16 de setembre del 2012

Nominats i finalistes! De premis va la cosa...


Avui fem un breu parèntesi en el relat del nostre viatge per Mongòlia per donar-vos una notícia que ens fa especial il·lusió. Fa poc més d'un mes vam celebrar el primer aniversari dels Quaderns de bitàcola i en les setmanes següents hem rebut dos grans "regals": fa unes setmanes vam saber que havíem estat nominats als Premis C@ts (a tres categories ni més ni menys!) i, justament  avui, ens han comunicat que som finalistes dels Premis Blocs Catalunya 2012 en la categoria bloc personal de "Turisme i viatges".


Aquest bloc va néixer amb la tímida voluntat d'explicar i mantenir el contacte amb amics i família. Sense grans pretensions, poc a poc els Quaderns de bitàcola han anat agafant forma i lluny d'acabar-se amb el viatge, han continuat ampliant-se amb nous continguts per, d'alguna manera, continuar viatjant amb vosaltres. Un bloc no seria res sense els seus lectors i durant aquest temps hem estat molt ben acompanyats: més de 38.000 visualitzacions de pàgina realitzades des de 70 països diferents. Ens hem sentit molt reconfortats amb la vostra companyia i avui us volem agrair altre cop el vostre suport, especialment a aquells que ens heu votat als Premis Blocs i a aquells que ens heu proposat als C@ts.

El sol fet de ser nominats i finalistes als dos premis més importants de la blocosfera catalana ja és per a nosaltres tot un reconeixement que volem compartir amb vosaltres. Ara estarem atents als esdeveniments. En el cas del Premis Blocs haurem d'esperar la decisió del jurat, que es coneixerà a la gala de lliurament de premis que tindrà lloc a Reus a començaments d'octubre. Allà estarem amb els altres blocs finalistes mossegant-nos les ungles.




En el cas dels Premis C@ts, ara és hora de votar i decidir entre els cinc candidats de cada categoria, quin és el millor. Teniu fins al 30 de setembre i ho podeu fer a través d’aquest enllaç, on podreu triar entre els nominats en cada categoria. Si us agraden els "Quaderns de bitàcola" i ens voleu donar el vostre suport, no cal dir que us estarem agraïts: ens trobareu a les categories "Revelació", "Catalans al món" i "Aficions". Però sobretot us recomanem donar un cop d’ull als altres blocs nominats, hi descobrireu autèntiques joies que de ben segur passaran a formar part de les vostres lectures blocaires.

Més enllà del reconeixement, valorem molt positivament aquests premis per la seva tasca de difusió dels blocs en català i la millor forma de promocionar aquesta iniciativa és motivant a la participació.

18 comentaris :

Assumpta ha dit...

Enhorabona!!! :-)))

Mercè Salomó ha dit...

Nomès em cal repetir: Enhorabona!!! Us ho mereixeu!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Assumpta, Mercè, moltes gràcies!!!

Ens fa molta il·lusió! Som "novatillos" en això dels blocs i vosaltres que teniu més experiència, ja podeu suposar com n'estem de contents al ser el primer cop de rebre uns reconeixements així. Guanyarem o no, però estar-hi per nosaltres ja és tot un premi! :-)

Je, je... A més vosaltres dues sou en part "culpables" de que hi siguem. Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡ Enhorabona !!!!!, ja podeu estar pensant en la vestimenta que portareu a la recollida dels premis !!!!. (Podeu anar, amb un vestit típic de qualsevol dels llocs que heu visitat !!!).

La veritat que em fa molta il·lusió que esteu nominats i "nada menos" que a 3 categories. No està gens malament per a ser "novatillos". Però la veritat, que us ho mereixeu.

Així que sapigueu que ja he "votat" com no, pel fantàstic "Quaderns de Bitàcola".

Una abraçada i fins aviat.

Montse Ibañez.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Montse pel teu suport incondicional!
Je, je, ens pensarem això d'anar a la gala amb un vestit típic... n'hi ha de ben estrafolaris! Serà difícil guanyar, però si anèssim vestits així segur que causaríem sensació! ;-)

Estefania ha dit...

Podeu comptar una altre vegada amb el meu vot!!! la meva sincera enhorabona i moltíssima sort per tots dos premis!!!

A reveure!

Estefania

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Estefania!
Necessitarem tota aquesta sort que ens dessitges. Entre els nominats i els finalistes hi ha grans blocs!

Ramon Roura ha dit...

Enhorabona des de "Gorgues de la Garrotxa"

Quaderns de bitàcola ha dit...

Igualment Ramon! Encantats de veure't pel Quaderns de Bitàcola!
Tot un honor compartir final amb el teu bloc. Arribar-hi ja és tot un premi.
Ens veiem a Reus!

Angel Nieva ha dit...

Moltes felicitats Enric i Cèlia!!! Enhorabona pel bloc i pel reconeixement!

Ens veiem a Reus!

Angel Nieva (Històries del Bus)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Enhorabona també Angel, i benvingut als Quaderns de Bitàcola!
Ens fa molta il·lusió d'haver arribat a la final i compartir-la amb blocs com el teu. Ens coneixem en persona el dia 5!

Equipatge de mà ha dit...

Moltes felicitats!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Laura, David, igualment!
Ens veiem el dia 5 a Reus!

Eduard ha dit...

Moltes felicitats !!!! ja podeu preparar la maleta cap a Reus, he, he, he...

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Eduard!
Sí! Cap a Reus i amb molta il·lusió!
Je, je... serà el nostre primer "viatge" després de l'aventura d'aquest estiu... ;)

Gildo Kaldorana ha dit...

Enhorabuena, la verdad es que os lo curráis y mucho.
Saludos

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats per ambdós premis!!!! Reniu un bloc espectacular!!! Així com els vostres viatges i fotografies!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gildo,Laura, moltes gràcies! Ens fa molta il·lusió veure gent nova als Quaderns!
Gildo, a ver cuando nos vemos. La próxima quedada no nos la perdemos seguro!
Laura, amb tu segur que ens veiem a Reus! ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law