs per a descobrir, però el meu gran viatge és egipte de est a oest i de nord a sud
Maria

autovi ha dit...

El meu gran viatge seria recórrer Austràlia i Nova Zelanda en Autocaravana o camper.

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law