7 d’agost del 2013

Dos anys de bloc, dos anys de volta al món

I ja van dos!

Com qui no vol la cosa va passant el temps i aquesta setmana fa justament dos anys que publicàvem la primera entrada d’aquest blog. I si fa dos anys que vam començar amb els Quaderns de bitàcola... també fa ja tot just dos anys que posàvem rumb cap a Sudamèrica per començar la nostra volta al món!




Que lluny i que a prop que ens queda tot plegat! 174 entrades i moltes experiències viscudes ens separen d’aquell agost del 2011. Si girem la mirada cap a enrere i pensem en tot el que vam fer, no podem evitar que ens entri certa malenconia... però només uns instants després se’ns comença a dibuixar un somriure en el rostre que delata la felicitat d’haver pogut viure una experiència com aquesta i es que som molt afortunats: no tothom té la sort de poder realitzar el seu somni!

Aquest bloc va néixer amb la tímida voluntat d'explicar i mantenir el contacte amb amics i família però poc a poc el nostre públic ha anat canviant i s'ha acabat convertint en punt de trobada entre els apassionats pels viatges. Un bloc no seria res sense els seus lectors i durant aquests dos anya de vida hem estat molt ben acompanyats: més de 100.000 visualitzacions de pàgina, més de 1.000 comentaris i, el millor de tot, decenes de nous amics viatgers. No volem deixar passar aquesta ocasió per donar les gràcies a tots aquells que ens heu anat seguint, ja sigui des d’un inici o que hàgiu descobert el nostre bloc fa poc. També a aquells que col·laborat en els Quaderns compartint les vostres experiències ja sigui mitjançant les entrevistes o les seccions d'"autors convidats" o "webs i apps". Nosaltres prometem continuar alimentant aquesta bitàcola amb els nostres viatges!

I per celebrar-ho...


Recordeu que fa uns mesos us vam preguntar quin va ser el vostre país preferit de la nostra volta al món? Molts de vosaltres us vau animar a donar la vostra resposta, i els vostres cinc països preferits per ordre de vots van ser: Vanuatu, Argentina, Austràlia, Bolívia i Nova Zelanda. Avui, per celebrar aquests dos anys de vida, hem editat aquest vídeo del vostre (i nostre) país preferit. Remember time amb les millors imatges els volcans, les tribus i les creences de Vanuatu. Esperem que el disfruteu i us doni mooooooltes ganes de viatjar! ;-)




Moltes gràcies a tots!


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

    20 comentaris :

    Estem de Vacances ha dit...

    Per molts anys!
    Esperem celebrar-ne molts més i que no ens deixeu orfes de blog! El vídeo és genial, i és que Vanuatu sembla un país espectacular, l'haurem de posar a la llista per la propera volta al món, ens cau lluny per anar-hi de vacances ;-)!!!

    Una abraçada parella!
    Txell i Xavi

    estemdevacances.blogspot.com

    Mariló Sanz Mora ha dit...

    Enhorabona pels dos anys contant experiències precioses i atraients i fer-ho de manera ben feta. No tots els viatgers saben plasmar per escrit el que senten, per això m'agrada el vostre Quadern de bitàcola...Seguire llegint...
    Una abraçada "virtual".
    Mariló.
    http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Xavi i Txell!

    Gràcies! Ara teim una feinada, haurem de viatjar per poder seguir publicant, ufff! A vosaltres Vanuatu segur que us encantaria, potser per la propera volta al món? :-)

    Abraçades!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mariló!

    Moltes gràcies per les teves paraules, tot un honor que ens diguis això, venint d'algú que descriu tan bé els llocs i sobretot perquè expliques coses que no es troben a les guies!

    A veure si un dia ens coneixem en persona! Abraçades!

    cometeelmundo.net ha dit...

    Per molts anys parella!

    I si no teniu idees per publicar més doncs a viatjar!!! :)

    Una abraçada!!!
    Henar & Aitor

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Henar & Aitor!

