29 de juny del 2012

Pròximament...


Entrevistes viatgeres, aquest és el nom de la secció que pròximament estrenarem al bloc!

Entrevistes a viatgers on ens explicaran el seu destí favorit, la seva motivació per viatjar, anècdotes, consells... En fi, uns vídeos que faran que agafeu la motxilla i marxeu de viatge!


 


Els entrevistats seran uns viatgers ben especials, i és que seran persones amb les que ens uneix un vincle "viatger". No us desvetllarem encara els seus noms, però si el nostre vincle amb les parelles convidades en les tres primeres entrevistes: 

- A uns els podem "acusar" de ser uns dels principals "culpables" de que ens decidíssim a donar la volta al món... Considerem que els haurien de "condemnar" a viatjar tota la seva vida!

- Amb el noi d'una altra parella ens coneixíem de vista i vam coincidir casualment en un avió d'enllaç a El Cairo (nosaltres veníem d'Etiòpia, en un viatge anterior a la volta al món, i ell del Vietnam) 
   
- Però per coincidència, la que tenim amb una altra parella: resulta que vam donar la volta al món al mateix temps, però en sentit contrari. No ens hem conegut fins després del viatge, però parlant ens hem adonat que ens vam creuar a Sydney els mateixos dies. Quina casualitat, no?


Aquesta nova secció promet... però necessitem de la vostra col·laboració!


Què li preguntaríeu a un viatger?

Necessitem suggeriments de preguntes pels nostres convidats! 


5 comentaris :

Mercè Salomó ha dit...

Una idea molt bona, prou interessant i alhora divertida per a conèixer viatgers.

Us aniré seguint el rastre... ;-)

Abraçades!!

Montse ha dit...

hola!!! a mi m'agrada preguntar sobre sensacions, emocions, el millor moment del viatge, que pot ser bé experimentant una vista sensacional des del cim d'una muntanya o fent un safari ple d'adrenalina... Les anècdotes dónen molt de joc, i els que viatgeu molt teniu d'aquestes un grapat
La morena del Pepe

Anònim ha dit...

Ostres parella! Gran idea!
Ei! Pregunteu sobre la motxilla: consells per fer-la i què és allò que no hi pot faltar. Ja veieu, sóc molt pràctica! ;-)

Anònim ha dit...

Je, je, sigueu una mica dolents i pregunteu per algun moment que haguessin dit: "Que nassos faig jo aquí amb el bé que s'està a casa..." ;)
Sort amb les entrevistes!

Jordi
El viatger amb mala baba

Quaderns de bitàcola ha dit...

Benvinguda Mercè! Ens fa molta il·lusió veure una gran viatgera com tu pels Quaderns!

Montse, "anònima", Jordi, moltes gràcies per les vostres propostes! Preguntarem pels millors viatges, per la motxilla i per les anècdotes (bones i també les no tan bones). Us contractarem com entrevistadors! ;-)

Pròximament la primera entrevista...

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law