29 de febrer del 2012

Tornem a casa. Gràcies a tots!

.
Tot el que comença té un final i a nosaltres ja ens ha arribat l’hora de tornar. Després de 200 dies de voltar pel món els "willy fogs" tornen a casa.

Però no volíem acabar aquest viatge sense tenir unes paraules d'agraïment. Donar les gràcies a tots aquells que ens heu anat seguint pel bloc, als que heu participat i comentat (i als que no també), als que hem anat coneixent durant el viatge i amb els que hem compartit bons moments, als que ens heu aconsellat a l'hora de fer la ruta (us haguem fet cas o no)...  

Gràcies a tots!




Per a nosaltres les sensacions en aquests moments són contradictòries. Tenim ganes de veure a la nostra gent, amics i família que hem trobat (una mica) a faltar... estem desitjant dormir altre cop al nostre llit, amb els llençols sempre nets i sense preocupar-nos de si hi ha bitxos o no l’habitació... trobem a faltar també els menjars de les mames dels diumenges, l’oli d’oliva, un bon pernil i el cafè de veritat... tenim ganes de tornar a passejar pels nostres racons de Barcelona que fa tant temps que no veiem... tenim ganes de tornar i explicar-vos tot el que hem viscut (depèn com, això darrer amb sessió de fotos pot ser una amenaça). Però sabem també que estem al final d’una experiència difícilment repetible, que ni estant sis mesos fora no ens hem cansat de viatjar i conèixer noves cultures, que al poc d’arribar ja estarem pensant en el proper destí.

Aquest viatge ens ha obert una nova forma de veure les coses. Mirem enrere i ens adonem que encara no som del tot conscients de tot el que hem fet, però sí que sabem que som molt afortunats de poder haver viscut aquesta aventura. Ha estat temps de conèixer, d’aprendre, de compartir, de disfrutar... són molts records els que ens emportem a la motxilla i que ja ningú ens podrà treure.




Però els Quaderns de bitàcola no s'acaben aquí. Tenim pendent de publicar el guanyador del darrer concurs, aportar la informació pràctica, publicar els resums per països... Ens reinventarem i continuarem parlant de viatges. Us pensàveu que us desfaríeu tan fàcilment de nosaltres? ;-)

Fins la propera!




15 comentaris :

Anònim ha dit...

El vostre vaixell torna a port, segur que ve carregat de tota la riquesa que heu adquirit en el vostre viatge. A aquest somiador de camins llunyans li agradarà veure les vostres cares i compartir algun moment de tertúlia i sobretot veure que des de la vostra Itaca, sabeu administrar feliçment tot el vostre equipatge.
Petons.

Juan Ramón Córdoba

Anònim ha dit...

Jo, cómo pasa el tiempo, Celia.

No sabéis la envidia que me dáis. Está claro que ahora con el peque no echo de menos irme a una aventura así, pero antes de nacer Hugo no he hecho nada que se le pareciese ni de cerca (el miedo paraliza el cuerpo y la mente).

Las fotos que habéis hecho son de profesional, en serio, no descartéis sacaros un dinero participando en concursos o vendiéndolas.

Bueno chicos, que paséis un feliz regreso de la que sin duda ha debido ser la mejor experiencia de vuestras vidas (hasta que tengáis un hijo, os lo aseguro).

Un beso muy fuerte!!!!!!!!!!!!

Marta

Anònim ha dit...

Molt bé Magallanes, quin viatge! A veure quan et tornem a veure per aquí.

Fins aviat,

José

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ostres, ja han passat 6 mesos???
No m'ho puc creure. Si sembla que va ser ahir quan vam coincidir en el centre de vacunacions internacionals!
Gràcies per compartir el vostre viatge a través del blog, ha estat un plaer seguir-vos.
Bon viatge de tornada!

Anònim ha dit...

Sigueu benvinguts, bentornats...!! Ara us toca continuar explicant aquesta meravellosa experiència!!!

El temps ha passat ben de pressa, suposo que torneu amb la motxilla ben plena d'emocions noves, de sentiments, de nous amics...

Estem en contacte, ni que sigui per mitjà del Lluís, que em va explicant. A veure si ens visiteu quan estigueu situats!!!

Petonets
Montse

Anònim ha dit...

