18 de gener del 2018

Tendències: 7 destinacions per visitar el 2018


Vols fer un viatge original on tinguis una experiència diferent? T'agradaria començar a preparar les teves vacances d'estiu i et falten idees? En aquest article et proposem 7 destinacions imperdibles per aquest 2018:

1) Malta

És un dels països de la Unió Europea més petits que existeixen, amb un patrimoni cultural i històric envejable, fruit de la barreja de cultures que han passat per allà: la italiana, àrab i anglesa (es pot comprovar en el nom dels seus carrers). No ens estranya que aquest 2018 La Valetta (la seva capital) hagi estat nomenada capital europea de la cultura, motiu per visitar Malta aquest any i poder coincidir amb alguns dels esdeveniments que se celebraran. Pels que els hi agradi la història, també tenen altra bona raó per anar-hi aquest any: aquest 2018 es compleixen 100 anys de l'acabament de la I Guerra Mundial i es podran visitar molts dels escenaris del front occidental que hi ha al país.


2) Islàndia

Amb increïbles paisatges de somni, és el destí de moda. Es tracta d'un viatge a la natura en estat pur. A qui no li agrada veure guèisers, aurores boreals, cascades gegants o donar-se un bany en aigües termals envoltat de neu a l'hivern? Afegint a tot això que ara es poden trobar vols barats a Reykjavik, la seva capital. Nosaltres no ens ho pensaríem dues vegades!


3) Corea del Sud

És una destinació asiàtica alternativa a Japó, amb cultura, historia i més econòmica i amb bastant menys turisme que el país nipó. Un bon motiu per anar aquest 2018 és que aquest any se celebraran els jocs olímpics d'hivern, així que si t'agrada combinat vacances amb aficions esportives, és una molt bona ocasió per visitar Corea del Sud. A nosaltres ens van encantar els palaus reals de Seül, on vam poder veure a molts visitants vestits amb el hanbok, el vestit tradicional coreà que ens va agradar tant.


4) República Dominicana

Aquesta destinació de centre Amèrica està començant a tenir molts visitants degut als vols barats que la companyia aèria "Level" ha posat a la venda per preus tant increïbles com 180€ a/t (sense extres). Ja no hi ha excusa per anar a Punta Cana i banyar-se en platges paradisíaques, ara està molt més a l'abast de qualsevol butxaca. Però República Dominicana és molt més que ressorts i platja, també té parcs nacionals i un patrimoni cultural que val la pena visitar.


5) Costa oest USA

Volar a la costa oest de USA a uns preus assequibles és possible des de 2017, gràcies a companyies com Level i Norwegian, les noves low cost de trajectes llargs a Amèrica del Nord. Es poden trobar vols a Sant Francisco o Los Ángeles per preus irrisoris com 300 a/t, sempre amb la condició que es tingui flexibilitat de dates a l'hora de fer la reserva. Aquesta és una bona ocasió per fer aquell road trip per Los Ángeles, Las Vegas, San Francisco i parcs nacionals com Yellowstone o Yosemite que fa temps que desitges fer.


6) Colòmbia

Aquest país centre-americà és una destinació amb un munt d'atractius: natura, art, cultura, patrimoni...i la seva gent. Però el fet que te'l recomanem per aquest 2018 és que ha millorat molt en tema de seguretat, així que ara et serà molt més fàcil que decideixis anar-hi. Comença a ser un dels destins de moda del continent americà, no t'ho pensis més i viatja a Colòmbia abans que comenci a haver un turisme massificat!


7) Sudàfrica

Es tracta d'una de les destinacions d'Àfrica més accessible i amb més infraestructura per poder moure't pel país. Els últims anys ha fet un canvi a millor i està molt més preparat per rebre turisme; un bon exemple és que és molt fàcil visitar els Parcs Nacionals amb el teu propi vehicle. Aquest 2018 es compleixen els 100 anys de naixement de Mandela i hi hauran diverses celebracions commemoratives, una bona raó per experimentar i veure amb els teus propis ulls el pols d'un país que va deixar enrere l'aparheid i que vol tenir un futur millor pels seus habitants. A banda d'aquesta raó, és potser un dels països on es pot trobar vols a un preu més assequibles (inclús alguna oferta de vol si tens flexibilitat de dates) que altres països africans.


Se t'acut algun altre destinació que, per alguna raó, aquest 2018 sigui recomanable visitar? Deixa'ns el teu comentari!

T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law