3 d’octubre del 2012

Postals del món: Mongòlia


Natura salvatge, paratges idíl·lics, paisatges infinits. Prats esteparis, dunes de sorra, volcans extingits, llacs i rius. Ramats de camells, cavalls semisalvatges cavalcant en llibertat. Famílies nòmades que viuen i es mouen al ritme de les necessitats dels seus animals. Escenes quotidianes sorprenents als ulls occidentals...

Si una cosa té Mongòlia és que és molt fotogènic. Les possibilitats que ofereix al viatger per fer fotografies són infinites. Després ja depèn de la destresa d'aquest per a que surtin millor o pitjor..

Avui us presentem una selecció de les fotos de Mongòlia. Un nou país que incorporem a les "Postals del món", l'apartat del bloc on anem publicant els àlbums amb les millors fotos dels nostres viatges.




I en la propera entrada... Beijing!

7 comentaris :

Ibana ha dit...

Ben tornats!
Les fotografies són precioses! Després de tants dies a la ciutat t'oblides que existeixen aquests colors tan impressionants a la natura.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Ibana! Enlloc hem tingut com aquí una sensació d'infinit: mires al teu voltant i pots veure 360º de paisatge! Ara, a vosaltres que us agrada tant l'arquitectura, aquí no trobarieu gaires edificis! ;)
Però val molt la pena.

Ramon Roura ha dit...

Enhorabona pel premi, des de les gorgues de la Garrotxa.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Ramon! Tot un honor. Ens hagués agradat coneixe't en persona, esperem que en una altre ocasió tinguem la oportunitat. Una abraçada!

Anònim ha dit...

Molt bones les fotos de Mongolia! Un objectiu sempre en ment... quina enveja!!: ))

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Teresa i David! Benvinguts al bloc i gràcies! Mongòlia és un dels llocs que a nivell paisatgístic i de costums ens ha impressionat més, si algun dia hi aneu ens podeu preguntar el que vulgueu.

Anònim ha dit...

Gràcies per deixar-me "viatjar" a través de les vostres fotos jeje
Unes fotos precioses :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law