30 de setembre del 2012

Ja tenim guanyador del concurs de Xina i Mongòlia


Efectivament! Les cases on viuen els nòmades mòngols s'anomenen ger, guer o iurta. Diferents formes d'anomenar les tendes amb les que les famílies es mouen dos o tres cops l'any a la recerca de les millors pastures pel seu bestiar. Totes tres paraules les hem acceptat com a bones.

Ja des de Barcelona, i tenint en compte que la pregunta del concurs feia referència al nostre viatge de Mongòlia i Xina, ens hem llançat al carrer a buscar algun amable mongol que volgués col.laborar en l'elecció del guanyador. Desprès d'una infructuosa recerca, a falta de gent d'aquesta nacionalitat en el nostre país, ens hem inclinat per buscar a un representant de la comunitat xinesa, més nombrosa i fàcil de localitzar.

Com que ens agraden els reptes, hem aprofitat l'actuació de Hao Yun al Festival Àsia per buscar la mà inocent pel sorteig -Hao Yun és en l'actualitat un dels cantants folk de moda al gegant asiàtic-. Acabat el concert hem anat al backstage de l'escenari a esperar al famós cantant. No ha tardat gaire en sortir però l'allau de fans a la cerca de fotos i autògrafs ens ha impedit aconseguir la participació del Hao per la tria del guanyador. Al final hem comptat amb la Casandra Guo i la Yawei Wang, dues noies xineses molt simpàtiques, que han extret de la bossa el paperet amb el nom del guanyador del concurs.

I l'afortunada guanyadora ha estat... la GLÒRIA CHECA!

Enhorabona Glòria! Aquí tens la foto del fantàstic guer que has guanyat. Mida de butxaca, això sí, però ideal per a posar al costat de la tele o al moble del rebedor. Vinguda directament des de l'estepa mongola, seràs l'enveja d'amics i amigues! ;-)




Gràcies també als participants que no heu tingut sort. Continueu provant i estigueu alerta al bloc, aviat us proposarem un nou enigma...

5 comentaris :

Estefania ha dit...

Moltes felicitats a la Gloria! veient la miniatura de ger tan chic ara em fa rabia no haver-hi participat, estare al cas d'aquest nou enigma no us passeu gaire!!

glòriacheca fotografia ha dit...

Ueeeeee! Quina il.lusió!! Moltes gràcies, estic molt contenta d'haver guanyat el concurs, gràcies per aquesta oportunitat, gràcies i deixeu-me que ho agraeixi també als reporters de la BBC que van fer el reportatge q vaig veure de Mongòlia, sense ells no hagués estat possible... ;-)
I el premi és una monadaaa jejejjj
Ja ho heu dit, ens hem d veure i no hi ha excusa, vosaltres direu.
Mil petons!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Estefania, esperem la teva participació en el següent concurs!
És veritat Glòria, moltes vegades s'aprenen moltes coses dels documentals i serveixen per guanyar concursos com aquest! Així que enhorabona, una caseta mongola no es guanya cada dia! ;)

marc ha dit...

Un guer! Molt bé! Felicitats! També pels premi blogs!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies Marc! tot un honor guanyar el premi!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law