25 de maig del 2012

Projecte Airpano: un tour virtual 3D pels racons més espectaculars del món


Qui no ha viatjat mai amb la imaginació?

La distància, la manca de temps o la falta de diners fan que sempre hagi un destí pendent de visitar algun dia. El món és molt gran i per molt que viatgem, sempre ens quedaran llocs per explorar.

Mentre espereu el moment d'empendre el següent viatge, us aconsellem que doneu una volteta per alguns dels llocs més extraordinaris del planeta mitjançant el projecte AirPano, una gran galeria de fotografies panoràmiques a 360º.

AirPano és un projecte de set fotògrafs russos fanàtics, com nosaltres, dels viatges. Des de la comoditat del sofà de casa i només amb un ordinador connectat a internet, podem "viatjar" a un centenar de llocs del món a través d'aquest portal. Podem visualitzar les fotografies automàticament amb acompanyament musical o bé manualment, navegant a través dels detalls que ens interessen, simplement usant la roda del ratolí o clicant a les diferents icones que ens ofereixen. Les fotografies es complementen tmabé amb informació dels destins. Què més es pot demanar?

Nosaltres ens quedem amb Nova York, el Gran Canyó del Colorado, les Cascades d'Iguaçú i la Illa de Pasqua... I vosaltres?









 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law