14 d’agost del 2011

A menys de 48 hores de marxar


A tope!

... Aquesta seria l'expressió que resumeix els nostres darrers dies a Barcelona. Últims preparatius, preparar maletes, compres de darrera hora... i segur que al final ens deixarem alguna cosa de primera necessitat!

Durant aquests dies hem aprés molt: a fer i destrossar blocs (gràcies Eduard i Àlex per la paciència i refer el que desfèiem), a afartar-nos de pernil en previsíó a que no el podrem olorar fins a la tornada (podriem participar en algun concurs de menjar ràpid que guanyem segur), a fer de MacGyver i trobar polivalències insospitades per a emportar-nos el mínim possible a la maleta, a utilitzar la lupa per a llegir la lletra petita de les condicions de l'assegurança, a passar nivells avançats de Tetris per a col·locar tot a les motxilles (esperem ara que no en les facin obrir a l'aeroport per a registrar-les: missió impossible col·locar-ho tot a dins altre cop, perdem l'avió segur!), etc, etc, etc,...

També són dies molt intensos socialment parlant. Aprofitant l'excusa hem contactat amb un munt de gent: hem fet mil i un dinars i sopars amb família i amics per a acomiadar-nos. No hi ha res com una volta al món com per a retrobar-te amb la gent! ;-)

Gràcies a tots!

Aquí van els documents gràfics... :-P






Ara si que si: ha arribat l'hora de marxar! 
Propera parada: Londres!

Petons a tothom!


5 comentaris :

Diego ha dit...

Avui dia 15 ja esteu en Londres?

Quaderns de bitàcola ha dit...

Què passa Diego? Què tal amb la furgo-casa?
Encara som a BCN. Darreres hores a la ciutat...
Demà a les 10:45 agafem el vol cap a Londres.
Estem a 13 h de començar l'aventura!

Anònim ha dit...

, Com us va per Londres? Enric: ja sé que m'has trucat, però resulta que em vaig deixar el mòbil a la biblio el divendres, i fins ara no l'he recuperat.

Per cert, us podríeu oferir a DAvid Cameron -el primer ministre- per tal d'anar a instituts i centres cívics de barris conflictius a donar xerrades sobre viatges. Segur que això els engrescaria més a il·lusionar-se, lluitar per algun objectiu, respectar els altres i ésser tolerant que no pas les monsergues morals i les meres mesures disciplinàries.

Lluís Soler

Anònim ha dit...

Com va el primer dia de "ruta" ?

Intentem de nou enviar-vos un missatge, ple de molts ànims. (De tots els que estem currant aguantant la DIBA).

Una abráçada

Montse i Cia.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola companys!

A la tarda agafem l'avió cap a Lima via Madrid. Aquests dos dies a Londres els hem aprofitat per a passejar, descansar i acabar de tancar coses.

Salutacions a tothom! ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law