9 d’octubre del 2015

Reflexos de Bukhara: un punt de vista singular d'Uzbekistan


Ens despertem. Deu ser d'hora, encara no entra gaire llum a l'habitació. El so inconfusible de les gotes d'aigua quan toquen el terra ens posen en alerta i ens fan saltar del llit. No pot ser: PLOU. Obrim la cortina i efectivament: PLOU. Però és possible que tinguem tan mala sort? Però si a les ciutats del desert no hi plou gairebé mai! I ara què? On anirem? Què farem? Un dia perdut?


Bukhara


De tant en tant a les ciutats del desert també hi plou. Però no és cap problema perquè després, quan torna a sortir el sol, els tolls d'aigua permeten fer fotos com aquestes. Una nova perspectiva s'obre davant de la càmera, captant detalls en els que possiblement no t'hi hauries fixat si no fos pels reflexos.


Bukhara




Bukhara


mezquitas


Bukhara


Bukhara


Buhara




Uzbekistan


Avui hem viscut una tarda singular: hem tingut l'oportunitat de veure la ciutat amb una mirada diferent gràcies a l'aigua. Som afortunats. Gairebé mai plou a Bukhara i nosaltres hem tingut la sort d'enganxar un d'aquests pocs dies.


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law