8 d’agost del 2011

Ens presentem...


Som la Celia i l'Enric, interiorista i bibliotecari de formació, “navegants” de vocació. En els darrers anys hem compartit ruta i navegat junts per aigües de quatre continents fent escala en diversos països d’Europa i ports de terres llunyanes de la Xina (Tibet), el Japó, la Índia, el Nepal, Israel (Palestina), Etiòpia, el Marroc, Egipte, els Estats Units, Cuba i Brasil. Ara hem decidit emprendre el “gran viatge” i donar la volta al món en 200 dies.



Un quadern de bitàcola és aquell document on el capità del vaixell apunta les principals decisions que pren durant el viatge amb l'objectiu de deixar constància per escrit de tot allò que marca el trajecte, de manera que posteriorment es pugui reconstruir la ruta i reseguir tots aquells passos que s'han donat per arribar a bon port.

Mantenint les distàncies, volem que aquest bloc es transformi en el petit quadern de bitàcola de la nostra aventura. Ens voleu acompanyar? ;-)

8 comentaris :

Anònim ha dit...

Bon viatge!!

(Susana)

Miquel ha dit...

Volta el món i torna al born!!! O a l’Eixample en el vostre cas....Què ho passeu genial i ja sabeu...sigueu dolents...que sempre és més divertit!!!!

Lluis ha dit...

Que gaudiu a fons d'aquest llarg viatge que us disposeu a emprendre i que us ompli d'experiències, coneixements i sensacions.

Anònim ha dit...

Bon viatge!!!
Sílvia

Laura ha dit...

S’acosta el moment! Us desitjo que gaudiu de cada segon al màxim, que oblideu les presses a Barcelona , que us deixeu portar pel vent que bufi a cada moment, us estimeu, enriquiu, creixeu, balleu, rieu, ...i tot el que se us acudeixi que acabi en “eu.” Aquesta oportunitat no es dona cada dia. Jo de gran vull ser bibliotecària! je je!
Bon viatge. Laura,

Eduard ha dit...

Viatgeu, recorreu, descobriu, experimenteu, gaudiu... però sobretot una cosa molt important i vital que no apareix en cap guia, web o xerrada que hagueu consultat/assistit... porteu de cada lloc molts records als germans jejeje.

Ara que en menys de 48 hores ja estareu per fora, una cançó de Red Hot Chili Peppers (Road trippin')... "[...]It's time to leave this town / It's time to steal away[...]": http://grooveshark.com/s/Road+Trippin/3q47dG?src=5 (aquí no es pot insertar el widget! jejeje)

Anònim ha dit...

Molt bon viatge!!! no passeu molta gana i no feu coses rares que ja tenint una edat...
Estem en contacte nois seguint la vostra aventura!!!
Diego

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies, gràcies i gràcies!
Ens ho passarem genial, serem dolents, ens omplirem d'experiències, conjugarem tots els verbs possibles que acabin en "eu", menjarem sempre que puguem i buscarem souvenirs frikis per als germans!
Gràcies a tots!
Darrer missatge des de BCN. A 13 h d'agafar el primer vol!
Comença l'aventura!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law