19 de març del 2012

II Congrés de bloggers volta al món, t'ho perdràs?


Ja tenim aquí el II Congrés de bloggers volta al món!

Persones que ho van deixar tot per viatjar pel món durant un llarg període de temps, fent realitat els seus somnis, explicaran les seves experiències el dia  12 de maig (atenció al canvi de data). Nosaltres hi anirem i hi explicarem les nostres aventures a Vanuatu. I tu... t'ho perdràs?

Qui s'apunta?


Clica aquí per apuntar-t’hi i aquí per veure l’esdeveniment al Facebook.




Avís a navegants:
Viatjar és una activitat altament addictiva i aquest congrés pot incitar a iniciar-se en viatges de llarga durada. Si t'estàs plantejant marxar per una temporadeta i encara no t'has acabat de decidir, t'avisem per endavant que si hi assisteixes marxaràs segur. T'assegurem que no te'n penediràs, però nosaltres no ens fem responsables de les conseqüències... ;-)

5 comentaris :

Miriam ha dit...

Eii jo estaré d'inauguració però segur que ho feu molt bé! graveu un video i el pengeu no?? a mi si que m'esteu agafant moltes ganes de marxar eeeh!! Un petó!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies pel suport Míriam!
Mira que arriba a ser casualitat... qualsevol diria que tu inaugures cada cap de setmana una biblio i nosaltres fem "bolos" explicant el viatge cada dos per tres! ;-)
No us ho penseu, sempre que pugueu: marxeu!

Marc ha dit...

visca!!!
ens hi veiem :)

Mireia i Marc

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ei, que ja tenim ganes que ens expliqueu el viatge en persona!
Ens veiem ben aviat.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Mireies, Marc, Ignasi... i resta de ponents del 1r Congrés: l'any passat amb les experiències i la il·lusió que transmetíeu ens vareu donar l'empenteta que ens faltava per acabar de decidir-nos. Sou en part "culpables" que nosaltres també hàgim donat la volta al món!

Gràcies, gràcies, gràcies.

Ens veiem el 21!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law