Si home!, ja esteu amenaçant amb un quadernsdebitacola II?, venga pa casa!
Encantat de seguir-vos, virtualment ni que sigui.

Alberto

Laura ha dit...

M'encanta la vostra foto de parella feliç. La llum dels vostres rostres provoca un bon rotllo..... Tinc ganes de veure-us i m'ensenyeu què porteu a les motxilles.Fins ben aviat!
Laura

Anònim ha dit...

Hola amigos.....que triste debe ser finalizar esa aventura tan maravillosa y envidiable....conocer tantos lugares, gente y costumbres...pero debe ser gratificante hacerlo y lograrlo....un afectuoso abrazo a la distancia para ambos....son dignos embajadores por el mundo....con su amistad y alegria ya podrian ir pensando en recorrer tambien otros planetas jajajjajajaja....

Espero verlos prontamente.....y llevarles unos ricos vinos chilenos para escuchar vuestros emocionantes relatos de sus aventuras.

Animo con vuestro retorno a su vida cotidiana....quizas es triste volver al trabajo pero debe ser emocionate despues de un largo tiempo volver a ver a la familia , a los amigos , disfrutar tu cama , tu comida....una por otra.

Felicitaciones por su paseito.

Alex Bravo

Anònim ha dit...

Feliç tornada! Un petó molt fort

Glòria
www.gloriacheca.blogspot.com

Pepe y Marisa ha dit...

Esperamos que tengais un feliz regreso a casa y solo deciros
que ha sido un placer seguir viajando con vosotros, con vuestros comentarios y vuestras fotos. Bienvenidos a casa.
Pepe y Marisa

Lluis ha dit...

Hola,

O sigui que amenaceu amb continuar amb els Quaderns de bitàcola indefinidament!!! bé, imaginem que és normal -a més de positiu- que sigui així, ja que, al capdavall, per molt que aquesta volta al món ja s'acabi, les experiències que heu viscut i la gent que heu conegut us hauran deixat un pòsit que romandrà per sempre amb vosaltres i que farà que vostre lligam amb els viatges duri per sempre.

Moltes gràcies per les imatges que ens hau mostrat i les històries que ens heu narrat. Imatges i descripcions que ens han permès gaudir, disfrutar, riure, conèixer coses d'indrets remots i, també, aprendre a mirar diferents cultures amb altres ulls.

Benvinguts a cssa i a la rutina, tot i que, molt probablement, aquest retorn no serà cap punt i final, sinó un parèntesi per a noves aventures.

María José i Lluís

MIGUEL ha dit...

Hola bribones,
pues nada....llegais a casa, os duchais, os cambiais de una vez de ropa interior y volveis a la carga!!!
......Pero si no quedan sitios para que visiteis!!!!!
Tened en cuenta que la mayoría de gente hace como mucho 15 días de vacaciones viajeras al año, con lo que vosotros habríais gastado ya las de 13 o 14 años!!! Por supuesto que no va a ser ese el caso, pero al menos un poquito de tiempo para vernos las caras o para preparar con calma el siguiente.
Bueno guapísimos, tenemos muchas ganas de ver esas morenas y sonrientes jetas,así que muchos besazos, que en breve nos los daremos in person.
(La verdad es que me parece tan chulo el viaje que habéis hecho que también me da penita que se acabe, y eso que no soy yo el que está ahí...)
¡¡¡¡¡NOS VEEEEMMOOOOOOS!!!!!!!

Òscar ha dit...

Enric, Cèlia moltes gràcies per compartir el viatge amb tots nosaltres. Ens heu fet viatjar sense sortir de casa. Ha estat tota una experiència que espero que compartim a la tornada amb llargues converses i sessions de fotos ;) Un petonàs i una forta abraçada. Benvinguts a casa!!

Miriam ha dit...

Vinga vaaa... veniu cap a aquí que tenim moltes ganes de veure-us i que ens expliqueu toooot!!! i jo vull amb fotos incloses eeeh!!! que tingueu una bona tornada!!! una abraçada!!!

Diari de la bona vida ha dit...

Hola viatgers,
Perdoneu per què hem descobert el vostre bloc una mica tard, cap al final del vostre viatge, però el millor és que les vostres aventures quedaran guardades en un lloc on sempre les podrem consultar.
Unes fotos molt bones.
Bentornats!!!

Manel i Cristina

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law