8 d’agost del 2017

6 anys compartint viatges


Sembla que va ser ahir que publicàvem el nostre primer article al blog, just abans d'iniciar un viatge de volta al món que va durar dos-cents dies. Avui fa sis anys que vam començar a explicar les nostres aventures viatgeres i ens sembla que va ser ahir. Des d'aquell agost de 2011 tenim 360 entrades al blog i moltes experiències viscudes!




Hem viatjat tant com hem pogut i hem explicat molts dels viatges que hem fet. Però camí no l'hem fet pas sols: durant aquest temps han passat pel blog 48 convidats en forma d'entrevistes viatgeres o d'autors convidats, hem rebut més de 2151 comentaris i, només el darrer any, hem tingut més de 2000.000 lectures dels articles publicats. Però això només són dades i números...Volem donar-vos les GRÀCIES a tots i totes que ens segui i llegiu, tant als que ho feu des del començament, com als que ens heu descobert fa poc a través de les xarxes socials, el boca a boca o bé personalment. Volem agrair als que heu participat en el blog activament, ja sigui explicant les vostres experiències o bé aportant els vostres comentaris. Dir-vos que tant els col·laboradors puntuals, com els lectors formeu part d'aquest projecte i que sense vosaltres el blog perdria la seva essència, que des de un inici sempre ha estat el fet de compartir viatges i motivar a d'altres a que emprenguin el seu.

En el blog hem explicat les experiències viscudes en 50 països però a dia d'avui a la nostra motxilla n'acumula ja més de 80 països. Així que tenim encara un munt d'històries, anècdotes i curiositats de destinacions per explicar, que anirem descobrint en els nous articles que es publicaran d'aquí endavant. Parlarem sobretot d'aquells llocs on hem estat aquests darrers dos darrers anys, des que la petita Ivet, el nou membre de la família, s'ha incorporat a l'equip dels "Quaderns".




Viatjar durant dos anys amb en família ha modificat una mica la forma de viatjar: ara ho fem d'una manera més slow (ja ho fèiem abans, però ara s'ha intensificat), intentant escollir les destinacions més recomanables on anar amb un bebè, planificant una mica més, i sense necessitat de visitar tot el que apareix a la guia de viatge. Valorem més les experiències viscudes que el fet de veure monuments o visitar museus; creiem que aquestes poden ser molt enriquidores a nivell personal; i intentem mostrar-li a la nostra petita la diversitat i riquesa en cultures, paisatges i formes d'entendre la vida que existeixen allà on anem.

Per molts viatges!


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law