1 de maig del 2013

Entrevistes viatgeres: la Susanna i el Jordi



Nova entrega de les "Entrevistes viatgeres"!

Avui els nostres convidats són la Susanna i el Jordi, dos amics amb els que podriem estar parlant de viatges hores i hores i mai ens cansaríem! Recentment han estat dos mesos viatjant per Nova Zelanda en furgoneta, d'es d'on han gravat el vídeo d'aquesta entrevista.




Periodista i traductor-guionista, no poden entendre la vida sense els viatges: la Susanna de ben petita viatjava en família amb la tenda de campanya al maleter del cotxe, recorrent tota Europa fins arribar al Cap Nord. Ha estat a Islàndia, Escandinàvia, parcs nacionals d’Estats Units, Turquia, Jordània i Egipte i ha viscut a Londres, una experiència que per ella ha estat molt enriquidora.

El Jordi té una debilitat pels països nòrdics i li apassionen els idiomes. Va estar vivint a Alemanya durant dos anys i mig, on encara hi té molts amics i guarda un gran record. Afirma que viatjar és el millor estímul per a la curiositat, una font inesgotable de noves preguntes i respostes que permeten qüestionar el món quotidià i aprendre de les noves experiències.

Escriure i fotografiar els encanta! i tot això ho plasmen al seu bloc Companys de viatge, on expliquen els seus viatges i comparteixen experiències.


L'entrevista





Perfil viatger 

Quants països heu visitat? Jordi: 15 i Susanna: 25
    El darrer viatge? Nova Zelanda.
      El proper viatge? És una incògnita
        El destí favorit? Islàndia
          El vostre racó especial prop de casa? Calella de Palafrugell
            Un viatge somiat que us quedi pendent? La Patagònia i Alaska


              Si poguéssiu fer un viatge en el temps, on anirieu? A l’Antic Egipte
                Una lectura per un trajecte llarg? Un llibre sobre el destí on vas
                  Música per escoltar mentre viatgeu? Els sons del lloc on ets
                    Una pel.lícula que us faci viatjar? Pel.lícules “Diarios de motocicleta” i “Memòries d’Àfrica” i documental “Encuentros en el fin del mundo”

                       
                      Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
                      cookie law