15 de juliol del 2012

Ens presentem als Premis Blocs Catalunya 2012


Els Quaderns de bitàcola ens presentem a l'edició 2012 dels Premis Blocs Catalunya, un important certamen organitzat per l’associació STIC (Societat de Tecnologia i Coneixement) que premia als millors blocs de l'any escrits en català.

Ja està en marxa la fase de votacions i en la categoria de "Turisme i viatges" hi ha una bona llista de blogs, entre ells el nostre. La competència és dura i entre els candidats hi podeu trobar fantàstiques iniciatives. Des d'aquí us animem participar i a votar els vostres blocs favorits. No cal dir que, si us agraden els Quaderns de bitàcola i creieu que podem ser uns bon candidats, estarem molt contents de rebre el vostre vot ;-) 



El procés de votació

El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2012 està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi. Per fer-ho, primer cal registrar-se com a usuari de la web www.stic.cat o bé accedir a la mateixa web com usuari Facebook o Twitter. Al lateral dret de la web teniu les tres opcions.

Si ja sou usuaris de Facebook o Twitter per accedir clicant sobre el botó corresponent que s'ubica a sota del botó "entrar". Si no sou usuaris de cap de les dues xarxes socials, us haureu de registrar al web 


Cliqueu a sobre de la imatge per a veure-la més gran.


El registre a stic.cat és molt senzill. Nomes heu de clicar a la paraula "Registre" que se situa a sota del botó "Entrar" de la columna de la dreta del web. Des d'allà enllaçareu a una plana que us demanarà un correu electrònic d'accés, una contrasenya (la que vosaltres vulgueu, és la que us servirà després per accedir a stic.cat), el nom, els cognoms i la data de naixement. Un cop acceptat l'avís legal i clicat el botó "Registrar" rebreu un correu electrònic on trobareu un enllaç a través del qual confirmareu el vostre registre a la web.


Cliqueu a sobre de la imatge per a veure-la més gran.


Fet tot això, ja podreu accedir com a usuari escrivint el vostre correu electrònic i contrasenya a les caselles corresponents i clicant a sobre del botó "entrar". Podeu estar tranquils, stic.cat són una associació sèria i no fa un mal ús de les vostres dades, simplement és un sistema per garantir la transparència del procés de votació als Premis.

Un cop validats a www.stic.cat accedireu al planell d'usuari on trobareu l'opció "Votació premis blocs 2012". Després us apareixerà un requadre on hi ha les 15 categories temàtiques en les que es classifiquen els blocs participants. Disposeu d’un total de 15 vots per repartir a raó de 1 vot per categoria (si no ho considereu convenient, no cal votar en totes les categories).


Cliqueu a sobre de la imatge per a veure-la més gran.


Quan seleccioneu una categoria, a sota us apareixeran els blocs que hi ha inscrits ordenats alfabèticament. La categoria "Turisme i viatges" se situa a la part inferior esquerra del panell de votació on som un total de 23 candidats. Trieu el que més us agradi... si és el nostre, millor que millor... ;-)

Per votar només cal que seleccioneu el vostre candidat preferit i que, tornant a la part superior de la llista, cliqueu al botó "Votar". Us apareixerà una finestra on demanarà la confirmació del vot i... ja està! Fàcil, no?


Cliqueu a sobre de la imatge per a veure-la més gran.

Aprofitem aquesta entrada per treure'ns el barret davant aquesta iniciativa de l'STIC, que des del 2008 dóna a conèixer i reconeix els millors blocs escrits en català. La del 2012 ja és la 5a edició d'aquests Premis.

També us agraïm, a tots aquells que ens heu anat seguint durant el nostre viatge o que simplement creieu que el nostre bloc pot ser un bon candidat a la seva categoria, el vostre vot. GRÀCIES!!!


17 comentaris :

Anònim ha dit...

Fet!, molta sort, us ho mereixeu. Alberto

Anònim ha dit...

Ara mateix vaig a fer-ho!!!

Anònim ha dit...

ja està fet! és molt fàcil... només he tardat dos minuts ;-) molta sort!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Alberto, Maria, Joel... i companyia!
Gràcies pel vostre suport!!! :-)

Anònim ha dit...

El Ramon i jo ja hem fet les nostres votacions, a... "Cafè irlandès"... Ai, no !!! Al merescut "Quaderns de Bitàcola"...

Molta merda !!!!

Montse (Ibañez) i Ramon.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Montse, Ramon, moltíssimes gràcies!
Ens fa mola il·lusió de llegir-vos altre cop al bloc! :-)
Poc a poc anem sumant, a veure si tenim sort... ;-)

Maria Jose Planelles ha dit...

Ya tenéis un voto más. ¡Mucha suerte! :)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gracias Ma José! Contentos de descubrir tu fantástico blog y de verte por el nuestro!
Viva las familias viajeras!

Trini ha dit...

Hola parella,

Ja teniu el meu vot! ara a creuar els dits.
Moltíssima sort!
Bon estiu.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Trini! :-)
Que et vagi molt bé per centre Europa!!!
Budapest t'encantarà!

Wheel Travels ha dit...

Hecho! Mucha suerte!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Sara, Pablo, muchísimas gracias!
Ya os queda menos para Sudamérica 2013!
Que envidia que nos dáis... nosotros volvíamos ahora mismo! ;-)

Assumpta ha dit...

Hola! He llegit el vostre missatge al Twitter ;-)

La veritat és que jo crec molt més en els Premis C@ts, que són més populars... però si a vosaltres us fan més il·lusió aquests, com crec que sí, que teniu un molt bon blog, ara mateix us vaig a votar (seguiré les instruccions del tutorial, a veure si em surt bé hehe)

Assumpta ha dit...

Ep!! Només clicar l'enllaç que heu posat em surt això:

"Vaja. Google Chrome no ha pogut trobar www.stic.cat"

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Assumpta!
Tan els Premis Blocs com els Premis C@ts ens semblen fantàstiques iniciatives! Gràcies a uns i els altres hem descobert blocs ben interessants... entre d'altres, el teu! ;-)
No sabem que ha pogut passar al connectar-te a stic.cat, potser havia caigut el servidor :( Ara ens hi hem connectat i funciona... Si vols, ho pots tornar a intentar.

Gràcies per interessar-te! :-)

Assumpta ha dit...

Ara sí que hi he pogut entrar! :-) Diu que es pot votar des de Twitter. Vaig a veure si me'n surto (sóc una mica desastre per tot això... hehehe)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies per l'interès Assumpta!
I enhorabona! Hem vist que un munt de gent ha proposat el teu bloc als C@ts! ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law