16 d’agost del 2012

Un any de bloc, un any de volta al món


Des de la Xina celebrem que avui, 16 d'agost, tot just fa un any que vam sortir de Barcelona per iniciar la nostra volta al món. 200 dies de viatge que es convertirien en 200 dies plens d'experiències. Mirem enrere i ens adonem que encara no som del tot conscients de tot el que vam fer, però sí que sabem que som molt afortunats de poder haver viscut aquesta aventura. Va ser temps de conèixer, d’aprendre, de compartir, de disfrutar... i el més important: van ser 200 dies de total llibertat per decidir què volíem fer, quan i com, i això no es paga amb diners -encara que has d’estalviar uns mica!- o més ben dit: això no ens ho treu ningú!

Ara ja fa cinc mesos que hem tornat i ens adonem que la volta al món ha sigut per a nosaltres l’experiència de la nostra vida per el moment. Mai havíem experimentat tantes sensacions i emocions tant intenses i això creiem que ha fet que canviï la nostra forma de veure el món. Estem molt satisfets d'haver fet realitat aquest somni, molt contents però també amb certa enyorança i enveja sana pels que estan realitzant el seu somni en aquests moments (que n'hi han molts!).

Més imatges del nostre viatge a Postals del món i En ruta


I si fa un any de l'inici del viatge, també fa un any que vam posar en marxa els Quaderns de bitàcola! :-)

Aquest bloc va néixer amb la tímida voluntat d'explicar i mantenir el contacte amb amics i família. Tot el que hi hem anat escrivint ens ha servit com un diari de viatge que, quan rellegim, ens fa posar la pell de gallina i recordar moments únics que hem viscut.

Poc a poc, els Quaderns de bitàcola han anat agafant forma i lluny d'acabar-se amb el viatge, han continuat ampliant-se amb nous continguts per, d'alguna manera, continuar viatjant amb vosaltres:

  • En tornar, després de 200 dies viatjant, hem recuperat un ampli ventall de fotografies que guardàvem a la “motxilla” i que han passat a engrossir les imatges que teníem al bloc en forma de “Postals del món” i de rutes animades a la secció "En ruta". 
  • Hem recopilat tota aquella informació que a nosaltres ens hagués agradat tenir de cada país i que esperem que sigui útil per a futurs viatgers. Consells i informació de primera mà que s’han transformat en les nostres "Miniguies" i que es poden descarregar des del bloc en català i espanyol. Gratuïtament, és clar!
  • Un dels nostres objectius és motivar a altra gent a viatjar. Ho fem explicant la nostra experiència però també a través de la d'altres viatgers que ens ho expliquen en les "Entrevistes viatgeres". Aviat tindrem també autors convidats que ens explicaran els seus viatges, tal i com ja ho va fer ja l'amic Alex a "Les aventures d'Alex per Europa".
  • I, tot i que inicialment ens resistíem, fa poc hem fet el salt a noves xarxes socials i ara ja ens podeu trobar a Facebook, Twitter i Pinterest, a més de al nostre canal Youtube. Nous canals de comunicació per conèixer gent i viatjar encara més per la xarxa!




La mirada d'aquest bloc parteix de la nostra experiència, una experiència personal que compartim amb vosaltres. Un bloc no seria res sense els seus lectors i durant aquest any de vida hem estat molt ben acompanyats: més de 35.000 visualitzacions de pàgina realitzades des de 65 països diferents. Ens hem sentit molt reconfortats amb els vostres comentaris i consells i volíem aprofitar aquesta ocasió per donar les gràcies a tots aquells que ens heu anat seguint, ja sigui des d’un inici o que hàgiu descobert el nostre bloc fa poc. Nosaltres prometem alimentar el bloc amb les nostres futures vivències!

Moltes gràcies a tots!

Enric i Celia

7 comentaris :

Assumpta ha dit...

Moltíssimes felicitats!!

A part de tot el que significa un blog com a comunicació i interacció, per a vosaltres sempre serà, a més, un magnífic record personal! Enhorabona!! :-)))

Diego ha dit...

Per molts anys nois!!!!

Que continueu molts anys omplint de viatges aquest blog que, sense cap dubte, és un treball extraordinari.
Una forta abraçada!!!!

Unknown ha dit...

Un viaje excepcional y un blog excepcional, enhorabuena y a seguir viajando.

Una abrazo !!!

Miriam ha dit...

oooh guapos!!! Felicitats!!! ja un any deu ni do com passa el temps!! la veritat és que esteu fets uns viatgers de primera i aquest bloc és una maravella!! jo el recomano a tothom!! i heu celebrat aquest primer any de la millor manera: viatjant!! jejejej... nosaltres ja estem de tornada a casa! parlem a la vostre tornada! un petó fort!! Carles i Miriam

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies per acompanyar-nos durant el nostre primer any!!!
Quan tornem bufarem les espelmes i ens menjarem el pastís entre tots!;-)

Eduard ha dit...

Moltes felicitats i per molts anys !!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Eduard!!! :-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law