    Moltes gràcies, això seguríssim, que d'idees per viatjar no ens en falten, hi han tants lllocs!

    Abraçada!

    Mercè Salomó ha dit...

    Estimats, us felicito no nomès pel magnífic vídeo -com tots els què feu-, sinó per aquest aniversari que celebreu.

    Una de les coses millors per a mi, des de que llegeixo Quaderns de Bitàcola, és haver-vos conegut!

    Molts petons i abraçades!!!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Mercè!

    Ohhhh! Moltes gràcies, de fet, una de les millors coses que ens ha passat a partir de fer el bloc és conèixer gent com tu, i segurament és el que més ens ha aportat!

    Molts petons per a tu també!

    Anònim ha dit...

    Moltes felicitats! Nosaltres us vam descobrir ara fa un any, quan vam començar també la nostra aventura a la xarxa i ens hem fet fidels seguidors del vostre blog.
    Ànims i endavant, feu molt bona feina!
    Ibana i Marc

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Ibana & Marc!

    Moltes gràcies! Esperem continuar molt temps més, si més no, perquè voldrà dir que continuem viatjant! :-)

    Una abraçada a tots dos!

    Alícia Bea ha dit...

    Per molts anys! Una abraçada

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Alícia!

    Moltes gràcies! A tu també et desitgem que segueixeis molt temps més amb el teu bloc, que bé s'ho val!

    Abraçada!

    Anònim ha dit...

    Llarga vida al quadern d bitacola i a tots ls que el fan possible de la ma de l'Enric i la Celia. Amb els seus somnis ens transporten a tots. Il n'y a pas des frontieres.
    M. Alvarez

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Llarga vida als Quaderns Montse! :)
    Gràcies i molt bon estiu!

    Elisabet R. Luján ha dit...

    Per molts anys!
    Una abraçada! :)

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Hola Elisabeth!

    Gràcies per anar-nos seguint! A veure si coincidim en algun altre lloc! Petons!

    Lluis ha dit...

    Per haver-nos donat a conèixer indrets, pobles i paisatges captivadors dels quals, en molts casos, ni tan sols en teníem notícies, per fer-nos fruir amb fotografies i vídeos increïbles, per meravellar-nos i divertir-nos amb les vostres peripècies, per haver aportat el vostre granet de sorra en favor del respecte vers les comunitats que encara avui malden per mantenir llurs estils de vida, per animar-nos, engrescar-nos i donar-nos arguments per viatjar a nous indrets, per ajudar-nos a tenir somnis i il•lusions... MOLTES FELICITATS I ÀNIMS PER A SEGUIR ENDAVANT!

    P.D. Ara que hi penso, a qui hauríem de passar les factures ocasionades pels viatges que, animats per aquest bloc, alguns de nosaltres hem fet o pensem fer? A vosaltres? Però no ens precipitem! Potser el millor fora carregar-les a l’FMI, en concepte de “contribució decisiva al redreçament de l’economia internacional mitjançant l’increment del consum i la multiplicació dels fluxos de mercaderies, persones i monedes arreu del món”. Què us sembla la idea?

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Gràcies, gràcies i gràcies Lluís! Per tot el que dius i per tots els teus comentaris, que ens han anat il·lustrant i complementant la informació de les nostres entrades.

    PD: Ara que ho dius, si és veritat el que dius, hauríem de cobrar comissió a tot aquell que ha obtingut beneficis a partir dels viatges que hem ocasionat, no??? ;-)

    A viatjar, que són dos dies!

    Estefania ha dit...

    MOLTES FELICITATS!! sento el retard però he tornat fa poc de vacances i no us he pogut anar seguint... diuen que més val tard que mai!

    Petons!

    Quaderns de bitàcola ha dit...

    Gràcies Estefania!
    Esperem que les vacances t'hagin anat d'allò més bé.
    Uns tornen i d'altres marxen ;-)

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law