23 de desembre del 2011

Bon Nadal !!!




Aquest any viurem unes festes molt i molt especials.
Lluny de casa, sense torrons però amb
un somriure d'orella a orella us desitgem:


BON NADAL I FELIÇ 2012 !!!



PD: Els Quaderns de bitàcola rebran gustosament l'enviament de cistelles de nadal i de pernils per aquestes festes. També seran benvinguts possibles donatius d'aquells a qui els hagi tocat alguna cosa a la loteria i no sàpiguen que fer-ne per allargar el viatge uns quants mesos més del previst.


14 comentaris :

imma sabater ha dit...

Bon Nadal!! Una abraçada i que seguiu gaudint tant com fins ara!!

Anònim ha dit...

Bon Nadal aquí amb fred i vosaltres acalorats

El viatge dels Rodamons ha dit...

Feu molta gràcia amb el barret de Papa Noel i amb màniga curta! Per als de l'hemisferi nord són dos conceptes que no lliguen.

Que passeu un bon nadal, sense torrons ni pernil, però amb l'Uluru al costat. De tots els llocs on hem estat, l'Uluru és dels que més ens ha impressionat.

Una forta abraçada!
www.lavoltaalmon.cat

Alex Bravo ha dit...

feliz navidad muchachos

Anònim ha dit...

Feliz Navidades tambien a ustedes desde Tropical Nite, Port Douglas.
Una foto fenomenal!
Besos y abrazos

Damian & Tania

Lluis ha dit...

Que passeu unes bones i, pel que sembla, caluroses festes de Nadal.

Em sento realment colpit davant la vostra benvinguda a qualsevol regal, i molt en especial als donatius. Al respecte, us dic que, tot i les retallades, amb molt de gust us en faria un, de donatiu, però la meva voluntat de sacrifi, abnegació i determinació de fer el bo i millor per a vosaltres m'impedeixen dur a terme una acció d'aquesta mena, car resultaria altament contraproduent i negativa de cara al vostre viatge. En efecte: què hi pot haver de millor, de més apassionant i aventurer que no saber si podreu pagar el bitllet de la vostra propera destinació? Que potser oblideu que la millor manera de mantenir-se proper a la gent que visiteu és compartir llurs experiències, angoixes i estretors (incloses, naturalment, les pecuniàries)? Que, tal vegada, ja no teniu present que les transaccions econòmiques creen una barrera -en forma de respostes interessades, somriures falsos, informacions poc genuïnes- entre el viatger i l'autòcton? Que no sabeu que els diners corrompen de forma irreversible formes de vida i manifestacions culturals de segles i segles d'antiguitat?

Veieu com no és bo que rebeu diners o altres objectes de valor? Oi que aprecieu el meu noble gest de sacrificar-me, tot limitant-me a brindar a la vostra salut amb una copa de cava a la terrasseta de qualsevol bar mentre us deixo el bo i millor -el rics, l'aventura, les emocions intenses, la magnífica possibilitat d'apropar-vos a la gent a la qual visiteu tot passant una nit fregant plats com a forma de "pagar" els àpats, etc.- per vosaltres?

MIGUEL ha dit...

Hola bribones,¿dónde está la blanca Navidad?Los bañadores de Papá Noel se deben vender como churros por ahí.......El niño Jesús debía ser de por ahí, porque siempre lo ponen en pañales en el pesebre (por mucho calor que den los bueyes)
FELIZ NAVIDAD!!!!!
Nos skipeamos el 26.
MUCHOS BESOS!!!!!

autovi ha dit...

Hola Enric,

Jo també us desitjo que passeu un bon Nadal i tingueu una molt bona entrada d'any!

Una abraçada i continueu gaudint molt!!! Quina enveja!

Aurora.

Anònim ha dit...

Bon nadal!

Ya me gustaria a mi estar lejos de casa...vivir las experiencias que estais viviendo jajaaaaaaaa

Besos

Elena

Anònim ha dit...

Bon Nadal y bona entrada d'any una forta abraçada de Pila,Josep,MªTeresa,Josep,Viraj,Critina

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies a tots!
Als que ens heu deixat comentari i als que ens heu enviat correu!

Anònim ha dit...

Bona entrada d'any i que els reis arribin una miqueta més tard petonest d' Joesp, MªTeresa, Eduard

Anònim ha dit...

Esteu guapissims,per la mare sabem de vosaltres.Bona entrada d'any i gaudiu tot i més d'aquest viatge maravellos. UN PETÓ PER TOTS DOS!!
Rosa,Badalona

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Rosa!
Quina il·lusió saber que ens esteu seguint!
Bon any a tots. Molts records a la família!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law