7 de febrer del 2013

Autors convidats del mes de febrer:
L'Aleix i la Mabel, viatgers "flow"





Agafar un tren, saber a on vols arribar però no pas com ho faràs, quines sorpreses t’esperaran o a qui coneixeràs. Un neguit que et puja des de l’estómac, bona companyia, una motxilla plena d’il·lusions, el sol caient entre els vagons, la cara al vent i un somriure dibuixat a la cara. Així va començar l’estima per viatjar i abraçar el desconegut, esperem que no desaparegui mai!

Som l’Aleix i la Mabel, ens podríem definir com a viatgers "flow”, concepte inventat fa pocs dies entre gerres de cervesa en algun bar perdut de Berlin. No significa altra cosa que ens agrada que els viatges flueixin per si sols, intentem, tant com podem, de no marcar horaris, de no quadricular tota l’estada. No volem que el país s’adapti a nosaltres sinó mirar d’adaptar-nos nosaltres a ell, canviar rutes, despreocupar-nos una mica de tot, gaudir... en definitiva, que tot flueixi!




Alguns dels països o ciutats que hem visitat han estat França, Portugal, Itàlia, Irlanda, Suècia, Alemanya, Holanda, Eslovènia, República Txeca, República Eslovaca, Polònia, Hongria, Cuba, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Las Vegas, Washington, Nova York, Boston, Vietnam, Cambodja o Indonèsia. La nostra última aventura ens ha portat a Kenya i allà s’hi ha quedat una part de nosaltres, no es pot explicar amb paraules però és ben cert que l’Àfrica et toca, i en el nostre cas, ben endins a pesar dels contratemps.

La ruta la vem dissenyar pensant exclusivament en els animals, i això és el que hem vist, poca ciutat o poblat, i milers d’animals. Si els estimes, respectes i admires tant com nosaltres, així com a la naturalesa que ens envolta per sobre de moltes coses, no dubtis a pujar al nostre tren en un viatge que et transportarà als orígens a través dels parcs d’Aberdare, Samburu, Nakuru, Masai Mara, Naivasha, Amboseli, Tsavo West i Tsavo East. Esperem que us agradi!





L'Aleix i la Mabel han escrit:


__________________________________________________________________________

L'Aleix i la Mabel es defineixen com a "viatgers flow", els encanta que els viatges flueixin per si sols sense haver d'estar sotmesos a horaris ni rutes ja establertes. Grans amants dels animals, l'estiu passat van fer el viatge que somiaven des de feia temps pel continent africà gaudint de la fauna més diversa. Són els nostres convidats del mes de febrer i temporalment els hi hem cedit el bloc per a que ens expliquin el seu viatge a Kenya. -- Enric i Celia



 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law