24 d’agost del 2011

Inaugurem secció de concursos!


Ens fa molta, molta, molta il.lusió veure a tanta família/amics inscrits i saber que molts altres ens visiteu interessant-vos pel nostre viatge.  És per això que inaugurem la secció de concursos!

Cada mes, a cada país o bé quan ens vingui de gust (que nassos) us proposarem un enigma que haureu de resoldre.  Participar té premi: entre els encertants sortejarem un magnífic obsequi del país relacionat amb la pregunta (això si: l'entrega de premis es realitzarà en mà, per tant l'afortunat/ada haurà d'esperar una mica...)

Per a cada concurs tindreu un temps límit per a enviar-nos les vostres respostes i el vostre nom a concursdebitacola@gmail.com . No us desanimeu si no sabeu la resposta a la primera: cada cert temps us anirem donant pistes per tal que pugui participar el màxim de gent possible. Només cal que aneu visitant la secció de concursos que trobareu al lateral dret del bloc.

El nostre viatge va començar a Londres, així que inaugurem amb una pregunta relacionada amb aquesta ciutat... Aquí va l’enigma del mes d’agost:


Què s'amaga darrera de tota aquesta gent?


Com molts de vosaltres encara estareu de vacances, teniu fins al 15 de setembre per a enviar-nos les vostres respostes. Entre els encertants se sortejarà un exemplar del souvenir britànic de l'any. Una autèntica joia per a col·leccionistes!


I aquestes són les tres primeres pistes:

Pista 1: La foto l'hem fet a Londres, en el museu més britànic de tots.
Pista 2: No hi havia cap famós al museu (per tant no són paparazzi perseguint a cap celebritat)
Pista 3: Les mides del que s'amaga al darrera són 112,3 cm d'alt (màxim), 75,7 cm d'ample, 28,4 cm de gruix.

Fàcil, no? ;-)

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Això no serà la mòmia de la Cleo ? ;)
Núria Méndez

Diego ha dit...

Que xavalotes!!

Heu vist la meva resposta...aquesta era sencilleta a veure que feu en la pròxima.
Abraçadessss.
Ah!! no se a on heu ficat el block però ja teniu més de 3000 visites, aviat més que el papa.

Eduard ha dit...

Home, darrera de tota aquesta gent s'hi amaga algú de vosaltres dos batallant per tirar una foto com un guiri més. Podieu haver fet un homenatge al recent Patrimoni de la Humanitat català i carregar un pilar de dos per tirar la millor foto.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Cleo no és però calent, calent...
Té a veure, en part, amb els egipcis... ;-)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law